Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σαββάτο ο… τελικός με τον Αήττητο!

Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15.30 θα αντιμετωπίσει ο Παλληνιακός εκτός έδρας τον Αήττητο Σπατών στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής. Πρόκειται ίσως για το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, καθώς οι Παλληνιώτες… καίγονται για βαθμούς.

Νικάνε και όταν δεν παίζουν τα Juniors!


Με νίκη συνέχισαν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ τα Juniors του Παλληνιακού, καθώς πήρα τη νίκη στα χαρτιά με 3-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη ΑΕ Μενιδίου, η οποία δεν κατεβαίνει.

«Πάλεψαν» οι Παμπαίδες, αλλά…

Την ήττα με 3-2 γνώρισαν οι Παμπαίδες του Παλληνιακού εκτός έδρας από την Τριγλία Ραφήνας στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της ΕΠΣΑΝΑ και έχασαν σημαντικό έδαφος για την είσοδο στην πεντάδα.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τώρα θα… μιλήσει η ομάδα!

Τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα του Παλληνιακού έδωσαν την ευκαιρία σε κάποιους να βγουν και να αρχίσουν την κακοπροαίρετη κριτική, ωστόσο ο Σωκράτης Κιούρκος και οι παίκτες του θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Θα μιλήσουν μέσα στο γήπεδο…

Τεράστια νίκη στα Σπάτα για τους Παίδες!

Μεγάλη εμφάνιση και μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Παίδες του Παλληνιακού, που επικράτησαν εκτός έδρας του Αήττητου Σπατών με 3-0 στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του Δευτέρου ομίλου της ΕΠΣΑΝΑ.

Τώρα ζητείται ανάκαμψη!

Η νέα ήττα και συνολικά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του Παλληνιακού στο πρωτάθλημα, έφεραν για πρώτη φορά την ομάδα κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, αν και σίγουρα δεν της αξίζει.

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτάθλημα… τέλος για τους Νέους!

Πρόωρα ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της ομάδας Νέων του Παλληνιακού στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ, καθώς δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη πεντάδα και να συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Λαμπερή η βραδιά στην πίτα του Παλληνιακού!

Ο πρόεδρος του Παλληνιακού κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, βραβεύει τον διευθυντή της Αστυνομίας κύριο Αποστόλη Μπανιά.
Σε μια λαμπερή βραδιά που ετοίμασε η οικογένεια του Παλληνιακού, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου και ταυτόχρονα και η ετήσια χοροεσπερίδα του. Περισσότερα από 300 μέλη του Παλληνιακού τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και παρακολούθησαν το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι του συλλόγου.

Τρεις Παλληνιώτες στις Προεθνικές!

Για ακόμα μία φορά ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του Παλληνιακού συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις για την Εθνική Παίδων και Νέων. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα μικρά τμήματα, ανταμείβεται…

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με είκοσι βαθμούς έπεσε ο Παλληνιακός, ο οποίος ηττήθηκε με 2-0 από την Θύελλα Ραφήνας εντός έδρας. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου ο Παλληνιακός ηττήθηκε εντός έδρας από την Θύελλα Ραφήνας με 2-0.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Η κούραση του κυπέλλου πρόδωσε τον Παλληνιακό

Η υπέρ-προσπάθεια των παικτών του Παλληνιακού μεσοβδόμαδα στον ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας (η αναμέτρηση οδηγήθηκε μετά από 120 λεπτά στα πέναλτι), δυστυχώς στοίχισε και στο πρωτάθλημα για της ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου.

Η ομάδα χρειάζεται τους Παλληνιώτες!

Ο Παλληνιακός αντιμετωπίζει στις 15.30 στο γήπεδό του την πρωτοπόρο της ΕΠΣΑΝΑ, Θύελλα Ραφήνας και οι φίλαθλοί του πρέπει να είναι εκεί για να τον στηρίξουν για ακόμα μία φορά.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Αυτή η ομάδα δεν γίνεται να κινδυνεύει!

Ο Παλληνιακός οφείλει να ξεχάσει γρήγορα τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, καθώς την Κυριακή έχει να αντιμετωπίσει για το πρωτάθλημα την πρωτοπόρο της βαθμολογίας , Θύελλα Ραφήνας (15.30). Στο ματς με τον Κεραυνό την Τετάρτη, απέδειξε πως όταν θέλει… δεν έχει αντίπαλο, πρέπει να το κάνει και σήμερα και να… τελειώνει με την παραμονή!

