Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Καταιγιστικοί οι Νέοι του Παλληνιακού 6-1 τον Πρωτέα Φώκαιας!

Άνετη επικράτηση την Μεγάλη Τετάρτη στο εξ αναβολής παιχνίδι των Νέων απέναντι στον Πρωτέα Φωκαίας. Οι Παλληνιώτες ήταν καταιγιστικοί, φιλοδώρησαν με 6 τέρματα τους αντιπάλους τους και σκόρπισαν έπειτα για να σουβλίσουν τον οβελία με ικανοποίηση.

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Οκτώ γκολ τα Τζούνιορ του Παλληνιακού και 4 δοκάρια!

Με εντυπωσιακή εμφάνιση τα Τζούνιορ επέστρεψαν στις νίκες και ξέχασαν το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς… σκόρπισαν με 8-1 τον Κεραυνό.

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Τριάρα οι Νέοι της Παλλήνης και στο... ρελαντί!

Οι Νέοι του Παλληνιακού μπορεί να μην πάτησαν τέρμα το γκάζι στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Άρη Βούλας, παρ' όλα αυτά, έστω και στο ρελαντί, η νίκη τους ήταν ξεκάθαρη και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Το τελικό 0-3 απέδειξε για μια ακόμη φορά, ότι οι παίκτες της Παλλήνης διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και τους αρκεί απλά να αγωνιστούν σοβαρά, για να φτάνουν στον στόχο.

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Άτυχος στο φινάλε ο Παλληνιακός, τερμάτισε στην 5η θέση της ΕΠΣΑΝΑ

Οι Παλληνιώτες είχαν δοκάρι, χαμένο πέναλτι και καλές ευκαιρίες στο τελευταίο ματς για την φετινή σεζόν με το Μαρκό, όμως οι φιλοξενούμενοι με ένα γκολ στο 80’ πήραν τη νίκη.

Πεντάρα στον Αστέρα Βάρης οι Παίδες του Παλληνιακού!

Τα καλά τους φόρεσαν οι Παίδες του Παλληνιακού το μεσημέρι του Σαββάτου και επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 5-1 εντός έδρας του Αστέρα Βάρης.

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Φινάλε με νίκη, χειροκρότημα και… τετράδα!

Ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα σε Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορία ΕΠΣΑΝΑΑ. Ο Παλληνιακός για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας υποδέχεται το Σάββατο στις 16.30 το Μαρκό.

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

H ατυχία σταμάτησε την ομαδάρα των Juniors! (ΦΩΤΟ)



Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισαν τα junior του Παλληνιακού εκτός έδρας από τους Νικητές Ανθούσας για την 7η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Για το… καλό φινάλε!



Τον Πρωτέα Π. Φωκαίας εκτός έδρας αντιμετωπίζει ο Παλληνιακός την Κυριακή το μεσημέρι (16.30), για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Προηγήθηκαν οι Νέοι, αλλά έχασαν από την Νίκη (1-2)

Παρ' ότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ οι νέοι του Παλληνιακού στην αναμέτρηση με την Νίκη Δροσιάς, τελικά ηττήθηκαν αυτή την εβδομάδα εντός έδρας με 1-2.


Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Νίκησαν την Σταμάτα (1-0), αναστατώθηκαν με Αλβανό!

Σε ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και από τις δύο ομάδες, ο Παλληνιακός κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Σταμάτα (1-0), χάρη σε ένα εξαιρετικό σουτ του Δαραμούσκα, που στο 36' της αναμέτρησης, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το «δώρο» του αντίπαλου αμυντικού, ο οποίος με εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του, ουσιαστικά έστρωσε την μπάλα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Επέστρεψαν στις νίκες οι Τζούνιορ


Φωτογραφία μαζί με όλη την ομάδα των Τζούνιορ. Δεξιά ο
συντάκτης του palliniakosclub Γιάννης Μαραζιώτης, μαζί με
τον προπονητή των Τζούνιορ, Παναγιώτη Χριστοφιλέα.
Αριστερά, ο πολύ αγαπητός στα τμήματα υποδομής του
συλλόγου, ο Γιάννης Τσαρούχας.
Καλή εμφάνιση για την ομάδα των Τζούνιορ του Παλληνιακού το μεσημέρι της Κυριακής και επικράτηση κόντρα στη Νέα Μάκρη με 1-0. Οι "μικροί" της Παλλήνης επέστρεψαν έτσι στις επιτυχίες, μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής.