Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ευτυχώς είχε και την έδρα!

Ο Παλληνιακός δεν ξεκίνησε πολύ καλά την χρονιά, ωστόσο εκμεταλλευόμενος την έδρα του στο φινάλε του πρώτου γύρου της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, κατάφερε να μαζέψει κάποιους πολύτιμους βαθμούς.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

ΟΛΑ τα αποτελέσματα των Ακαδημιών

Στην κατηγορία «Βαθμ. + Αποτελ. Ακαδημίας» μπορείτε να βλέπετε πλέον συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα που έχουν στα πρωταθλήματά τους οι Νέοι, οι Παμπαίδες, οι Παίδες και τα Junior του Παλληνιακού, καθώς και την βαθμολογική τους θέση.

«Τριάρα» και καλές γιορτές οι Παμπαίδες!

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψαν στις νίκες οι Παμπαίδες του Παλληνιακού, καθώς στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ επικράτησαν 3-1 του Αήττητου Σπατών.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Σε… τρελή φόρμα τα Juniors!

Αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές είναι η ομάδα των Juniors του Παλληνιακού, η οποία στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής νίκησε 2-0 εντός έδρας τον Παμπαιανικό.

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Πέντε Παλληνιώτες στην Προεθνική!


Μετά την γαλοπούλα που έφαγαν σήμερα, πέντε ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες του Παλληνιακού (ένας από την ομάδα Νέων και τέσσερες από τους Παίδες), θα βρεθούν αύριο στην προπόνηση της Προεθνικής ομάδας.

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ο κ. Κοκκινάκης στέλνει τις ευχές του στην οικογένεια του Παλληνιακού

Ο έφορος του Παλληνιακού , κύριος Νίκος Κοκκινάκης, αφού ευχήθηκε από κοντά στους παίκτες της ομάδας ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς , στέλνει μέσω του «Palliniakosclub» το μήνυμά του σε ολόκληρη την οικογένεια του συλλόγου ενόψει του νέου έτους.

«Λευκά» Χριστούγεννα για τους Νέους!

Χωρίς σκορ έληξε η εκτός έδρας αναμέτρηση των Νέων του Παλληνιακού κόντρα στην Άμυνα Ανθούσας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με δεκαπέντε βαθμούς έπεσε ο Παλληνιακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος εντός έδρας 0-0 με τον Άρη Βούλας. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου ο Παλληνιακός ήρθε ισόπαλος εντός έδρας χωρίς σκορ με τον Άρη Βούλας.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτές με… περισυλλογή για τον Παλληνιακό!

Χριστούγεννα με… περισυλλογή θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Παλληνιακού. Δεν κατάφεραν σήμερα να πάρουν τους τρεις βαθμούς (0-0) εντός έδρας στην αναμέτρησή με τον Άρη Βούλας (ομάδα που είναι στα μέτρα τους με μόλις δύο βαθμούς περισσότερους στη βαθμολογία) και έτσι έχασαν άλλη μια καλή ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην βαθμολογία και να ξεκολλήσουν κάπως από τις τελευταίες θέσεις.

Από του χρόνου πάλι οι Ακαδημίες!

Οι αγώνες που έδωσαν αυτό το Σαββατοκύριακο τα τμήματα υποδομών του Παλληνιακού ήταν οι τελευταίοι για το 2012, καθώς σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ, το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν έχει ματς.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη για …καλή χρονιά!

Τον Άρη Βούλας υποδέχεται την Κυριακή (15.00) ο Παλληνιακός στην τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ για το 2012. Με την βοήθεια τον κόσμο θα συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα…

Να αλλάξει την παράδοση!

Κάκιστη προϊστορία έχει τα τελευταία χρόνια ο Παλληνιακός κόντρα στον Άρη Βούλας, τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή. Χωρίς βαθμό για τρία σερί ματς και το σκορ που… δεν θέλει με τίποτα.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Πολλές αδυναμίες εκτός έδρας!

Ο Παλληνιακός υποδέχεται την Κυριακή τον Άρη Βούλας στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α’ ΕΠΣΑΝΑ και όπως δείχνουν τα τελευταία εκτός έδρας αποτελέσματα των φιλοξενούμενων, έχει σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη…

Ντέρμπι για Νέους και Παμπαίδες, φορτσάρουν τα Juniors!

Φουλ δράση έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα των Ακαδημιών του Παλληνιακού, με εξαίρεση τους Παίδες που έχουν ρεπό. Δείτε τα δύο ντέρμπι των Νέων και των Παμπαίδων, αλλά και τη «μάχη» των Juniors για να ανέβουν στην κορυφή της ΕΠΣΑΝΑ.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Αντίπαλος με.. αστέρια, αλλά δεν φοβάται η Παλλήνη!


Εξαιρετικά δύσκολη χαρακτηρίζεται η αποστολή του Παλληνιακού στο Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ, όπου για την προημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει εντός έδρας σε νοκ – άουτ αναμέτρηση τον Αστέρα Βάρης. Γιατί όμως να… φοβάται η ομάδα της Παλλήνης, αφού το έχει ξανακάνει;

«Αθώος» ο Παλληνιακός, μία αγωνιστική στον Πάσσαρη!


Απαλλάχτηκε από κάθε κατηγορία από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ ο Παλληνιακός, σχετικά με τα επεισόδια που είχαν γίνει μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με την Δόξα Κορωπίου.

Δύσκολη κλήρωση στο Κύπελλο!

Τον Αστέρα Βάρης θα αντιμετωπίσει ο Παλληνιακός σε αγώνα νοκ – άουτ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ισοπαλίες μόνο μακριά από την Παλλήνη!

Το 0-0 της περασμένης Κυριακής του Παλληνιακού στην έδρα των Γλυκών Νερών, ήταν μόλις η δεύτερη ισοπαλία της ομάδας στο πρωτάθλημα μετά από 14 αγωνιστικές.

Κυριακή με Άρη Βούλας!

Με τη λευκή ισοπαλία εκτός έδρας με τα Γλυκά Νερά, ο Παλληνιακός επιστρέφει στο γήπεδό του, όπου την Κυριακή στις 15.00 θα αντιμετωπίσει τον Άρη Βούλας στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της ΕΠΣΑΝΑ.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο Παλληνιακός για το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Στη φωτογραφία διακρίνονται από τα αριστερά προς τα δεξιά. Θάνος Μπακόλας, Μαίρη Κουρατζόγλου, Γιάννης Μαραζιώτης, Παναγιώτης Χριστοφιλέας, Παναγιώτης Μερτύρης, Αποστόλης Καπέλης, Σωκράτης Κιούρκος, Αργύρης Πούλος και  Χατζούδης.
Ιδιαίτερα ικανοποιητική ήταν η προσέλευση του κόσμου στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που έγινε χθες στο ΚΑΠΗ Γέρακα για λογαριασμό του «Χαμόγελου του Παιδιού», έπειτα από την όμορφη πρωτοβουλία που ανέλαβε η κυρία Μαίρη Κουρατζόγλου.

Φίλαθλος έβγαλε μαχαίρι σε αγώνα των Τζούνιορ!



Τρομερά πράγματα έλαβαν χώρα σε αγώνα τζούνιορ στην Πάτρα, όταν συγγενής ενός παιδιού που έπαιζε, φέρεται να έβγαλε μαχαίρι και να απείλησε κόσμο!

Ανατροπή και νίκη στο ντέρμπι με τον Γέρακα για τους Παίδες!

Μεγάλη νίκη για τους Παίδες του Παλληνιακού στο ντέρμπι με τον Γέρακα. Επικράτησαν με 1-2 εκτός έδρας, πραγματοποιώντας μάλιστα ανατροπή στο σκορ καθώς βρέθηκαν πίσω με 1-0 στιες καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με δεκατέσσερις βαθμούς ανέβηκε ο Παλληνιακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας 0-0 με τα Γλυκά Νερά. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγνωστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου ο Παλληνιακός ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας 0-0 με τα Γλυκά Νερά.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Μπορούσε τη νίκη ο Παλληνιακός (0-0)

Ο Γιώργος Καρακάσης ήταν άτυχος σήμερα στο πρώτο ημίχρονο σε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ για τον Παλληνιακό
Μπορεί το παιχνίδι να ήταν μοιρασμένο σαν εικόνα σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Παλληνιακού αποχώρησαν δυσαρεστημένοι μετά το τελικό 0-0.

