Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ξεχνάει (για λίγο) το Κύπελλο και κοιτά τον Νικηφόρο!

Στην άκρη οφείλουν να αφήσουν για λίγους ημέρες τα ημιτελικά του Κυπέλλου οι παίκτες του Παλληνιακού, καθώς την Κυριακή (15.00) έχουν ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ με τον Νικηφόρο.

Άτιμο δοκάρι…

Με την… τύχη τους μπορούν να τα βάζουν οι παίκτες του Παλληνιακού για την χθεσινή ήττα με 1-0 από τον Κεραυνό Κερατέας στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Έχασε αλλά παραμένει στο κόλπο ο Παλληνιακός

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Κεραυνός και Παλληνιακός πριν από λίγη ώρα στην Κερατέα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, αλλά τίποτε ακόμη δεν έχει τελειώσει, καθώς υπάρχει η ρεβάνς στην Παλλήνη και το σκορ αυτό δίνει πολλές ελπίδες στους Παλληνιώτες για την ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναβολή για Παμπαίδες, εμβόλιμη για Παίδες!

Ξεκούραστα πέρασε το Σαββατοκύριακο για τους Παμπαίδες του Παλληνιακού, καθώς η εκτός έδρας αναμέτρησή τους για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ με τα Γλυκά Νερά, αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Στην Κερατέα για το 1ο βήμα ο Παλληνιακός!

Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς δίνει την Τετάρτη το μεσημέρι στις 15.00 ο Παλληνιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ τον Κεραυνό Κερατέας. Οι αναμετρήσεις είναι διπλές και η ρεβάνς θα γίνεις στις 20 Φεβρουαρίου.

Δεν ήπιαν… Γλυκό νερό οι Παίδες!

Την ήττα εντός έδρας από τα Γλυκά Νερά με σκορ 2-0 γνώρισαν οι Παίδες του Παλληνιακού στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ.

Ματσάρα με έξι γκολ για τους Νέους!

Οι Νέοι του Παλληνιακού μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ήρθαν ισόπαλοι εκτός έδρας με τον Ατλαντίς με σκορ 3-3 στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Στην Προεθνική Παίδες και Νέοι της Παλλήνης!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες του Παλληνιακού, ένας από τους Νέους και τρεις από τους Παίδες, κλήθηκαν να λάβουν μέρος στην αυριανή προπόνηση της προεθνικής ομάδας.

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με είκοσι βαθμούς έπεσε ο Παλληνιακός, ο οποίος ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου εκτός έδρας. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου ο Παλληνιακός ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά το Κύπελλο!

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος δίνει την Κυριακή (15.00) ο Παλληνιακός στην έδρα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Στο μυαλό όλων πρέπει να υπάρχει μόνο αυτό το ματς και μετά τα 90 λεπτά να σκεφτούν τον ημιτελικό της Τετάρτης για το Κύπελλο της  ΕΠΣΑΝΑ.

Κυνηγάει την άνοδο ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είναι… άτρωτος!

Ο Παλληνιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή εκτός έδρας, μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Δεν ήθελε Κεραυνό ο Γιαβρούδης…


Δεν έκανε το χατίρι η κληρωτίδα στον γενικό αρχηγό του Παλληνιακού τον Γρηγόρη Γιαβρούδη.

ΟΛΑ τα αποτελέσματα των Ακαδημιών

Στην κατηγορία «Βαθμ. + Αποτελ. Ακαδημίας» μπορείτε να βλέπετε πλέον συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα που έχουν στα πρωταθλήματά τους οι Νέοι, οι Παμπαίδες, οι Παίδες και τα Junior του Παλληνιακού, καθώς και την βαθμολογική τους θέση.   

Νίκη στο ντέρμπι με την Ανθούσα τα προτζούνιορ!

Μεγάλη νίκη για τα προτζούνιορ του Παλληνιακού στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τους Νικητές!

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Με Κερατέα στους «4» του Κυπέλλου ο Παλληνιακός

Με τον Κεραυνό Κερατέας κληρώθηκε ο Παλληνιακός πριν από λίγη ώρα στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Σταμάτησαν τη Ραφήνα οι «μικροί» της Παλλήνης!

Ένα και να… καίει για τα Τζούνιορ του Παλληνιακού αυτή την αγωνιστική.

Ήττα οι Παμπαίδες για το Soccer Link

Για το πρωτάθλημα του Soccer Link οι Παμπαίδες του Παλληνιακού ηττήθηκαν αυτή την εβδομάδα με 1-6 στην έδρα του Απόλλων Αθηνών.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Λύγισαν» οι Παίδες του Παλληνιακού!

Με ήττα συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ οι Παίδες του Παλληναικού, καθώς στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής έχασαν μετά από ένα συγκλονιστικό ματς με 3-2 στην έδρα του Προφήτη Ηλία.

Τέσσερις Παλληνιώτες στις Προεθνικές!

Οι διακρίσεις για τις Ακαδημίες του Παλληνιακού συνεχίζονται, αφού αυτή την φορά βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστές στις κλήσεις της ΕΠΣΑΝΑ για τις προπονήσεις στην προεθνική Νέων και Παίδων.

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Τρία γκολ, μετά από τρεις μήνες!

Ο Παλληνιακός την Κυριακή με το 3-1 επί της Μάχη Μαραθώνος, όχι μόνο επέστρεψε στις νίκες μετά από αρκετό καιρό, αλλά πέτυχε και τρία γκολ, κάτι που δεν κάνει και πολύ συχνά φέτος, ειδικά στο πρωτάθλημα…

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με είκοσι βαθμούς ανέβηκε ο Παλληνιακός, ο οποίος νίκησε 3-1 τη Μάχη Μαραθώνος. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου ο Παλληνιακός επικράτησε 3-1 της Μάχης Μαραθώνος.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Πέτυχε 3 γκολ, δεν πήρε και 2 πέναλτι ο Παλληνιακός


Επιστροφή στις νίκες για τον Παλληνιακό πριν λίγες ώρες στο γήπεδο της Παλλήνης και μάλιστα με ένα 45λεπτο… απόλαυση! Μπορεί βέβαια να μας καρδιοχτύπησαν οι παίκτες του Κιούρκου στο πρώτο μέρος, αλλά τελικώς, τα… καλά μας τα κρατούσαν για το τέλος.

«Μοιράζουν» γκολ οι Νέοι του Παλληνιακού!

Μετά το εντυπωσιακό 3-1 στην έδρα της Τριγλίας Ραφήνας την προηγούμενη εβδομάδα, οι Νέοι του Παλληνιακού νίκησαν το Σάββατο για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ με 4-1 εντός έδρας τον Διόνυσο.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ήρθε η ώρα για νίκη!

Ο Παλληναικός υποδέχεται την Κυριακή (15.00) τη Μάχη Μαραθώνος για την 18η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑΝΑ και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Άλλωστε, τέσσερις σερί ισοπαλίες, είναι πάρα πολλές για την ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου.

Από τον Παλληνιακό… μέσω Γλυφάδας στον Γέρακα!

Έναν παίκτη που έχει περάσει και από τον Παλληναικό, απέκτησε ο Γέρακας στην προσπάθεια του να «δυναμώσει» και να εξασφαλίσει άνετα την παραμονή του.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Πού παίζουν οι Ακαδημίες του Παλληνιακού;

Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο για τις Ακαδημίες του Παλληνιακού. Εντός έδρας παίζουν οι Νέοι, οι Παμπαίδες και τα Juniors, ενώ εκτός δοκιμάζονται οι Παίδες.

Έχει να νικήσει… από πέρυσι!

