Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

«Όποιος χάνει τις πολλές ευκαιρίες, "τρώει" το γκολ»… Μάχη - Παλληνιακός 1-0

Δυστυχώς ο Παλληνιακός έγινε πριν από λίγη ώρα θύμα του γνωστού άγραφου νόμου του ποδοσφαίρου «όποιος χάνει τις πολλές ευκαιρίες, στο τέλος το «πληρώνει» τρώγοντας εκείνος το γκολ»…

Ο Πίου, το μαύρο το πιστόλι, σε ομάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη μεταγραφή της χρονιάς είναι έτοιμος να κάνει ο Πανακρωτηριακός,ο οποίος έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εντάξει στο δυναμικό του τον Πίου, που έχει κάνει πάταγο μέσα από τη διαφήμιση της γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών!

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Για το πρώτο «διπλό» της χρονιάς!

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη με 3-2 κόντρα στην Λαυριωτική την προηγούμενη εβδομάδα, ο Παλληνιακός ψάχνει την Κυριακή στις 17.00 κόντρα στη Μάχη Μαραθώνα την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για την φετινή σεζόν.

Ο Παλληνιακός στον χορό της Μάριζας!

Ιδιαιτέρως έντονο ήταν χθες το χρώμα του Παλληνιακού στον χορό του εκπολιτιστικού - εξωραϊστικού συλλόγου "Μάριζα". Το παρών έδωσαν ο  πρόεδρος του Παλληνιακού και επικεφαλής της μείζονος αντιπλολίτευσης στον Δήμο Παλλήνης, ο κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, ο προπονητής της ομάδας, Σωκράτης Κιούρκος, καθώς επίσης και τα μέλη της διοίκησης του σωματείου, οι κύριοι Τάσος Κολόκας και Ρόκος Δελατόλας.

Τέσσερις Παλληνιώτες στην Προεθνική Νέων!

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Παλληνιακού φέρνει αποτελέσματα, καθώς μόνο τυχαίο δεν είναι πως κλήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων για την Προεθνική!

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν… έκαψε τον Μαραθώνα!

Ανάλογο αποτέλεσμα με το περσινό στο Μαραθώνα θέλει την Κυριακή ο Παλληνιακός κόντρα στη Μάχη. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, οι Παλληνιώτες είχαν φύγει με μεγάλο διπλό από την συγκεκριμένη έδρα με σκορ 1-0.

Ομάδα ψυχολογίας…

Αρκετές αδυναμίες έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος η Μάχη Μαραθώνας, την οποία αντιμετωπίζει ο Παλληνιακός την Κυριακή εκτός έδρας. Γιατί πρέπει να χτυπήσουν οι φιλοξενούμενοι στα γρήγορα γκολ και στην ψυχολογία…

Τα… λιονταράκια των Παμπαίδων! (ΦΩΤΟ)

Δείτε μέσα από φωτογραφίες τη νέα ομάδα του Παλληνιακού για το τμήμα των Παμπαίδων, όπως παρουσιάσθηκε στο τουρνουά που έγινε στα Γλυκά Νερά για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν φοβίζει ο αντίπαλος!

Καθόλου καλό ξεκίνημα δεν έχει κάνει στο πρωτάθλημα η Μάχη Μαραθώνα, ομάδα την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Παλληνιακός για την τρίτη αγωνιστική.

Τους εμπιστεύεται!

Ο Σωρκάτης Κιούρκος εμπιστεύεται απόλυτα τους παίκτες του και αυτό φάνηκε στις δύο πρώτες αναμετρήσεις του Παλληνιακού στο πρωτάθλημα, μέσα από τις αλλαγές που δεν έκανε μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα της πρεμιέρας.

Οι προπονητές της ακαδημίας του Παλληνιακού

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει και φέτος στους προπονητές της ακαδημίας του Παλληνιακού, οι οποίοι κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά. Οι συγκεκριμένοι λοιπόν, είναι αναλυτικά, οι παρακάτω:

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

«Ευχαριστούμε τον Παλληνιακό και τον πρόεδρο του κ. Μερτύρη για την φιλοξενία»

Απόλυτα ευχαριστημένοι από την φιλοξενία του Παλληνιακού και της διοίκησης του συλλόγου έμειναν στην Λαρευρεωτική. Μάλιστα, παρά την ήττα τους την περασμένη Κυριακή, δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν τους Παλληνιώτες κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον πρόεδρο της ομάδας, τον κύριο Παναγιώτη Μερτύρη!

4-2 οι τζούνιορ της Παλλήνης την Άνοιξη

Φιλικά παιχνίδια δίνουν αυτές τις μέρες και οι ομάδες των τζούνιορ του Παλληνιακού. Την Κυριακή που μας πέρασα μάλιστα, με πάρα πολύ καλή εμφάνιση, οι μπόμπιρες του Ηλία Οικονομίδη, επικράτησαν της Άνοιξης με σκορ 4-2.

Μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχαιναν και άλλα τέρματα οι πιτσιρικάδες της Παλλήνης, που όντως ήταν εξαιρετικοί, μια ακόμη απόδειξη της πολύς καλής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου…

Ετοιμάζονται για... Μάχη!

Στο παρελθόν ανήκει πλέον για τον Παλληνιακό η μεγάλη νίκη κόντρα στην Λαυρεωτική με 3-2, καθώς πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής με τη Μάχη Μαραθώνα.

Κυριακή το επόμενο ματς!

Για την ερχόμενη Κυριακή ορίστηκε το εκτός έδρας παιχνίδι του Παλληνιακού με τη Μάχη Μαραθώνα για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η έναρξη του αγώνα είναι ορισμένη για τις 17.00 και το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μαραθώνα.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Άνοιξαν σαμπάνιες στον Παλληνιακό!!!

Με σαμπάνιες στα χέρια έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο την Κυριακή μια παρέα φίλων του Παλληνιακού και με μπροστάρη της πρωτοβουλίας αυτής τον κύριο Γιώργο Καλδή.

Όλη η Παλλήνη γήπεδο!

* Η φωτογφραφία είναι από το pallinipress.blogspot.gr
Απολύτως ικανοποιητική ήταν η προσέλευση του κόσμου στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Παλληνιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Οι περίπου 400 (!!!) φίλαθλοι της ομάδας βοήθησαν τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη επί της Λαυρεωτικής με 3-2 την περασμένη Κυριακή.

Με λίγη προσοχή… θα απογειωθεί!

Ο Παλληνιακός κόντρα στην Λαυρεωτική ήταν εξαιρετικός κατά διαστήματα, ωστόσο ακόμα υπάρχουν κάποια σημεία του παιχνιδιού που μπορεί να τα βελτιώσει. Στο ματς της περασμένης Κυριακής έγινε το ίδιο λάθος που είχε γίνει και στην ήττα της πρεμιέρας από την Σταμάτα, ωστόσο αυτή την φορά οι παίκτες παίζοντας με φοβερή ψυχή το διόρθωσαν!

Έχασαν 3-1 οι Νέοι σε φιλικό από την Θύελλα

Σε παιχνίδι προετοιμασίας, η ομάδα των Νέων της Παλλήνης έχασε εκτός έδρας από την Θύελλα Ραφήνας με 3-1. Το τέρμα για τους Παλληνιώτες σημείωσε ο Κυριόπουλος.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

2-2 οι Παμπαίδες με γκολ από απευθείας κόρνερ!!!

Ωραίο ματς το μεσημέρι του Σαββάτου στην Παλλήνη μεταξύ των Παμπαίδων του Παλληνιακού και της άμυνας Ανθούσας. Το φιλικό ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2 με τον Αναστασίου να σκοράρει για τους γηπεδούχους με απευθείας κόρνερ (!!!) και τον Γιαβρούδη να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα της ομάδας μας (ισοφάρισε στο τελικό 2-2).

Ήττα 1-0 για τους Παίδες κόντρα στα Βριλήσσια

Την ήττα με 1-0 γνώρισαν οι Παίδες του Παλληνιακού σε φιλική αναμέτρηση του Σάββατο κόντρα στα Βριλήσσια.
Φυσικά, πρόκειται για παιχνίδι προετοιμασίας και το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία. Σε αυτά τα ματς ο προπονητής βγάζει τα συμπεράσματά του και μοντάρει την ομάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Μπερτσιάς: «Δείξαμε ότι παλεύουμε το παιχνίδι μέχρι το 90»


Στη δύναμη και την ψυχή που είχε η ομάδα στην αναμέτρηση με την Λαυρεωτική, στάθηκε ο Νίκος Μπερτσιάς στις δηλώσεις του στο «palliniakosclub» μετά το τέλος της αναμέτρησης. Αναλυτικά μας είπε ο επιθετικός της Παλλήνης:

Σκεντούλη: «Μακάρι να συνεχίσει να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο»

Ο Γιάννης Σκεντούλη, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Παλληνιακού, στις δηλώσεις του στο palliniakosclub μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λαυρεωτική, έκανε λόγο για νίκη ψυχολογίας ενώ στάθηκε και στο βροντερό παρών των φίλων της ομάδας στην εξέδρα. Αναλυτικά μας είπε:

Καρακάσης: «Αν παίζουμε σε κάθε ματς έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο»

Ακόμα περισσότερες είναι οι δυνατότητες αυτής της ομάδας που έχει δημιουργήσει φέτος ο Παλληνιακός απ’ ότι μας έδειξε στο ματς με την Λαυρεωτική, σύμφωνα με τον Γιώργο Καρακάση. Ο αμυντικός της Παλλήνης, δήλωσε χαρακτηριστικά στο «palliniakosclub»:

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Ο Παλληνιακός είναι στην όγδοη θέση με τρεις βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου φυσικά είχαμε και τη μεγάλη νίκη του Παλληνιακού επί της Λαυρεωτικής με 3-2.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Το παλικαρίσιο γκολ του Μπερτσιά για το 3-2!!!(videos)

 

 Το γκολ του Σκεντούλη

Περισσότερα βίντεο από την σημερινή αναμέτρηση στο κανάλι του Palliniakosclub στο Youtube. Πατήστε ΕΔΩ

Ο... νόμος του Μπερτσιά! (Παλληνιακός –Λαυρεωτική 3-2)



Αυτός, ναι, ήταν Παλληνιακός!!! Το σημερινό τρίποντο με το οποίο η ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου έκανε… σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα (3-2), ήταν ένα τρίποντο… καρδιάς και ψυχής κι αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή… Πρωτεργάτης της μεγάλης επικράτησης ο Νίκος Μπερτσιάς, που αποδεικνύει ότι φέτος, θα επιβάλει τον… δικό του νόμο στους αντιπάλους!!!

Παλληνιακός – Λαυρεωτική: 3-2


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής ο Παλληνιακός, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας της Λαυρεωτικής με 3-2!

Ρεπορτάζ σε λίγο...

Δίπλα στην ομάδα ο κόσμος!

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία των φιλάθλων του Παλληνιακού στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς, την Κυριακή το απόγευμα (17.00) κόντρα στην Λαυρεωτική.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα!


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αναζητάει ο Παλληνιακός την Κυριακή στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με την Λαυρεωτική. Η ομάδα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, αλλά τώρα ποντάρει στην έδρα της για να πάρει το τρίποντο.

Θα έχει… γκολ και θέαμα!

Ο Παλληνιακός μας έχει συνηθίσει εντός έδρας να παίζει επιθετικά, να σκοράρει πολύ και να προσφέρει θέαμα. Δεν είναι τυχαίο πως την περσινή χρονιά, μόλις ένα ματς έληξε στο γήπεδο της Παλλήνης με σκορ 1-0. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και φέτος…

Η κλήρωση των πρωταθλημάτων Υποδομής!

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ημερομηνία για την κλήρωση των πρωταθλημάτων Υποδομής των ομάδων. Αυτή θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ. Διαβάστε τις ηλικίες που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε τμήμα, δηλαδή στους Νέους, στους Παίδες, στου Παμπαίδες και στα Junior.

Κ-1στην Αθήνα με παρόντα τον Παλληνιώτη Iron-Mike!

Ένα από τα πάρα πολύ αγαπημένα παιδιά του αθλητισμού της περιοχής μας, είναι αναμφίβολα και ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο Έλληνας –Παλληνιώτης- μαχητής, που έχει χαρίσει τόσες και τόσες χαρές όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στις κορυφαίες διοργανώσεις του kick boxing παγκοσμίως, ετοιμάζεται αυτές τις μέρες και για μια ακόμη μεγάλη μάχη του.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Εκεί θα «χτυπήσει» ο Παλληνιακός!

Η Λαυρεωτική ήταν εξαιρετική την περσινή χρονιά και επιβραβεύτηκε για αυτό με την άνοδο της στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ. Ακόμα και σε αυτή τη σεζόν όμως, παρουσίασε αρκετές αδυναμίες στα εκτός έδρας παιχνίδια, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Παλληνιακός, για να πάρει το τρίποντο στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή.

Λαυρεωτική όπως… Μπιλμπάο!


Είναι δυνατόν η Αθλετικό Μπιλμπάο, που αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας, να έχει κάτι κοινό με την Λαυρεωτική που βρίσκεται στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Παλληνιακό; Και όμως υπάρχει κάτι, η επιμονή στην εντοπιότητα των ποδοσφαιριστών τους!

Μεγάλη τιμή για τις Ακαδημίες του Παλληνιακού!

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Παλληνιακού επιβραβεύεται με την κλήση έξι (!) ποδοσφαιριστών μας για την ΠροΕθνική ομάδα! Δύο είναι από την ομάδα Παίδων και τέσσερις από την ομάδα Νέων, ενώ ο σύλλογος οφείλει να διαλέξει και να στείλει στην συγκέντρωση που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα άλλους τέσσερις παίκτες.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Γίνε… κατάσκοπος για τον Παλληνιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μόνο ο προπονητής του Παλληνιακού, Σωκράτης Κιούρκος, θα παρακολουθεί τους αντιπάλους της ομάδας; Όχι, τώρα μπορείτε και εσείς να γίνεται… σκάουτερ και να δείτε τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα της Λαυρεωτικής, που είναι η επόμενη αντίπαλος στο πρωτάθλημα.

Γιατί εντός… είναι αλλιώς!

Το πρώτο του παιχνίδι στο γήπεδό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσει την Κυριακή ο Παλληνιακός κόντρα στην Λαυρεωτική. Η δύναμη της έδρας είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της ομάδας και αυτό φάνηκε και την περσινή σεζόν, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό.

Πόσο κοστίζει ένα παιχνίδι της ΕΠΣΑΝΑ

Λίγο… ακριβή είναι η διεξαγωγή ενός αγώνα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ, καθώς σε κάθε αγωνιστική ο γηπεδούχος πληρώνει περίπου 200 ευρώ! Αυτό ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, που μας ενημέρωσε αναλυτικά για τα οδοιπορικά των διαιτητών, των γιατρών και των παρατηρητών, ενώ έκανε γνωστό πως το εισιτήριο σε κάθε γήπεδο θα κοστίζει έξι ευρώ.

Κυριακή το δεύτερο ματς!

Με την αναμέτρηση εντός έδρας κόντρα στην Λαυρεωτική την Κυριακή στις 17.00 συνεχίζει ο Παλληνιακός τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ξανά με «νεοφώτιστους»!

Μετά την Σταμάτα, ο Παλληνιακός θα αντιμετωπίσει την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος την άλλη… νεοφώτιστη ομάδα της κατηγορίας, την Λαυρεωτική. Πρόκειται για ένα σύνολο αρκετά δυνατό, το οποίο όμως δεν «φοβίζει». Διαβάστε για την καλή μεταγραφή του καλοκαιριού και για το ταλέντο που ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

«Μας είχαν… πρήξει όλη την εβδομάδα με τον Παλληνιακό»!

Αποχωρώντας από το γήπεδο της Άνοιξης το απόγευμα του Σαββάτου «έπεσα» πάνω σε έναν διάλογο μεταξύ οπαδών της ομάδας της Σταμάτας,  που έγινε μπροστά σε παράγοντες του σωματείου (οι οποίοι με τις αντιδράσεις τους, μάλλον έδειχναν να συμφωνούν με τα λεγόμενα…). Τι ειπώθηκε λοιπόν σε αυτόν τον διάλογο που έχει πάρα, μα πάρα πολύ ενδιαφέρον για τον Παλληνιακό; Τα ακόλουθα:

Χωρίς Κοβάνη με Λαυρεωτική!

Ο Κοβάνης δέχεται την κόκκινη κάρτα και αποχωρεί από το ματς με την Σταμάτα
Με μία αγωνιστική και μικρό χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Κοβάνης για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με την Σταμάτα. Αυτό σημαίνει πως θα λείψει από τον επόμενο αγώνα του Παλληνιακού με την Λαυρεωτική.

Ταλέντο και στην άμμο! (ΦΩΤΟ)

Ο Νίκος Μπερτσιάς ξεχώρισε στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Παλληνιακού απέναντι στην Σταμάτα, καθώς έδειξε πως διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Για όσους δεν το ξέρουν όμως, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Παλληνιωτών διαπρέπει και στο Beach Soccer με την Εθνική Ελλάδος!

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Τα «άσχημα» απογεύματα του Παλληνιακού!

Ο Παλληνιακός είναι από τις πιο σταθερές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ τα τελευταία χρόνια και δεν συνηθίζει να χάνει εύκολα, όπως έγινε στο παιχνίδι με την Σταμάτα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τα στατιστικά, καθώς τα παιχνίδια που έχει δεχθεί τρία τέρματα τις τελευταίες δύο σεζόν είναι ελάχιστα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ποτέ δεν έχει σκοράρει αντίπαλος πάνω από τρία γκολ!

Όταν ξέχασε να (ξανα)μπει σε παιχνίδι!

Μόλις μία φορά τα τελευταία δύο χρόνια έχει δεχθεί ο Παλληνιακός τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όπως έγινε το Σάββατο στην ήττα από την Σταμάτα με 3-1. Θυμηθείτε σε ποιο άλλο παιχνίδι είχαν… ξεχάσει πέρυσι οι Παλληνιώτες να βγουν από τα αποδυτήρια.

Χειροκρότησαν τον Μπερτσιά οι φίλαθλοι της Σταμάτας!

Ένα δυνατό μαρκάρισμα έκανε ο Νίκος Μπερτσιάς προχθές στο ματς κόντρα στην Σταμάτα, πάνω στον Χρήστο Τσεβά, σωριάζοντάς τον στο χορτάρι!

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

«Που είναι η μπάλα, οέο»;

Ένα από τα… προβλήματα που θα έχει η Σταμάτα κατά τη διάρκεια της σεζόν, θα είναι και με τις… μπάλες που θα ψάχνει!!!

Στηρίχτηκε στους «παλιούς»

Ο Ανδρέας Ντρένοβα είναι ένας από τους "παλιούς"
που στηρίχτηκε χθες ο Σωκράτης Κιούρκος.
Μόλις τρεις από τις μεταγραφές του καλοκαιριού ξεκίνησαν βασικοί στην αναμέτρηση του Παλληνιακού για την πρεμιέρα κόντρα στην Σταμάτα, από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 3-1. Ο Σωκράτης Κιούρκος επέλεξε να στηρίξει την ενδεκάδα του στις «παλιοσειρές», ωστόσο οι περισσότεροι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Πήρε γεύση από Λαυρεωτική ο Κιούρκος


Την εντός έδρας αναμέτρηση της Λαυρεωτικής με τον Κεραυνό Κερατέας παρακολούθησε χθες ο Σωκράτης Κιιούρκος (μαζί με τον γενικό αρχηγό του Παλληνιακού, Γρηγόρη Γιαβρούδη), για να τσεκάρει τις δυνατότητες της προσεχής αντιπάλου του Παλληνιακού.

Η τέχνη δεν ξεχνιέται…

Μπορεί να έχουν περάσει κάποια χρόνια από τότε που έπαιζε στην Α’ Εθνική και φόραγε την φανέλα της ΑΕΚ, ωστόσο ο άσος της Σταμάτας Χρήστος Τσεβάς, στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παλληνιακό έδειξε σε όλους πως η μπάλα δεν ξεχνιέται.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ στην οποία συμμετέχει φυσικά και ο Παλληνιακός.

Άρεσαν παρά την ήττα…

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισαν οι Παίδες του Παλληνιακού σε φιλικό παιχνίδι με τα Γλυκά Νερά το Σάββατο. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν θετικό, ωστόσο η εμφάνιση της ομάδας ήταν αρκετά καλή.

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Τα γκολ της Σταμάτας


Τα τρία γκολ της Σταμάτας χθες στην αναμέτρηση με τον Παλληνιακό στην Άνοιξη.

Το 1-0:

Τα παράπονα του Παλληνιακού για την διαιτησία


Οι 4 λόγοι για τους οποίους διαμαρτύρεται ο Παλληνιακός για την διαιτησία του Μανιάτη:

1.Το φάουλ που κερδίζει στο πρώτο λεπτό η Σταμάτα είναι κανονικό, αλλά ο ρέφερει αφήνει το πλεονέκτημα και η φάση εξελίσσεται. Όταν χάνει την μπάλα τελικά ο αντίπαλος, επαναφέρει την φάση και δίνει το φάουλ (από  οποίο έπειτα έγινε το 1-0). Οι Παλληνιώτες λοιπόν φωνάζουν, λέγοντας ότι δεν έπρεπε να επιστρέψει πίσω στο φάουλ αφού εξελίχθηκε το παιχνίδι για αρκετά δευτερόλεπτα μετά.

Μανιάτης: «Αν έκανα κάποιο λάθος ζητώ συγνώμη δεν είχα δόλο»!

Ο διαιτητής Μανιάτης ζήτησε συγνώμη από στον γενικό
αρχηγό του Παλληνιακού Γρηγόρη Γιαβρούδη.

Ο Παλληνιακός διαμαρτύρεται για αρκετές φάσεις από το χθεσινό παιχνίδι και τα παράπονά για τον ρέφερι Μανιάτη πολλά. Παρ’ όλα αυτά, στο τέλος της αναμέτρησης, ο γενικός αρχηγός της ομάδας της Παλλήνης, ο κύριος Γρηγόρης Γιαβρούδης, πήγε στον διαιτητή και είχε έναν μικρό διάλογο μαζί του, δίνοντάς του μάλιστα και… συγχαρητήρια! Τι ειπώθηκε:

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Το γκολ του Μπερτσιά (VIDEO)

Το γκολ του Μπερτσιά με το οποίο ο Παλληνιακός μείωσε σε 3-1 στο 42' του ματς.


Δυνατό χαστούκι στην πρεμιέρα για Παλληνιακό (ήττα 3-1 από την Σταμάτα με κακή εμφάνιση)!

Σταμάτα και Παλληνιακός πριν την έναρξη του ματς

Ξεκίνημα με το… αριστερό για τον Παλληνιακό στο πρωτάθλημα καθώς ηττήθηκε πριν από λίγη ώρα στην Άνοιξη από την Σταμάτα με 3-1. Ένα δυνατό χαστούκι για τους Παλληνιώτες στην πρεμιέρα, το οποίο σίγουρα θα πρέπει να τους αφυπνίσει καθώς σε καμία περίπτωση, η ποιότητα αυτής της ομάδας, δεν δικαιολογεί τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια σκορ…

Σταμάτα - Παλληνιακός 3-1

Ρεπορτάζ σε λίγο...

Έχασαν για… λίγο την κούπα!

Εξαιρετικά ξεκίνησαν την σεζόν οι Παμπαίδες του Παλληνιακού, καθώς το βράδυ της Παρασκευής πανηγύρισαν την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο φιλικό τουρνουά που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά.

O Κιούρκος στο ONsports!

Ιδιαίτερης προβολής έτυχαν οι δηλώσεις του προπονητή του Παλληνικαού, Σωκράτη Κιούρκα στο «palliniakosclub.blogspot», καθώς έγιναν ξεχωριστό θέμα στο Onsports.gr.

Καλή χρονιά με... διπλό!

Από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σταμάτα ξεκινάει το Σάββατο (17.00) ο Παλληνιακός τις υποχρεώσεις του για το νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Το κλίμα στον σύλλογο είναι εξαιρετικό και όλοι ελπίζουν πως στην καινούρια σεζόν η ομάδα θα ξεκινήσει με το... δεξί.

Το νέο ρόστερ του Παλληνιακού!

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα στοιχεία των 29 παικτών που ανήκουν στο ρόστερ της Α΄ Ομάδας του Παλληνιακού για την αγωνιστική σεζόν 2012-13.

Κυριόπουλος Γεώργιος



Κυριόπουλος Γεώργιος
Θέση:

Υπηκοότητα:
Ελληνική
Ημ. Γέννησεως:
01/06/1996
Στον Παλληνιακό από το:
Ακαδημίες
Προηγούμενη Ομάδα:
  -
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2013-2014
Πρωτάθλημα:
Συμμετοχές
Γκολ
Ασίστ
Λεπτά
    
-
-

Κύπελλο:
Συμμετοχές
Γκολ
Ασίστ
Λεπτά
     
-
-

Μπούρας Δημήτριος




Μπούρας Δημήτριος
Θέση:

Υπηκοότητα:
Ελληνική
Ημ. Γέννησεως:
20/06/1996
Στον Παλληνιακό από το:
Ακαδημίες
Προηγούμενη Ομάδα:

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2012-2013
Πρωτάθλημα:
Συμμετοχές
Γκολ
Ασίστ
Λεπτά
    1
-
-
  20
Κύπελλο:
Συμμετοχές
Γκολ
Ασίστ
Λεπτά
   
-
-