Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Νίκη παραμονής για Παλληνιακό μέσα στο Κορωπί!


Ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ έκανε οΠαλληνιακός με την εκτός έδρας επικράτησή του πριν από λίγες ώρες στο Κορωπίαπέναντι στην Δόξα. Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου νίκησαν με 0-2 και πλέον δύσκολα θα μπούνε σε περιπέτειες στα εναπομείναντα δύο ματς με Γλυκά Νερά (εντός) και Άρη Βούλας (εκτός).

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Νικάει και «ησυχάζει» από τους μπελάδες ο Παλληνιακός!


Μπορεί τα δεδομένα να άλλαξαν με την απόφαση της ΕΠΟ να πάρει πίσω την τιμωρία της Δόξας Κορωπίου (η οποία πλέον έχει ένα ματς λιγότερο και ίδιους βαθμούς), ωστόσο δεν άλλαξε η ουσία. Ο Παλληνιακός θέλει μόνο νίκη την Κυριακή (16.30) για να… ξεμπερδεύει οριστικά με την παραμονή.

Τα τζούνιορ του Παλληνιακού, ο ΑΟ Γιάννινα και η… Μπαρτσελόνα!

Στα ρεπορτάζ μας για την φετινή ομάδα των Τζούνιορ και προ-τζούνιορ του Παλληνιακού, την έχουμε παρομοιάσει ουκ ολίγες φορές με… Μπάρτσα !

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Απορρίφθηκε η πρόταση του Παλληνιακού για αναβολή της αγωνιστικής!


Η ΕΠΟ εξαφάνισε την ποινή της Δόξας Κορωπίου και όρισε να γίνει κανονικά το παιχνίδι (που είχε χάσει στα χαρτιά μετά από τιμωρία της ΕΠΣΑΝΑ για προπηλακισμό) με τον ΑΟ Κορωπίου, εξέλιξη που υποχρέωσε τον Παλληνιακό να ζητήσει αναβολή της αγωνιστικής. Ωστόσο, η πρότασή του δεν πέρασε στο συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και οι αναμετρήσεις θα γίνουν κανονικά.

Αήττητος 2 χρόνια ο Παλληνιακός!


Το… πάνω χέρι έχει σύμφωνα με την προϊστορία ο Παλληνιακός στα παιχνίδια με την Δόξα Κορωπίου. Για αυτό λοιπόν και πάει με καλή ψυχολογία στο ματς της Κυριακής…

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Παλληνιακός – Γέρακας πλούσιο φωτορεπορτάζ!



Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από την αναμέτρηση τουΠαλληνιακού με τον Γέρακα στο γήπεδο της Παλλήνης το Σάββατο (23/3).

Από την άνοδο, στην αγωνία της σωτηρίας…


Η Δόξα Κορωπίου, την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή ο Παλληνιακός, είχε ξεκινήσει την χρονιά εντυπωσιακά, ωστόσο από τα μέσα της περιόδου και μετά βρίσκεται σε συνεχή πτώση…

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Την Κυριακή ο «τελικός» με την Δόξα!

Το μεσημέρι της Κυριακής στις 15.30 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δόξα Κορωπίου ο Παλληνιακός στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Οι Παλληνιώτες με νίκη… ξεμπερδεύουν οριστικά με τις περιπέτειες.

Αιμοδοσία στην Παλλήνη με τη συμμετοχή του Παλληνιακού!

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχωράνε οι Παλληνιώτες, καθώς ο Δήμος σε συνεργασία με τους Συλλόγους «Ο Παλληνεύς» & «Παλληνιακός», με το σωματείο εργαζομένων Δήμου Παλλήνης και με  τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου  Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης  διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στις 30 Μαρτίου.

Η γκολάρα του Κούνα! (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε σε βίντεο το υπέροχο γκολ του Κούνα στο 1-1 του Παλληνιακού με τον Γέρακα. Έξαλλοι πανηγυρισμοί όταν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και από τους φιλάθλους στην εξέδρα.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Γιατί όχι και… τρία στα τρία;


Τρεις αγωνιστικές έμειναν για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος και κοιτάζοντας τους αντιπάλους και τους στόχους τους, δεν είναι απίθανο ο Παλληνιακός να κάνει το ιδανικό φινάλε με τρεις μεγάλες νίκες!

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ο Παλληνιακός την καλύτερη επίθεση!

Μετά και το 1-1 με τον Γέρακα το Σάββατο, ο Παλληνιακός ανέβηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας και πλέον έχει το… πάνω χέρι για την παραμονή. Μάλιστα, οι Παλληνιώτες διαθέτουν και την πιο παραγωγική επίθεση στο «γκρουπ» των ομάδων που είναι κοντά του…

Ο Παλληνιακός έχει το πάνω χέρι!

Μπορεί να μην ήρθε η νίκη για τον Παλληνιακό στο ντέρμπι με τον Γέρακα, ωστόσο η ομάδα όχι μόνο παρέμεινε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά ανέβηκε και μία θέση στην βαθμολογία. Όσο για την συνέχεια; Όλα είναι στο χέρι της…

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς ανέβηκε ο Παλληνιακός, ο οποίος ήρθε ισόπαλος εντός έδρας 1-1 με τον Γέρακα. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της 27ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου ο Παλληνιακός ήρθε ισόπαλος εντός έδρας 1-1 με τον Γέρακα.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Και… ψά(Χ)νονται ακόμα Παλληνιακός και Γέρακας

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Παλληνιακός και Γέρακα στο ντέρμπι της Παλλήνης πριν από λίγες ώρες. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και παραμένουν με τους ίδιους προβληματισμούς ενόψει της τελευταίας στροφής του πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ από την… πεντάρα των Παμπαίδων


Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε η δεύτερη ομάδα των Παμπαίδων του Παλληνιακού σε τουρνουά που συμμετέχει αυτές τις ημέρες. Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε με σκορ 5-1 του Οδυσσέα FC εντός έδρας με σκόρερς τους Τερζίδη, Καλτσουκαλά, Αναστασίου, Κρούσο (2).

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Με πάθος και ψυχή στο ντέρμπι!

Το ματς της χρονιάς είναι χωρίς αμφιβολία αυτό του Σαββάτου (15.30) για τον Παλληνιακό εντός έδρας με τον Γέρακα. Με νίκη θα πάρουν… περισσότερους από τους τρεις βαθμούς.

5 τζούνιορ βοήθησαν για την ισοπαλία των Παμπαίδων…

Η πρώτη ομάδα των Παμπαίδων του Παλληνιακού, στο τελευταίο της παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Κυανό Αστέρας Βάρης εντός έδρας.

2 στα 2 για τα Προτζούνιορ στα πλέι οφ


Στην φάση των πλέι οφ έχει περάσει η ομάδα των προτζούνιορ του Παλληνιακού στο τουρνουά που συμμετέχει. Συγκεκριμένα, από τον κάθε όμιλο, προκρίνοντας οι τέσσερις πρώτοι (τρία γκρουπ υπήρχαν) και έτσι οι δώδεκα ομάδες (από τις 36 αρχικά) που συγκεντρώθηκαν παίζουν τώρα στα πλέι οφ. Ο Παλληνιακός έχει κάνει 2 στα 2 στο ξεκίνημα και λογικά υπάρχουν βλέψεις…

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Το Σάββατο το ντέρμπι με τον Γέρακα!

Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15.20 ορίστηκε η σέντρα στο γειτονικό ντέρμπι του Παλληνιακού με τον Γέρακα για την Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό και για τις ομάδες, καθώς η διαφορά τους στην βαθμολογίας είναι μόλις ένας πόντος!!

Φοβερό! Νίκησαν με 10 γκολ τα Juniors!!!

Στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο επέστρεψαν τα Juniors του Παλληνιακού, τα οποία έκαναν… πάρτι στην 18η αγωνιστική της ΕΠΣΑΝΑ και προκρίθηκαν εντυπωσιακά στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Το ήθελαν και το πήραν!

Η νίκη της Κυριακής που πήρε ο Παλληνιακός μέσα στο Μαρκό, κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες της ομάδας.

Τα… αντίστροφα με πέρυσι!

Πώς τα φέρνει η καμία φορά η τύχη. Ο Παλληνιακός με το Μαρκό, το οποίο νίκησαν οι Παλληνιώτες την Κυριακή εκτός έδρας, είχαν φέρει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα και πέρυσι, μόνο που ήταν… αντίθετα!

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Αυτή η νίκη ήταν σαν… εξάποντο!

Αν και οι νίκες δίνουν συνήθως τρεις βαθμούς στις ομάδες, το χθεσινό «διπλό» του Παλληνιακού στο Μαρκό ήταν τεράστιο και για αυτό έδωσε στην ομάδα… κάτι παραπάνω!

Τρεις Παλληνιώτες στο φιλικό της Προεθνικής! (ΦΩΤΟ)


Ο Παλληνιακός συνεχίζει να ενισχύει τις Προεθνικές ομάδες, καθώς η ΕΠΣΑΝΑ με ανακοίνωσή της καλεί τρεις παίκτες του συλλόγου την Τετάρτη στο γήπεδο της Παλλήνης για προπόνηση ή φιλικό με την Προεθνική ομάδα Προπαίδων.

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Αποτελέσματα – Βαθμολογία Α” ΕΠΣΑΝΑ

Δείτε τι έγινε στους αγώνες της πρώτης κατηγορίας, την βαθμολογία και τις επόμενες αγωνιστικές.

Είχε καρδιά και μυαλό και πήρε μεγάλο «διπλό» (0-1)!


Όταν η μπάλα «καίει», όταν τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά, όταν κάθε παιχνίδι είναι τελικός και αγώνας δίχως επιστροφή, τότε πρωτίστως, τον λόγο έχουν η καρδιά, η ψυχή, το πάθος και το μυαλό.

Ο χαιρετισμός «τέλειωσε» τον Κατίδη από τις Εθνικές!


Ο Γιώργος Κατίδης πανηγύρισε με ναζιστικό χαιρετισμό το γκολ που πέτυχε με την φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στην Βέροια το βράδυ του Σαββάτου και σήμερα η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον ισόβιο αποκλεισμό του από τις Εθνικές Ομάδες!

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Νίκη και… φύγαμε για τον επόμενο τελικό!

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Παλληνιακό στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (15.30) με το Μαρκό, καθώς αν πάρει τους τρεις βαθμούς θα πάρει νέα βαθιά βαθμολογική ανάσα και θα προσπεράσει και τον αντίπαλό του…

Ασφάλεια ατυχημάτων στους μαθητές 1ου Λυκείου μέσω… Παλληνιακού

Σε… δραστικά μέτρα προχώρησαν οι γονείς των μαθητών του 1ο Λυκείου Παλλήνης μετά τις «προειδοποιήσεις» για τον κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά λόγω των αυτοκινήτων στους γύρω δρόμους.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Εντός Παμπαίδες – Junior, στην Ραφήνα οι Παίδες

Σε… φουλ ρυθμούς συνεχίζουν να αγωνίζονται οι Ακαδημίες του Παλληναικού. Δείτε κόντρα σε ποιους αγωνίζονται αυτό το Σάββατο οι Παίδες, οι Παμπαίδες και τα Junior.

Μήπως να κάνουμε κανέναν... αγιασμό;

Μήπως να κάνουμε κανέναν... αγιασμό στον Παλληνιακό;
Μήπως να πρέπει να γίνει... αγιασμός στον Παλληνιακό και μάλιστα... άμεσα; Κάποιο κακό πνεύμα μάλλον ταλαιπωρεί την ομάδα αυτόν τον καιρό και τα προβλήματα σκάνε το ένα μετά το άλλο...

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Κι όμως, χάνουν και τα Juniors του Παλληνιακού!

Η απραξία των τελευταίων δύο εβδομάδων, όπου λόγω ευθύνης του αντιπάλου δεν υπήρξε αγώνας, έφερε την ήττα για τα Juniors του Παλληνιακού…

Έχασαν το ντέρμπι στα Σπάτα!

Με ήττα συνέχισαν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ οι Παμπαίδες του Παλληνιακού, οι οποίοι έχασαν με 2-1 στην έδρα του Αήττητου Σπατών στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής.

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τέλος η σεζόν και για Καστή! Δύο μήνες εκτός με διάστρεμμα!

Άτυχος και ο Πάρης Καστής θα μείνει εκτός δράσης για
σχεδόν δύο μήνες λόγω διαστρέμματος στον αστράγαλό του...

Τέλος η σεζόν και για τον Πάρη Καστή καθώς το διάστρεμμα στον αστράγαλό του θα τον αφήσει εκτός δράσης για σχεδόν δύο μήνες!

Στο Μαρκό ο… τρίτος τελικός!

Μετά τον Αήττητο Σπατών και τον Ωρωπό, την Κυριακή ο Παλληνιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 15.30 το Μαρκό σε ένα ματς… τελικό για τη «μάχη» που δίνει.

Έξι νίκες, οι τέσσερις με «τριάρα»!


Ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό προκύπτει μετά και την τελευταία αγωνιστική. Γιατί όταν ο Παλληνιακός νικάει, το κάνει… εμφατικά!

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ομάδα... φτιαγμένη για τα δύσκολα!

Στα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν, με τον Αήττητο Σπατών και τον Ωρωπό, ο Παλληνιακός παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένος και κατάφερε να πάρει τους βαθμούς που τόσο πολύ χρειαζόταν. Αυτή η ομάδα άλλωστε μας έχει συνηθίσει...

Σάββατο όλα τα ματς των Ακαδημιών!