Γλυκά Νερά – Παλληνιακός: 0-0

Χωρίς σκορ έληξε η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παλληνιακού με τα Γλυκά Νερά. Αναλυτικό ρεπορτάζ σε λίγο...


Όλοι το είδαν, δεν χτύπησε κανέναν ο Χριστοφιλέας!

Λανθασμένη αποδεικνύεται η τιμωρία των τριών αγωνιστικών από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ στον Παναγιώτη Χριστοφιλέα για τα επεισόδια την περασμένη Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα Κορωπίου, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες πως ο τερματοφύλακας του Παλληνιακού δεν είχε καμία ανάμειξη.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Φουλ» για την δεύτερη σερί νίκη!

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Δόξας Κορωπίου την προηγούμενη εβδομάδα, ο Παλληνιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή τα Γλυκά Νερά (15.00) για την 14η αγωνιστική της ΕΠΣΑΝΑ και θέλει να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα.

Πετάνε τα Προ-τζούνιορ, έριξαν οκτώ στα Μελίσσια!!

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν τα προ Τζούνιορ του Παλληνιακού, τα οποία σε τουρνουά που συμμετείχαν στα Μελίσσια, πανηγύρισαν μεγάλη νίκη με σκορ 8-2!

Όταν ο Ζώκος έβαλε γκολάρα στα Γλυκά Νερά!

Πάμε όπως… πέρυσι πρέπει να είναι το σύνθημα στον Παλληνιακό ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης εκτός έδρας με τα Γλυκά Νερά. Πέρυσι οι Παλληνιώτες είχαν φύγει με «διπλό» από αυτό το γήπεδο, με τον Μάρκο Ζώκο να… ζωγραφίζει!

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ρεπό Νέοι και Juniors, ντέρμπι οι Παίδες!

Ξεκούραστα θα περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο για τους Νέους και τα Juniors του Παλληνιακού, καθώς δεν έχουν υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Αντίθετα, δύσκολα εκτός έδρας ματς δίνουν οι Παίδες και οι Παμπαίδες.

Μία νίκη σε πέντε ματς εντός έδρας!


Ο Παλληνιακός την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ τα Γλυκά Νερά, ομάδα η οποία εμφανίζει αρκετές αδυναμίες στο γήπεδό της.

Κληρώνει για αντίπαλο στο Κύπελλο!

Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης Κυπέλλου, στην οποία θα συμμετέχει και ο Παλληνιακός μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Ολυμπιακού Λαυρίου, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/12/2012 και ώρα 18.00 στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ελπίζει να μην… πνιγεί τα Γλυκά Νερά!

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Δόξας Κορωπίου με 1-0, ο Παλληνιακός συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ με την εκτός έδρας αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική κόντρα στα Γλυκά Νερά.

Τρεις αγωνιστικές στον Χριστοφιλέα, σε απολογία ο Παλληνιακός!

Βαριά ήταν η «καμπάνα» από την διοργανώτρια αρχή για τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα ανάμεσα στον Παλληνιακό και την Δόξα Κορωπίου (νίκη των γηπεδούχων με 1-0).

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η παλιά γενιά του Παλληνιακού συνάντησε τη νέα! (ΦΩΤΟ)


Μία φοβερή συνάντηση της ιστορίας του Παλληνιακού με το… μέλλον της ομάδας είχαμε πριν από λίγες ημέρες, στην αναμέτρηση των Παμπαίδων με την Γιουβέντους Κωστέα Γειπτονα.

ΟΛΑ τα αποτελέσματα των Ακαδημιών


Στην κατηγορία «Βαθμ. + Αποτελ. Ακαδημίας» μπορείτε να βλέπετε πλέον συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα που έχουν στα πρωταθλήματά τους οι Νέοι, οι Παμπαίδες, οι Παίδες και τα Junior του Παλληνιακού, καθώς και την βαθμολογική τους θέση.

Τρίποντο στα χαρτιά τα Τζούνιορς!

Χωρίς καν να ιδρώσουν πήραν τους τρεις βαθμούς αυτή την εβδομάδα τα Juniors του Παλληνιακού, καθώς η ΑΕ Μενιδίου την οποία θα αντιμετώπιζαν βάσει προγράμματος, δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

«Ξεμπούκωσαν» με τεσσάρα οι Παίδες!