Η Μάχη Μαραθώνα, ομάδα την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Παλληνιακός για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δεν φαίνεται να βρίσκεται και στα καλύτερά της…

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

3-3 με Θύελλα τα προτζούνιορ του Παλληνιακού

Ισόπαλα 3-3 αναδείχτηκαν τα προτζούνιορ του Παλληνιακού στην αναμέτρησή τους με την αντίστοιχη ομάδα της Θύελλας Ραφήνας.

Στη… Μάχη για τη νίκη!

Τη Μάχη Μαραθώνος υποδέχεται την Κυριακή (15.00) ο Παλληνιακός για την 18η αγωνιστική και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της ΕΠΣΑΝΑ.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Στα… βήματα των Ανδρών οι Παμπαίδες!

Μετά τη νίκη της πρώτης ομάδας επί του Αστέρα Βάρης για το Κύπελλο, ήρθε και η επικράτησε των Παμπαίδων επί του αντίστοιχου τμήματος της ίδιας ομάδας για το πρωτάθλημά τους.

Ματσάρα, αλλά ήττα…

Σε ένα φοβερό ματς στο οποίο σημειώθηκαν επτά γκολ (!), οι Παίδες του Παλληνιακού ηττήθηκαν τελικά με 5-2 εντός έδρας από τον Αστέρα Αυλώνος για την 12η αγωνιστική.

«Άλωσαν» την Ραφήνα οι Νέοι!


Μία σπουδαία νίκη εκτός έδρας πέτυχαν οι Νέοι του Παλληνιακού κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας, της οποίας και επικράτησαν με 3-1 σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

«Σούπερ» τα τζούνιορς του Παλληνιακού!


Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται τα τζούνιορς του Παλληνιακού, καθώς με τη νέα τους κόντρα στον Ραμνούς Γραμματικού με 3-1 εκτός έδρας, συμπλήρωσαν επτά συνεχόμενα τρίποντα!!!

Ξεχώρισαν και πάλι οι Παλληνιώτες!


Τέσσερις ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες του Παλληνιακού έχουν κληθεί για τις σημερινές προπονήσεις της προεθνικής ομάδας Νέων και Παίδων.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Στις 23/1 μαθαίνει ο Παλληνιακός τον αντίπαλό του στους «4» του κυπέλλου

 
Την Τετάρτη 23 του μήνα θα μάθει ο Παλληνιακός τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Τρεις Παλληνιώτες στην προ-εθνική Προπαίδων!


Οι διακρίσεις για τις ακαδημίες του Παλληνιακού συνεχίζονται, καθώς τρεις ποδοσφαιριστές του συλλόγου κλήθηκαν για την προεθνική προπαίδων.

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Αποτελέσματα, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον πρώτο όμιλο της ΕΠΣΑΝΑ, την βαθμολογία και την  επόμενη αγωνιστική. Επίσης αποτελέσματα, βαθμολογίες και επόμενες αγωνιστικές στους δύο ομίλους της δεύτερης κατηγορίας.

Μπέρδεμα με Σιαδήμα πριν το ματς και αποκλεισμός!!!


Θύμα του ρέφερι της αναμέτρησης έπεσε ο Παλληνιακός πριν την έναρξη του ματς σήμερα στο Λαύριο και στερήθηκε τις υπηρεσίες ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή του, που είχε ξεκάθαρα δικαίωμα συμμετοχής…

Έφτασε στη βρύση αλλά δεν ήπιε (ξανά) νερό…

Έφτασε στην βρύση, αλλά δεν ήπιε νερό για μια ακόμη φορά ο Παλληνιακός φέτος στο πρωτάθλημα. Ισοπαλία πριν λίγη ώρα στην έδρα της Λαυρεωτικής 1-1, με τους παίκτες τουΣωκράτη Κιούρκου να μένουν με την πικρία του «Χ» καθότι κρατούσαν ως το 78’ το υπέρ τους σκορ και μάλιστα είχαν και δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για το 0-2 στην επανάληψη.

Μετά τα πάρτι, το πρωτάθλημα!