Κυριακή στις 15.30 με Θύελλα!

Ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι δίνει το μεσημέρι της Κυριακής ο Παλληνιακός, ο οποίος στις 15.30 υποδέχεται στην Παλλήνη την Θύελλα Ραφήνας.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μερτύρης: «Με κάνατε υπερήφανο που είμαι πρόεδρος του Παλληνιακού»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στον ημιτελικό με τον Κεραυνό και παρά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ήταν ο πρόεδρος του Παλληνιακού κύριος Παναγιώτης Μερύρης, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και από την ομιλία του στα αποδυτήρια την επόμενη ημέρα.

Εντυπωσιακά ξανά τα Juniors του Παλληνιακού!

Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα των Junior του Παλληνιακού, η οποία νίκησε με 3-0 και τη Μάχη Μαραθώνος στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της ΕΠΣΑΝΑ. Δεν χάνουν από κανέναν!!!

Βαθμός «χρυσάφι» για Παίδες, βαριά ήττα για Παμπαίδες

Ένα θετικό και ένα αρνητικό αποτέλεσμα είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο για τους Παίδες και τους Παμπαίδες του Παλληνιακού, όπου αμφότεροι παίξανε εντός έδρας.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτος ο κόσμος της Παλλήνης! (ΦΩΤΟ)


 
 
Μπορεί από το βράδυ της Τετάρτης να ασχολούμαστε μόνο με την συγκλονιστική απόδοση των παικτών του Παλληνιακού και την ατυχία στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Κεραυνό Κερατέας, ωστόσο αξίζει να αναφερθούμε και στην παρουσία του κόσμου που ήταν κάτι... παραπάνω από εντυπωσιακή!

Κοκκινάκης: «Συγχαρητήρια, ήσασταν συγκλονιστικοί»!


Μπορεί το όνειρο για την συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου να μην έγινε πραγματικότητα, παρόλα αυτά οι άνθρωποι του Παλληνιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και περήφανοι για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

«Άδικα με απέβαλε στο στήθος μου πήγε η μπάλα»

Πολλά νεύρα μετά το τέλος με τον Κεραυνό Κερατέας της αναμέτρησης είχε ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας! Έξαλλος ο πορτιέρο του Παλληνιακού με την απόφαση του διαιτητή να τον αποβάλει για την φάση του 40’, έλεγε ξανά και ξανά σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας του, πως βρήκε την μπάλα με το στήθος και δεν υπήρχε η παραμικρή υποψία χεριού!

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν πειράζει παλικάρια, εσείς αξίζατε να περάσατε»

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες, ο Παλληνιακός έμεινε εκτός του τελικού του κυπέλλου στην διαδικασία των πέναλτι. Οι Παλληνιώτες ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα στην Κερατέα απέναντι στον Κεραυνό και με τέρμα Ντρένοβα στο 78’ πήραν τη νίκη και έστειλαν την αναμέτρηση στην παράταση.

ΟΛΗ η Παλλήνη γήπεδο!

Ο Παλληνιακός δίνει σε λίγες ώρες (στις 15.00) το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του απέναντι στον Κεραυνό Κερατέας για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ και οι φίλαθλοι της Παλλήνης θα πρέπει να είναι εκεί!

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Παλληνιακός!

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς δίνει την Τετάρτη στις 15.00 η ομάδα της Παλλήνης, που υποδέχεται τον Κεραυνό Κερατέας στον 2ο τελικό του Κυπέλλου και έχει ως στόχο την ανατροπή της ήττας του πρώτου αγώνα με 1-0.

Έβαλαν τρία, «έφαγαν» τέσσερα οι Νέοι!

Την ήττα με σκορ 4-3 εντός έδρας γνώρισαν οι Νέοι του Παλληνιακού μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με την Άρτεμις.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Τρίτωσε το… κακό με το 1-0!

Κάκιστη προϊστορία έχει αποκτήσει φέτος ο Παλληνιακός φέτος απέναντι στον Κεραυνό Κερατέας, καθώς και τις τρεις φορές που τον συνάντησε, έφυγε από το γήπεδο με ήττα.

Στελεχώνει την Προεθνική ο Παλληνιακός!