Λόγω του τριημέρου η ΕΠΣΑΝΑ αποφάσισε πως όλα τα παιχνίδια των μικρών θα διεξαχθούν Σάββατο. Να ξεκουραστούν λίγο και αυτοί και να πετάξουν τον χαρταετό με την ησυχία τους.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Μερτύρης: «Αγαπάω τον Παλληνιακό, δεν θέλω να φύγω»…


"Αγαπάω τον Παλληνιακό, δεν θέλω να φύγω", δήλωσε
στο "Ζω Παλλήνη" ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος
Παναγιώτης Μερτύρης.
Ξεκαθάρισε τα πράγματα ο Παναγιώτης Μερτύρης σχετικά με τον Παλληνιακό! Από το πρωί σας έχουμε γράψει αποκλειστικά για τις πληροφορίες που τον θέλουν δυσαρεστημένο με κακόβουλα σχόλια, φέρνοντάς τον μάλιστα στο σημείο να σκέφτεται την αποχώρησήτου από τον σύλλογο.

Βόμβα Μερτύρη: "«Αν ο Παλληνιακός μείνει στην κατηγορία θα φύγω"!!!

Βόμβα από τον Παναγιώτη Μερτύρη: "Αν ο Παλληνιακός
μείνει στην κατηγορία θα φύγω. Αν πέσει θα μείνω να τον
ανεβάσω και μετά θα φύγω"!!!
Ξέσπασε ο κ. Παναγιώτης Μερτύρης, «σκασμένος» με διάφορα που γίνονται τον τελευταίο καιρό στον Παλληνιακό. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του «Ζω Παλλήνη»,ο πρόεδρος του συλλόγου δυσαρεστημένος και απογοητευμένος από κακόβουλη (όπως θεωρεί) κριτική που ασκείται, φέρεται να είπε

Η σωστή δουλειά στις Ακαδημίες φαίνεται!


Για ακόμα μία εβδομάδα, τρεις ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες του Παλληνιακού κλήθηκαν για προπονήσεις με την Προεθνική ομάδα (Νέων και Παίδων).

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα 24 βαθμούς ανέβηκε ο Παλληνιακός, ο οποίος νίκησε εντός έδρας με 3-0 τον Ωρωπό. Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά και την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όπου ο Παλληνιακός επικράτησε 3-0 εντός έδρας του Ωρωπού.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Φώναξε… παρών με Ωρωπό ο Παλληνιακός

Αυτός ναι, ήταν… Παλληνιακός! Και μην σταθείτε στην δυναμική του αντίπαλου. Το ότι ο Ωρωπός είναι τελευταίος στην βαθμολογία, δεν σημαίνει κιόλας ότι τον κερδίζεις αν δεν παίξεις σοβαρά και με ποιότητα.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Αυτός ο… τελικός, δεν χάνεται!


Ο Παλληνιακός με την ισοπαλία την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα του Αήττητου Σπατών έκανε το πρώτο βήμα και την Κυριακή το μεσημέρι (15.30) στο γήπεδό του με τον Ωρωπό, θα πάρει την βαθιά βαθμολογική ανάσα που τόσο πολύ χρειάζεται!

Παρά ένα… εξήντα!

Η άμυνα το αδύναμο σημείο του Ωροπού, ομάδα την οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή το μεσημέρι ο Παλληνιακός στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της ΕΠΣΑΝΑ.

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Χρήστος Αναστασίου: «Ευχαριστώ για την αναγνώριση στο πρόσωπο του πατρός μου»


Ο Χρήστος Αναστασίου ευχαρίστησε
όλα τα μέλη του Παλληνιακού που στέκονται στο
πλευρό της οικογένειάς του, μετά τον χαμό
του πατέρα του και πρώην προέδρου του
Παλληνιακού, Λεονάρδου Αναστασίου (Φωτό).
Με μια λιτή του αναφορά, ο αντιπρόεδρος του Παλληνιακού, κύριος Χρήστος Αναστασίου, θέλησε να ευχαριστήσει τα μέλη της οικογένειας του συλλόγου, για την στήριξή τους αυτές τις ώρες στην δική του οικογένεια, μετά τον χαμό του πατέρα του, Λεονάρδου Αναστασίου

Μερτύρης: «Φτωχότερη η οικογένεια του Παλληνιακού»!

"Η οικογένεια του Παλληνιακού θρηνεί τον χαμό ενός
αγαπημένου μέλους",  έγραψε ο πρόεδρος  του  συλλόγου,
κύριος  Παναγιώτης Μερτύρης για τον θάνατο του
Λεονάρδου ναστασίου. 

Στον θάνατο του παλιού προέδρου του Παλληνιακού, Λεονάρδου Αναστασίου, αναφέρθηκε με σχόλιό του στο Facebook ο πρόεδρος του Παλληνιακού, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, εκφράζοντας ταυτόχρονα και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013