Αν και χρειάστηκαν έξι εβδομάδες, οι Παίδες του Παλληνιακού επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας εντός έδρας του Αήττητου Σπατών με 4-0 στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

«Αναγνώριση του έργου μας η βράβευση»!

Ο κύριος Δημήτρης Δαμασκηνός την ώρα της βράβευσης του «Αμεινία ο Παλληνεύς» χθες στα βραβεία του ΠΣΑΤ. Δίπλα του η Κλέλια Πανταζή, πρώην αθλήτρια της γυμναστικής και παρουσιάστρια χθες στην εκδήλωση.
Άξιος πρεσβευτής του τόπου μας ο αθλητικός σύλλογος «Αμεινίας ο Παλληνεύς»,βραβεύτηκε χθες το βράδυ στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ με το βραβείο «Αθλητικού Έργου και Κοινωνικής Προσφοράς»! Μια πάρα πολύ σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο, που με την δράση του κάνει γνωστή την περιοχή μας στο Πανελλήνιο.

Στο Κορωπί... πάντα 1-0!

Ο Παλληνιακός μπορεί να άργησε, συγκεκριμένα χρειάστηκε να περάσουν έξι εβδομάδες, ωστόσο την Κυριακή απέναντι στην Δόξα κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με το 1-0. Σκορ που έφερε για δεύτερη φορά φέτος κόντρα σε ομάδα του Κορωπίου...

«Εξάσφαιροι» οι Νέοι του Παλληνιακού!

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Νέοι του Παλληνιακού στο τελευταίο τους παιχνίδι, καθώς στα πλαίσια της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ, νίκησαν εκτός έδρας με 6-0 την Άρτεμις!

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Καταδικάζουμε τις ενέργειες των εξω-θεσμικών»

Ανακοίνωση για τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του ματς με την Δόξα Κορωπίου εξέδωσε ο Παλληνιακός.

Επτά Παλληνιώτες στην προ-Εθνική Νέων και Παίδων!

Ως ένα… μπράβο για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του συλλόγου, λαμβάνουν στον Παλληνιακού την κλήση επτά παιδιών (πέντε από τους Παίδες και δύο από τους Νέους) για την προ-Εθνική ομάδα!

Σούπερ εμφάνιση και νίκη για τους Παμπαίδες!

Σπουδαία εμφάνιση από τους Παμπαίδες του Παλληνιακού το Σάββατο στην εντός έδρας αναμέτρησή τους με την Τριγλία Ραφήνας και νίκη με 2-1.

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με δεκατρείς βαθμούς ανέβηκε ο Παλληνιακός, ο οποίος νίκησε 1-0 την Δόξα Κορωπίου. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγνωστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου ο Παλληνιακός επικράτησε 1-0 της Δόξας Κορωπίου.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Κέρδισε και με δέκα ο Παλληνιακός (1-0)! Επεισόδια στο φινάλε!

Επιστροφή στις νίκες για τον Παλληνιακό πριν από λίγη ώρα κόντρα στην Δόξα Κορωπίου. Οι Παλληνιώτες με τέρμα του Νίκου Μπερτσιά πρόσθεσαν ένα πολύτιμο τρίποντο στο σακούλι τους και ξεκίνησαν με το δεξί την προσπάθεια τους να ξεκολλήσουν πια από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Και στα κρύα… Παλληνιακάρα!

Μπορεί ο καιρός να μην είναι πολύ καλός και η παγωνιά από το πρωί να έχει κάνει την εμφάνισή της, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Παλληνιακός στις 15.00 δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ και χρειάζεται την βοήθεια των φιλάθλων του!

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Πάμε όπως στο Κύπελλο!

Ο Παλληνιακός υποδέχεται την Κυριακή στις 15.00 την Δόξα Κορωπίου με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες. Άλλωστε, με την συγκεκριμένη ομάδα έχει θετική προϊστορία, έστω και αν είναι στο Κύπελλο...

Ξεκίνησε φορτσάτη, αλλά μετά… έσβησε!

Η Δόξα Κορωπίου, την οποία αντιμετωπίζει ο Παλληνιακός την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, ξεκίνησε εντυπωσιακά στη σεζόν, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σε… ελεύθερη πτώση!