Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μικρή… Μπάρτσα τα προ-Τζούνιορ του Παλληνιακού!


Στα προ-τζούνιορ διεξάγεται τουρνουά αυτές τις μέρες και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών:

Στην 1η Αγωνιστική η ομάδα του Παλληνιακού έχασε από τον ΑΟ Μενιδίου εκτός έδρας με 7-1. Το γκολ το πέτυχε για τους Παλληνιώτες ο Κύτταρης.

Στην 2η αγωνιστική οι προ-τζούνιορς του Παλληνιακού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Δόξα Αγίας Άννας στην Παλλήνη (στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι το 2-2, μεγάλη ατυχία για τα πιτσιρίκια του προπονητή Παναγιώτη Χριστοφiλέα).

Σκόρερς: Αδαμόπουλος Μάριος, Βασιλακόπουλος.

Στην 3η αγωνιστική ο Παλληνιακός έπαιξε με τον ΑΟ Καλυβίων εκτός έδρας και επικράτησε με 2-5!

Σκόρερς: Καραμπιέτ, Βασιλακόπουλος, Δεμέναγας, Αδαμόπουλος Μάριος (2).

*Κρατήστε, ότι τα δύο γκολ τα έβαλαν αφού πρώτα προηγήθηκαν 14 και 10 πάσες αντίστοιχα στο καθένα!!! Μικρή… Μπαρτσελόνα άραγε τα προ-Τζούνιορ του Παλληνιακού; Πάντως αξίζει να σημειώσουμε για την ομάδα αυτή, πως παρά το νεαρό της ηλικίας τους παίζουν πάρα πολύ σωστά και έχουν γεμίσει με ικανοποίηση το τεχνικό τιμ των ακαδημιών του συλλόγου, που προβλέπουν πολύ λαμπρό μέλλον!!!

Ικανοποίηση για την βελτίωση των Τζούνιορ


Το πρωτάθλημα των Τζούνιορ ολοκληρώθηκε εδώ και λίγες εβδομάδες και στο τεχνικό επιτελείο επικρατεί ικανοποίηση για την πορεία τους. Ήταν άλλωστε η πρώτη χρονιά και μόνο από την συμμετοχή αποκτήθηκαν σημαντικές εμπειρίες. Όπως επισημαίνουν οι προπονητές στις ακαδημίες του Παλληνιακού, κατά τη διάρκεια της σεζόν διαπιστώθηκε εντυπωσιακή βελτίωση σε όλα τα παιδιά των τζούνιορ. Σκοπός είναι τη νέα σεζόν να συνεχίσουν να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο και να πλαισιωθεί η ακαδημία και από άλλα παιδιά.

Τα αποτελέσματα των Παμπαίδων


ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

7/4 Παλληνιακός – Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου 5-2 (Ενδεκάδα: Τσεμπελίκος, Κιούλος, Τάσιος, Γκαλιούρης, Καφρίτσας, Τσιώλης, Μακρής, Δαρατζίκης, Πάντζιος, Τζεβελεκάκης, Αναστασίου. Αλλαγές: Φιλιππαίος, Λιάσκος, Ντούκας, Κόντης, Πειμιρτζής, Μέξης, Λάιος. 
Τα γκολ: Πάντζιος 2, Κόντης, Πεινιρτζής, Τζεβελεκάκης.

10/4 Μάχη Μαραθώνα – Παλληνιακός 1-3 (Ενδεκάδα: Αφεντάκης, Κιούλος, Τάσιος, Γκαλιούρης, Καφρίτσας, Τσιώλης, Μακρής, Δαρατζίκης, Φιλιππαίος, Τζεβελεκάκης, Αναστασίου. 
Αλλαγές: Παππάς, Λιάσκος, Ντούκας, Τσεμπελίκος, Μέξης. 
Τα γκολ: Αναστασίου, Μέξης, Τζεβελεκάκης.

21/4 Παλληνιακός – Αστέρας Αυλώνας 4-6 (Ενδεκάδα: Τσεμπελίκος, Μακρής, Κιούρκος, Γκαλιούρης, Καφρίτσας, Τσιώλης, Κόντης, Φιλιππαίος, Πάντζιος, Τζεβελεκάκης, Αναστασίου. 
Αλλαγές: Τάσιος, Αφεντάκης, Πεινιρτζής, Μέξης, Ντούκας, Δαρατζίκης. 
Τα γκολ: Τζεβελεκάκης 2, Πάντζιος, Φιλιππαίος. 

Τα αποτελέσματα των Παίδων του Παλληνιακού


Λόγω διάφορων συνθηκών τις τελευταίες εβδομάδες το blog δεν ενημέρωσε για τα αποτελέσματα των ομάδων της ομάδας του Παλληνιακού. Γι’ αυτό παραθέτουμε σήμερα συνοπτικά όσα περισσότερα στιοιχεία μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε από τους τελευταίους αγώνες και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και νέες αναρτήσεις.

ΠΑΙΔΕΣ:

8/4 Παλληνιακός – Άμυνα Ανθούσας 1-5 (Ενδεκάδα: Τσεμπελίκος, Γαβρίλης, Μπινιάρης, Μεσσάρης, Οικονόμου, Σιαφάκας, Θηραίος, Τσιώλης, Ευείδης, Κωνσταντινίδης, Καραγιάννης).

10/4 (εμβόλιμη αγωνιστική) Προφήτης Ηλίας – Παλληνιακός 3-4. (Ενδεκάδα: Τσεμπελίκος, Γαβρίλης, Μπινιάρης, Μοσχόπουλος, Οικονόμου, Σιαφάκας, Θηραίος, Πάντζιος, Ευείδης, Κωνσταντινίδης. 
Αλλαγές: Δελατόλας, Αλεβίζος. 
Τα γκολ: Σιαφάκας (με απευθείας κόρνερ!!!), Καραγιάννης, Μπινιάρης (2).

22/4 Παλληνιακός – Γέρακας 4-4 (Ενδεκάδα: Τσεμπελίκος, Γαβρίλης, Μπινιάρης, Μεσσάρης, Οικονόμου, Σιαφάκας, Πάντζιος, Κιούρκος, Ευείδης, Κωνσταντινίδης, Καραγιάννης. 
Αλλαγές:  Θηραίος, Αναστασίου, Αλεβίζος. 
Τα γκολ: Σιαφάκας, Πάντζιος, Κιούρκος, Μπινιάρης.

25/4 Παλληνιακός – Φοίβος Βάρης (δεν κατέβηκαν οι φιλοξενούμενοι κέρδισε στα χαρτιά οι γηπεδούχοι).

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

"ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ"

Ο ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Μεγάλη ανατροπή από τους Παμπαίδες (Δόξα Αγίας Άννας - Παλληνιακός 1-2)!


Η ομάδα των παμπαίδων συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα στους τρείς πρώτους μήνες του 2012. «Θύμα» της αυτή την φορά η Δόξα Αγίας Άννας την οποία είχαν κερδίσει και στον πρώτο γύρο μέσα στην Παλλήνη με σκορ 9-1.

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

«Καθάρισε» ο Ζώκος (Παλληνιακός-Μαρκό 1-0)


«Καθάρισε» ο Ζώκος για τον Παλληνιακό το απόγευμα του Σαββάτου στην αναμέτρηση με την Μαρκό. Στο 70’ ο επιθετικός των γηπεδούχων βρήκε τα αντίπαλα δίχτυα και έδωσε την χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους, σβήνοντάς τους, όποια όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.