Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ξανά φόβος και τρόμος ο Βασιλός… άλλα 3 γκολ!

Φωτιά στην επίθεση ο Παλληνιακός, όλα δείχνουν πως φέτος θα απολαμβάνουμε γκολ και θέαμα στα παιχνίδια της ομάδας. Είναι νωρίς βέβαια για να βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα, αλλά κάποια πράγματα είναι… φως φανάρι. Πέντε γκολ έβαλε πριν λίγη ώρα στον Νικολακάκη η ομάδα της Παλλήνης και έφτασε στη δεύτερη της νίκη στα τρία φιλικά που έχει δώσει ως τώρα (5-4).

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Νέο καρέ τερμάτων από Παλληνιακό (0-4 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου)

Τι κι αν τα πόδια είναι ακόμα βαριά από την προετοιμασία, τι κι αν το ρόστερ έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι και αναζητείται άμεση προσαρμογή και η ομοιογένεια, ο φετινός Παλληνιακός του Σωκράτη Κιούρκου δείχνει να πατάει από νωρίς γερά στα πόδια του.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Όλα τα σάιτ έγραψαν για Παλληνιακό και Μπρούνο!

Σαν… βόμβα έσκασε την Κυριακή το μεσημέρι η αποκάλυψη του «ΖωΠαλλήνη» για τις επαφές του Παλληνιακού με τον Μπρούνο Τσιρίλο και την εξαιρετική πρόταση που του κατέθεσε ο πρόεδρος του συλλόγου, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Επιβεβαίωση για την πρόταση του Παλληνιακού στον Τσιρίλο!

Ο κύριος Γιώργος Λάιος.
Με κάθε επισημότητα επιβεβαιώθηκε η χθεσινή αποκάλυψη του «ΖωΠαλλήνη», σχετικά με την πρόταση του Παλληνιακού στον Μπρούνο Τσιρίλο.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Κυνήγησε το «μπαμ» με Τσιρίλο ο Παλληνιακός!!!

Μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφή «κυνήγησε» τις προηγούμενες ημέρες ο Παλληνιακός, καθώς υπήρξαν επαφές με τον Μπρούνο Τσιρίλο, τον Ιταλό άσο που έχει φορέσει στην Ελλάδα με τεράστια επιτυχία την φανέλα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Έχωσε… τρία (για αρχή) ο Βασιλός!!!

Η φωτογραφία είναι από τον Κακλαμάνο Νίκο
Τι κι αν ήταν το πρώτο ματς της προετοιμασίας, τι κι αν τα πόδια είναι βαριά από τις σκληρές προπονήσεις, τι κι αν έπαιξε για σχεδόν 60 λεπτά, το όπλο του Ηλία, ήχησε τρεις φορές!!!

Το πάρτι του προέδρου! (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, ο πρόεδρος του Παλληνιακού, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, υποδέχτηκε την Δευτέρα που μας πέρασε σε καφετέρια της πόλης, πλήθος συγγενών και φίλων, σε ένα μικρό πάρτι που ετοίμασε.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Άρχισαν οι εγγραφές στις ακαδημίες



Έχουν ξεκινήσει ήδη οι εγγραφές στις ακαδημίες του Παλληνιακού και προς το παρών οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγράφονται ή να ζητούν τις όποιες πληροφορίες επιθυμούν, καθημερινά -εκτός Σαββατοκύριακου -στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο της Παλλήνης, από τις 6-9 το απόγευμα. 

Υπεύθυνος για τις εγγραφές είναι όπως και πέρσι ο κύριος Γιάννης Τσαρούχας.

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Πάει για πρωτάθλημα ο Παλληνιακός;

Πάει για πρωτάθλημα ο Παλληνιακός με αυτές τις φετινές προσθήκες; Πάντως τα «χτυπήματα» είναι απανωτά και τουλάχιστον… πρωταθλητής στις μεταγραφές, όλα δείχνουν πως αναδεικνύεται για φέτος στην κατηγορία ο σύλλογος της Παλλήνης.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ο Μερτύρης έφερε τον… Σαβιόλα του Παλληνιακού!!!

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Παναγιώτης Μερτύρης με τον Ηλία Βασιλό! Η μεταγραφή του 19χρονου σέντερ φορ αποτελεί προσθήκη που ήδη έχει προκαλέσει πάταγο στην κατηγορία!

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

«Μπαμ» με Βασιλό ο Παλληνιακός!

Στην φωτογραφία ο Ηλίας Βασιλός είναι ο πρώτος όρθιος από δεξιά
Παίκτης του Παλληνιακού είναι από σήμερα ο Ηλίας Βασιλός καθώς ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα από τον σύλλογο.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Τη Δευτέρα η πρώτη!!!

Την Δευτέρα (5/8) ξεκινάει η προετοιμασία του Παλληνιακού. Το ραντεβού είναι στο γήπεδο της Παλλήνης στις 19.00 όπου ο προπονητής της ομάδας ο Σωκράτης Κιούρκος περιμένει να συναντήσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Παρέμεινε στην Παλλήνη ο Αλβανός




Στον Παλληνιακό παρέμεινε τελικά ο Αποστόλης Αλβανός.

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013