Να... προσγειωθούν άμεσα καλούνται οι παίκτες του Παλληνιακού μετά την τεράστια πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι στον Αστέρα Βάρης και το γλέντι που ακολούθησε, καθώς την Κυριακή έχουν τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Λαυρεωτική (15.00) για την 17η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

«Βάλε με μέσα κόουτς, είμαι καλά»!



Κάτι η τιμωρία του για τα επεισόδια στο ματς με την Δόξα Κορωπίου κάτι το πρόβλημα στους κοιλιακούς του, ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας βρισκόταν σχεδόν 2 μήνες εκτός δράσης. Και παραμονές του αγώνα, είχε συζήτηση με τον προπονητή του, τον Σωκράτη Κιούρκο σχετικά για το αν θα έμπαινε στο ματς ή όχι.

Κιούρκος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά σκοπός μας είναι το πρωτάθλημα»…

Ρίχνει τους τόνους ο Σωκράτης Κιούρκος μετά τη μεγάλη νίκη του Παλληνιακού στο κύπελλο. Ο προπονητής της ομάδας αναγνωρίζει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και τους δίνει συγχαρητήρια, αλλά με δηλώσεις του στο "Palliniakosclub" στρέφει από τώρα την προσοχή στο πρωτάθλημα. 

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Δύσκολες αποστολές για τους «μικρούς» του Παλληνιακού


Φουλ αγωνιστική δράση έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο για όλα τα τμήματα των Ακαδημιών του Παλληνιακού. Δείτε που παίζουν οι Νέοι, οι Παίδες, οι Παμπαίδες και τα Junior.

Το πάρτι του Παλληνιακού (Βιντεο)

Παρακολουθήστε τρία βίντεο από το χθεσινό πάρτι του Παλληνιακού! Τα συνθήματα των παικτών, ο σκοπός ο Ικαριώτικος και άλλα πολλά!!! Πατήστε ΕΔΩ

«Κι όταν το κύπελλο σηκώσω μπορεί να παλαβώσω»…!!!


Και τι δεν έγινε στο πάρτι – πρόκρισης του Παλληνιακού χθες το βράδυ! Διαβάστε τα ΟΛΑ στο αναλυτικό και αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Ζω Παλλήνη» που βρέθηκε εκεί και κατέγραψε τα πανηγύρια και όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές!!! Το ζεϊμπέκικο του Μερτύρη, τα συνθήματα των παικτών, η αφιέρωση του Κιούρκου, η αποκάλυψη του Ρόκου! ΟΛΑ!!!

Κιούρκος και Γιαβρούδης και στα ημιτελικά του 1991…


Στην ιστορία του ο Παλληνιακός έχει συμμετάσχει άλλες δύο φορές στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ήταν το 1991 και το 2009. Το 1991 αποκλείστηκε με 1-0 από τον Εθνικό Αστέρα και το 2009 αποκλείστηκε από την Τριγλία Ραφήνας σε διπλά παιχνίδια. 

Ματωμένα τα πόδια του Ντρένοβα μετά το ματς!

Ποιος είδε τα πόδια του Ανδρέα Ντρένοβα μετά το ματς με την Βάρη και δεν τον… λυπήθηκε! Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, είχε δεχθεί τόσα σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, που τα πόδια του ήταν κάτι περισσότερο από μελανιασμένα.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

«Όταν περνάς Βάρη και Λαύριο… ονειρεύεσαι»!

Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Παλληνιακού όταν
ο Ανδρέας Ντρένοβα (στο κέντρο χωρίς φανέλα!)  άνοιξε
το σκορ στο χθεσινό παιχνίδι με τη Βάρη. Η
φωτογραφία είναι από το neaepsana.blogspot.gr.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής νίκης του Παλληνιακού κόντρα στον Αστέρα Βάρης, ο Ανδρέας Ντρένοβα, μίλησε αποκλειστικά στο «Ζω Παλλήνη» για την σπουδαία εμφάνιση και τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του κυπέλλου.