Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Βάζει περισσότερα, τρώει λιγότερα!

Μπορεί ο Παλληνιακός να έχει δεχθεί αρκετά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο συνολικά είναι λιγότερα από αυτά που έχουν μπει στην εστία του Γέρακα, τον οποίο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή.

Να ξεχάσει τα… παλιά με Γέρακα!

Άσχημη προϊστορία έχει ο Παλληνιακός με τον Γέρακα, καθώς στις τέσσερις φορές που συναντήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, έχει πάρει μόλις έναν βαθμό…

Ο «Iron Mike» εκπροσωπεί Ελλάδα και Παλλήνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, ο Παλληνιώτης Μιχάλης Ζαμπίδης θα εκπροσωπήσει παγκοσμίως τη χώρα μας -και την Παλλήνη φυσικά στην οποία μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα του βήματα ως αθλητής-, στην Ολυμπιάδα του Kick Boxing, κοινώς στο Κ-1!

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Την κατάλληλη στιγμή ήρθε το ντέρμπι!

Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Γέρακα είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά ματς της χρονιάς για τον Παλληνιακό, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους…

Ξέχασαν τη νίκη…

Ο Παλληνιακός μπορεί να έχει κάνει εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο και να έχει πανηγυρίσει τεράστιες νίκες, όπως αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό Λαυρίου από τη Δ’ Εθνική, ωστόσο στο πρωτάθλημα έχει ξεχάσει τα «τρίποντα» εδώ και πολύ καιρό…

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Σε απολογία ο Γενικός Αρχηγός του Παλληνιακού!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ, ο Παλληνιακός και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γρηγόρης Γιαβρουδής, κλήθηκαν σε απολογία για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Λαυρίου.

«Φωτιές» πετάνε τα Juniors!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται τα Juniors του Παλληνιακού, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ πήραν τη νίκη πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ!

Ντέρμπι με Γέρακα την Κυριακή!

Με εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον «γειτονικό» Γέρακα, ξεκινάει ο μήνας Δεκέμβριος για τον Παλληνιακό. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής στις 15.00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Γερακιωτών.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Βαριά ήττα για τους νέους, αλλά όχι και δάκρυα…

Με το βαρύ 4-0 ηττήθηκαν οι Νέοι του Παλληνιακού το Σάββατο στον Μαραθώνα από την Μάχη, αλλά μόνο το ηθικό των παιδιών δεν υπάρχει λόγος να πτοηθεί.

Έξι Παλληνιώτες στην Προεθνική!


Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Παλληνιακού ανταμείβεται, καθώς αυτή την εβδομάδα κλήθηκαν έξι παιδιά από τους Νέους και τους Παίδες για την Προεθνική!

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Πολλά βάζει, πολλά τρώει…


Μόνο σε δύο ματς, σε σύνολο έντεκα αγωνιστικών πρωταθλήματος, έχει καταφέρει ο Παλληνιακός να ολοκληρώσει το 90λεπτο χωρίς να δεχθεί γκολ…

Λευκή ισοπαλία με Θύελλα οι Παίδες


Ισοπαλία χωρίς τέρματα είχαμε το μεσημέρι της Κυριακής στην αναμέτρηση των Παίδων του Παλληνιακού με την Θύελλα Ραφήνας στην Παλλήνη.

Το πάλεψε ο Παλληνιακός κόντρα στην πολύ καλή Γιουβέντους…


Ήττα με 4-2 για τους Παμπαίδες του Παλληνιακού το Σάββατο εντός έδρας κόντρα στην Γιουβέντους του Κωστέα Γείτονα, αλλά πρέπει να γράψουμε κάποια πράγματα γι’ αυτό το ματς: Πρώτα απ’ όλα, σημειώνουμε ότι ο Γιουβέντους είναι μια πάρα μα πάρα πολύ καλή ομάδα, με παιδιά που βρίσκονται καιρό μαζί και κάνουν καλή δουλειά με τους προπονητές τους.

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς έπεσε ο Παλληνιακός μετά την ήττα εντός έδρας με 2-1 από το Μαρκό. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της ενδέκατης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της ενδέκατης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου ο Παλληνιακός γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 2-1 από το Μαρκό.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Έχασε από την Μαρκό ο Παλληνιακός (1-2) αλλά φωνάζει για την διαιτησία…


Έχασε και από την Μαρκό ο Παλληνιακός (1-2)... Αγνοούν τι θα πει νίκη οι Παλληνιώτες εδώ και έξι αγωνιστικές πλέον στο πρωτάθλημα και το στατιστικό αυτό από μόνο του, πρέπει να προκαλεί προβληματισμό… Τέσσερις ήττες, μια ισοπαλία και άλλη μια ήττα σήμερα, είναι ο απολογισμός της ομάδας εδώ και κάτι περισσότερο από έναν μήνα στο πρωτάθλημα και ζητείται… γιατρικό.

Όλοι γήπεδο!

Την βοήθεια των φιλάθλων του χρειάζεται σήμερα ο Παλληνιακός, ο οποίος στις 15.00 υποδέχεται το Μαρκό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Θα το… καθαρίσουν οι Παλληνιώτες!

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο Παλληνιακός υποδέχεται την Κυριακή στις 15.00 το Μαρκό για την ενδέκατη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Όταν ο Ζώκος… έκοβε το πρωτάθλημα στο Μαρκό!

«Πάμε σαν πέρσι», πρέπει να είναι το σύνθημα του Παλληνιακού ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με το Μαρκό για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Μια νίκη, μια ήττα για τους προ-τζούνιορς


Μια νίκη και μία ήττα μετράει μέχρι στιγμής η ομάδα των προ Τζούνιορς του Παλληνιακού στο τουρνουά total club που συμμετέχει αυτές τις μέρες.

Οι αγώνες της Ακαδημίας το Σαββατοκύριακο!

Στη… μάχη των πρωταθλημάτων τους επιστρέφουν τα τμήματα Ακαδημιών του Παλληνιακού αυτό το Σαββατοκύριακο. Δείτε που αγωνίζονται για την ΕΣΠΑΝΑ οι Νέοι, οι Παίδες, οι Παμπαίδες και τα Junior.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Δεν «πατάει» καλά το Μαρκό, αλλά…

Με το… αριστερό έχει ξεκινήσει στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ η ομάδα της Μαρκό, την οποία αντιμετωπίζει ο Παλληνιακός εντός έδρας την Κυριακή.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Και τώρα εντός για το τρίποντο!

Με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Μαρκό συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ ο Παλληνιακός, που θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερις εβδομάδες.

Πρώτη νίκη, αλλά… μεγάλη νίκη!

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισαν τα juniors του Παλληνιακού, που… σκόρπισαν εκτός έδρας την ομάδα των εκπαιδευτηρίων Κωστέας Γείτονας με 4-0.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

«Λύγισαν» στην Παιανία οι Παίδες!

Αν και πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση, οι Παίδες του Παλληνιακού γνώρισαν την ήττα εκτός έδρας από τον Παμπαιανικό με 2-1 για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ.

Έξι «αστεράκια» των Παίδων στην Προεθνική!

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Παλληνιακού ανταμείβεται συνεχώς, καθώς αυτή την φορά κλήθηκαν όχι ένας, όχι δύο, αλλά έξι παιδιά από το τμήμα των Παίδων στην Προεθνική ομάδα.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Φοβερό στατιστικό για τον Παλληνιακό!

Ο Παλληνιακός, ακριβώς όπως πέρυσι, έτσι και φέτος μετά από δέκα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία ισοπαλία. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική ομοιότητα με την περσινή σεζόν…

Δύο Παλληνιώτες στην Προεθνική Νέων!


Τα ονόματα των Μαυράκη Κανάκη και Μπούρα Δημήτριου του Παλληνιακού βρίσκονται στην λίστα των ποδοσφαιριστών της ΕΠΣΑΝΑ, που κλήθηκαν για την Προεθνική Νέων. Η κλήση τους αποδεικνύει για ακόμα μία φορά, την σωστή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς ανέβηκε ο Παλληνιακός μετά το 0-0 με τον Ωρωπό. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της δέκατης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της δέκατης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου ο Παλληνιακός ήρθε ισόπαλος 0-0 εκτός έδρας με τον Ωρωπό.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ένα τσουβάλι ευκαιρίες έχασε ο Παλληνιακός (0-0)!


Αν δεν σε θέλει, όσο κι αν το προσπαθείς τελικά, δεν θα σε θέλει με τίποτε! Ο Παλληνιακός έχασε με το τσουβάλι τα γκολ πριν λίγες ώρες στον Ωρωπό, αλλά τελικά έμεινε με την πικρή γεύση της λευκής ισοπαλίας καθώς πότε η ατυχία, πότε η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, πότε ο εξαιρετικός σήμερα Βασιλειάδης, αρνήθηκαν στους Παλληνιώτες το τέρμα της νίκης (0-0).

Ωραίο γκολ, άσχημη ήττα!


Την ήττα εκτός έδρας με σκορ 2-1 γνώρισαν οι Παμπαίδες του Παλληνιακού για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ, παρά το πολύ ωραίο γκολ του Αδαμόπουλου.

«Λύγισαν» με δέκα οι Νέοι, από 2-0… 2-2!


Εξαιρετική εμφάνιση σχεδόν σε ολόκληρο το ματς είχαν οι Νέοι του Παλληνιακού κόντρα στην Ατλαντίδα, ωστόσο στο φινάλε έμειναν με δέκα παίκτες, δέχθηκαν δύο γκολ και τελικά το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Με... φόρα από το Κύπελλο στον Ωροπό!

Με εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ωρωπό (15.00) συνεχίζει ο Παλληνιακός την Κυριακή τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ για την δέκατη αγωνιστική. Στα ύψη η ψυχολογία μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Ολυμπιακού Λαυρίου στο Κύπελλο.

Η χειρότερη επίθεση και η χειρότερη άμυνα!

Μία πρωτιά, για την οποία δεν πρέπει να υπερηφανεύεται, έχει ο Ωρωπός στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Ο αντίπαλος του Παλληνιακού την Κυριακή, έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, αλλά και την χειρότερη άμυνα...

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Μία νίκη… δύο μήνες πριν!

Μόλις μία νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές έχει ο Ωροπός, τον οποίο αντιμετωπίζει ο Παλληνιακός την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Μάλιστα, το "τρίποντο" αυτό ήταν πριν πολύ καιρό…

Τα παιχνίδια των Ακαδημιών το Σαββατοκύριακο!

Φουλ δράση έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο και για τα τμήματα των Ακαδημιών του Παλληνιακού. Δείτε που παίζουν οι Νέοι, οι Παίδες, οι Παμπαίδες και τα Junior.

Μετά την πρόκριση , έρχεται ο Ωροπός!

Να «προσγειωθούν» άμεσα καλούνται οι παίκτες του Παλληνιακού μετά τη μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο επί του Ολυμπιακού Λαυρίου, καθώς την Κυριακή επιστρέφουν στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουν εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑΝΑ τον Ωροπό.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ομάδα για… τεράστια πράγματα!

Η εμφάνιση του Παλληνιακού κόντρα στον Ολυμπιακό Λαυρίου και η μεγάλη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ με το 4-1, δείχνει τις δυνατότητες αυτής της ομάδας, η οποία… αδικεί τον εαυτό της στο πρωτάθλημα.

ΟΛΑ τα αποτελέσματα των Ακαδημιών

Στην κατηγορία «Βαθμ. + Αποτελ. Ακαδημίας» μπορείτε να βλέπετε πλέον συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα που έχουν στα πρωταθλήματά τους οι Νέοι, οι Παμπαίδες, οι Παίδες και τα Junior του Παλληνιακού, καθώς και την βαθμολογική τους θέση.

ΒΙΝΤΕΟ από τον θρίαμβο του Παλληνιακού!

Για όσους δεν μπόρεσαν να πάνε την Τετάρτη στο γήπεδο και να… απολαύσουν το 4-1 του Παλληνιακού απέναντι στον Ολυμπιακό Λαυρίου και τη μεγάλη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, ακολουθεί βίντεο με τις φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης.

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Έκλεισε στόματα ο Παλληνιακός (4-1 τον Ολυμπιακό)!!!


Οι καλύτερες απαντήσεις δίνονται στα γήπεδα από τις ομάδες και ο Παλληνιακός εφάρμοσε κατά γράμμα αυτόν τον κανόνα πριν λίγη ώρα σκορπώντας στο γήπεδο της Παλλήνης τον Ολυμπιακό Λαυρίου, ομάδα της Δ’ Εθνικής, με το εντυπωσιακό 4-1 και πήρε την πρόκριση στους "8" του κυπέλλου!!!

Όλοι οι Παλληνιώτες στο γήπεδο!

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς δίνει σήμερα στις 14.30 ο Παλληνιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λαυρίου για την Δ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Οι φίλαθλοι της ομάδας πρέπει να… σπρώξουν τους παίκτες στην πρόκριση.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Θα βρει το… γιατρικό στο Κύπελλο!


Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ο Παλληνιακός υποδέχεται την Τετάρτη (14.30) τον Ολυμπιακό Λαυρίου για την φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ! Η αποστολή των Παλληνιωτών είναι αρκετά δύσκολη, αφού απέναντί τους θα έχουν μία ομάδα από την Δ’ Εθνική, η οποία μάλιστα φέτος έχει ξεκινήσει πολύ καλά.

Επέστρεψαν στους βαθμούς οι Παίδες!

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν οι Παίδες του Παλληνιακού στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άρτεμις για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ. Οι Παλληνιώτες επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Άντεξαν για ένα ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό!


Την ήττα με 6-2 γνώρισαν οι Παμπαίδες του Παλληνιακού από τον Παναθηναϊκό, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Παιανία την Κυριακή το πρωί! Οι Παλληνιώτες προηγούνταν στο ημίχρονο 0-2!

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην δωδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά βαθμούς παρέμεινε ο Παλληνιακός μετά την ήττα με 2-1 από τον Αήττητο Σπατών. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της ένατης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της ένατης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου ο Παλληνιακός ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από τον Αήττητο Σπατών.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Μέτριος ο Παλληνιακός, αλλά ο ρέφερι αλλοίωσε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα (1-2)

Δυστυχώς ο Παλληνιακός μπαίνει σε περιπέτειες μετά την σημερινή ήττα του (1-2) από τον Αήττητο Σπάτων… Μπορεί να είναι βέβαια πολύ νωρίς ακόμα στο πρωτάθλημα για να συζητάμε για… περιπέτειες, μπορεί αυτή η προικισμένη ποιοτικά ομάδα της Παλλήνης να είναι λογικό να ανέβει στην πορεία, αλλά όπως και να το κάνουμε, με τα… μπορεί δουλειά δεν γίνεται.

Πρώτος βαθμός για τους Παμπαίδες!

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν οι Παμπαίδες του Παλληνιακού στην αναμέτρηση με τα Γλυκά Νερά για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ.

Σπουδαίο «διπλό» οι Νέοι του Παλληνιακού!

Μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας πανηγύρισαν οι Νέοι του Παλληνιακού, οι οποίοι επικράτησαν με 3-2 του Διονύσου στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Ο κόσμος θα πάρει τη νίκη!


Τον Αήττητο Σπατών υποδέχεται την Κυριακή (15.00) ο Παλληνιακός, ο οποίος μετά από δύο συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας, θέλει τώρα με την βοήθεια των φιλάθλων του να επιστρέψει στα τρίποντα.

Αν κρατήσει το μηδέν, νίκησε!

Ο Αήττητος Σπατών, τον οποίο αντιμετωπίζει ο Παλληνιακός την Κυριακή για την ένατη αγωνιστική, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχει τέσσερις ήττες σε οκτώ παιχνίδια. Και στα τέσσερις ματς που έχασε όμως, δεν μπόρεσε να σκοράρει!

Ανεβάζει ρυθμούς ο Σκεντούλη

Σε καλύτερη κατάσταση είναι τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Σκεντούλη, ο οποίος ταλαιπωρούνταν από ψύξη και για αυτό τον λόγο δεν είχε παίξει και στην αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας με την Θύελλα Ραφήνας.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Φιλικά για τις Ακαδημίες του Παλληνιακού!

Η Ακαδημία του Παλληνιακού αυτό το Σαββατοκύριακο, εκτός από τους επίσημους αγώνες πρωταθλήματος για την ΕΠΣΑΝΑ, έχει προγραμματίσει και πολλά φιλικά για όλα τα τμήματα (Παίδες, Παμπαίδες, ProJuniors και Αστεράκια).