Παιδιά από τις Ακαδημίες του Παλληνιακού συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις για την Εθνική Προπαίδων, Παίδων και Νέων. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα μικρά τμήματα, ανταμείβεται…

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με είκοσι βαθμούς έπεσε ο Παλληνιακός, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από τον Κεραυνό Κερατέας εντός έδρας. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου ο Παλληνιακός ηττήθηκε εντός έδρας από τον Κεραυνό Κερατέας με 1-0.|

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Έχασε ο Παλληνιακός και μπήκε σε περιπέτειες…

Ένα ακόμα μετριότατο παιχνίδι από πλευράς Παλληνιακού και μια νέα ήττα στο πρωτάθλημα, η οποία τον φέρνει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση ενόψει του φινάλε της τελευταίας στροφής του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου είχαν θέληση, δύναμη, πάθος, αλλά για ένα ακόμη ματς δεν είχαν ουσία.

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Κεραυνός Κερατέας, ομάδα την οποία αντιμετωπίζει ο Παλληνιακός για το πρωτάθλημα σε λίγες ώρες…

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Σαν... πρόβα Κυπέλλου!

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο Παλληνιακός κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή (15.00) για το πρωτάθλημα, ενώ την Τετάρτη οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν ξανά στην Παλλήνη για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.

Μπορούν και τα… μικρότερα προτζούνιορ να διακριθούν!

Σούπερ εμφάνιση για μια ακόμη αγωνιστική από τους Προτζούνιορ του Παλληνιακού. Προηγήθηκαν 3-0 στο ημίχρονο στην αναμέτρησή τους με την Τριγλία Ραφήνας και θα πετύχαιναν μια εύκολη νίκη και με μεγαλύτερη σκορ αν ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας δεν χρησιμοποιούσε στην επανάληψη πολλά από τα μικρότερα σε ηλικία παιδάκια που έχει στη διάθεσή του.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Με Κεραυνό για την… ανάσα!

Τον Κεραυνό Κερατέας υποδέχεται ο Παλληνιακός στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Οι Παλληνιώτες «καίγονται» για βαθμούς, ώστε να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

Όλα τα ματς της Ακαδημίας εντός έδρας!

Οικοδεσπότες θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματά τους στην ΕΠΣΑΝΑ όλα τα τμήματα των Ακαδημιών του Παλληνιακού. Δείτε ποιους αντιμετωπίζουν οι Νέοι, οι Παίδες, οι Παμπαίδες και τα Juniors.

Στο… τσάκ έχασαν το «διπλό» οι Παμπαίδες!

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν οι Παμπαίδες β’ του Παλληνιακού με την ομάδα της Μεταμόρφωση (εκτός έδρας). Πάντως οι Παλληνιώτες θα μπορούσαν να έφευγαν νικητές αφού στο 90’ χάθηκε απίστευτο τετ-ε-τετ!

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Βραβεύει Ρεντζιά, «Αμεινία» Στεφανίδη ο Παλληνιακός!

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει αύριο (15/2) ο Παλληνιακός ΑΟ και μαζί θα πραγματοποιήσει και την ετήσια χοροεσπερίδα του. Μάλιστα, το ερασιτεχνικό σωματείο, έχει προγραμματίσει να κάνει και διάφορες βραβεύσεις, ανθρώπων της περιοχής που έχουν τιμήσει με την παρουσία τους και το έργο τους τον τόπο.

Πίτα και χοροεσπερίδα την Παρασκευή για Παλληνιακό

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει ο Παλληνιακός ΑΟ την Παρασκευή και μαζί θα πραγματοποιήσει και την ετήσια χοροεσπερίδα του.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΑ τα αποτελέσματα των Ακαδημιών


Στην κατηγορία «Βαθμ. + Αποτελ. Ακαδημίας» μπορείτε να βλέπετε πλέον συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα που έχουν στα πρωταθλήματά τους οι Νέοι, οι Παμπαίδες, οι Παίδες και τα Junior του Παλληνιακού, καθώς και την βαθμολογική τους θέση.

Δεν χάνουνε με τίποτα τα Juniors!

Τα Juniors του Παλληνιακού βρίσκονται σε φοβερή κατάσταση και μπορεί αυτή την αγωνιστική να μην νίκησαν, ωστόσο με το 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Νίκη Δροσιάς πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.

Πάλεψαν, αλλά «λύγισαν» οι Παίδες!

Μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, η ομάδα Παίδων του Παλληνιακού έχασε εκτός έδρας από την Θύελλα Ραφήνας με σκορ 3-2 στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΝΑ.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλο «διπλό» για τους Παμπαίδες του Παλληνιακού!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση οι Παμπαίδες του Παλληνιακού πέρασαν νικηφόρα με σκορ 1-2 από την έδρα της ομάδας του Κωστέα Γείτονα στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ.

Τρεις Παλληνιώτες στην Προεθνική!

Ο Παλληνιακός συνεχίζει να τροφοδοτεί με παίκτες του την Προεθνική, καθώς και αυτή την εβδομάδα κλήθηκαν για προπόνηση τρεις ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες του συλλόγου (Νέοι – Παίδες).

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά…

Ο Παλληνιακός στην ήττα με 4-2 από το Κορωπί, έσπασε δύο ρεκόρ για την φετινή περίοδο. Ένα καλό που αφορά την επίθεση και ένα αρνητικό που αφορά την άμυνα…

Βαριά ήττα για τους Νέους του Παλληνιακού

Με ήττα συνέχισαν στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΝΑ οι Νέοι του Παλληνιακού, οι οποίοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και ηττήθηκαν εκτός έδρας από την δεύτερη της βαθμολογίας Θύελλα Ραφήνας με 3-1.

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με είκοσι βαθμούς παρέμεινε ο Παλληνιακός, ο οποίος ηττήθηκε με 4-2 από το Κορωπί εκτός έδρας. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου ο Παλληνιακός ηττήθηκε εκτός έδρας με 4-2 από το Κορωπί.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Βαριά ήττα στο Κορωπί για τον Παλληνιακό (4-2)

Δεν τα κατάφερε ο Παλληνιακός σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι του και κάθε απώλεια από εδώ και πέρα, θα προσδίδει και μεγαλύτερο προβληματισμό στην ομάδα αφού βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση… Το Κορωπί επικράτησε 4-2 με τους Παλληνιώτες να προσπαθούν, αλλά να προδίδονται στην επανάληψη, έχοντας και αριθμητικό μειονέκτημα καθώς από το 25′ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο έπειτα από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντρένοβα.

Έδιωξε το άγχος ο Νικηφόρος!


Ο Νικηφόρος νίκησε το Σάββατο 1-0 τον Αήττητο Σπατών και τον κράτησε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με αποτέλεσμα να είναι πλέον πιο εύκολη την δουλειά του Παλληνιακού.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Ξεκινάει την… ανηφόρα ο Παλληνιακός!

Τον πρώτο από τους τρεις πολύ δύσκολους αγώνες που έχει στην σειρά δίνει την Κυριακή στις 15.00 ο Παλληνιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Κορωπί για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ακολουθούν ματς με τον Κεραυνός Κερατέας και τη Θύελλα Ραφήνας. Το πρόγραμμα είναι «βουνό», ωστόσο η ομάδα έχει δείξει πως είναι.. φτιαγμένη για τα δύσκολα φέτος.

Τέσσερις ήττες, η μία από τον Παλληνιακό!

Το Κορωπί, ομάδα την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Παλληνιακός το μεσημέρι της Κυριακής, έχει μόλις τέσσερις ήττες στις 20 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η μία όμως από αυτές ξέρετε που είναι; Στην Παλλήνη!

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Γκολ από… τερματοφύλακα οι Παμπαίδες του Παλληνιακού!!!


Η νίκη των Παμπαίδων του Παλληνιακού την Τετάρτη κόντρα στα Γλυκά Νερά ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί ο θρίαμβος εκτός έδρας επί του Αχιλλέα. Διαβάστε ποιοι έπαιξαν σε αυτό το ματς και τι περίεργο έγινε!

Σκορπούν… τρόμο πλέον οι προτζούνιορ του Παλληνιακού (3-11 τον Διόνυσο)!!!


Τον… τρόμο έχουν αρχίσει να σκορπούν πλέον τα προτζούνιορ του Παλληνιακού στους αντιπάλους τους!!! Έχουμε γράψει πολλές φορές από την αρχή της σεζόν ότι αυτή η ομάδα από τους πιτσιρικάδες του Παναγιώτη Χριστοφιλέα είναι το κάτι διαφορετικό.

Ήπιαν… γλυκό νερό οι Παμπαίδες!

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 στα Γλυκά Νερά πανηγύρισαν οι Παμπαίδες του Παλληνιακού, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική.