Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Έκτακτη γ.σ. στον Παλληνιακό


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για το πρωτάθλημα   Α’ κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 τα μέλη του Δ.Σ. ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΡΟΚΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΟΛΟΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΛΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ υπέβαλαν τις παραιτήσεις των.

Κατόπιν τούτου ορίζεται έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 και ώρα 20.00 στα γραφεία του συλλόγου.

Σ.Σ. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου.

Υποψηφιότητες για το δ.σ. δηλώνονται μέχρι το Σάββατο 27 Απριλίου και ως τις 20.00.

22 σχόλια:

  1. Ερώτηση 1η: Για ποιόν λόγο παραιτήθηκαν τα συγκεκριμένα μέλη δεν ήταν επαρκείς ή δεν ακολούθησαν την γραμμή του προέδρου;
    Ερώτηση 2η: Φαντάζομαι δεν θα είναι υποψήφια τα συγγεκριμμένα μέλη αλλιώς ποιος ο λόγος παραιτήσεως;
    Γιατί αν είναι υποψήφιοι πρόεδρε είστε για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μερτυρης παναγιωτης25 Απριλίου 2013 στις 2:23 μ.μ.

    απαντηση 1η αγαπητε μου 'φιλε' τα μελη αυτα δεν παραιτηθηκαν για καποιο συγκεκριμενο λογο παρα μονο για να γινει μια αναδιαρθρωση του συμβουλιου και τους ευχαριστω δημοσια για την πολυτιμη προσφορα τους αυτη την δυσκολη χρονια για την ομαδα.εξαλλου μιας και κανεις κριτικη σαν ανωνυμος θα πρεπει να γνωριζεις εμεις που αγαπαμε αυτη την ομαδα την υπηρετουμε ειτε ειμασθε μεσα στο δ.σ ειτε εξω απο αυτο.οσο για την γραμμη του προεδρου που ανεφερες σου λεω υπευθηνα και επωνυμα οτι αυτος ο ιστορικος συλλογος δεν επιδεχεται καμμια γραμμη κανενος προεδρου. απαντηση 2η οσο για τους χαραχτηρισμους και την κριτικη καλα θα κανεις 'φιλε'να ερθεις να την κανεις δημοσια και επωνυμα στη γ.σ και ειναι καλοδεχουμενη,γιατι ειμαι σιγουρος οτι εισαι απο τους κλασικους τυπους που κανουν μονο κακοβουλη κριτικη και δεν πληρωνουν ουτε το εισητηριο της κυριακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρε αν επιβεβαιωθεί ότι εριξες το συμβούλιο για να μπούνε άνθρωποι του Π.(πρώην προέδρου) θα γυρίσεις την ομάδα πολλά χρόνια πίσω αν ισχύουν αυτά συγχαρητήρια πρόεδρε στήνεις ξανά την παράγκα.Α και για να μην ξεχάσω το πληρώνω το εισητήριο την Κυριακή και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον έχεις στεναχωρηθεί τελικά που ο Παλληνιακός έμεινε στη κατηγορία.... Αντί να έρθεις εδώ και να εκφράσεις επώνυμα την άποψή σου να την συζητήσουμε και να βρούμε μια κοινά αποδεκτή λύση για το καλό του συλλόγου γράφεις ανώνυμα και πικρόχολα σχόλια για τον σύλλογο και για κάποιους ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά....

      Διαγραφή
  4. για εμας τους φιλαθλους που βασικα μας ενδιαφερουν τα αγωνιστικα, θα παρθει η αποφαση να ερθει επιτελους καποιος ικανος προπονητης στην ομαδα? γιατι ο κ.κιουρκος συμπληρωσε και δευτερη αποτυχημενη χρονια στην ομαδα και αν παραμεινει θα ειναι ευλογο να αναρωτηθει κανεις αν μενει για τις ικανοτητες του η για την προσωπικη σχεση με καποιους απο το συμβουλιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον έχεις στεναχωρηθεί τελικά που ο Παλληνιακός έμεινε στη κατηγορία.... Αντί να έρθεις εδώ και να εκφράσεις επώνυμα την άποψή σου να την συζητήσουμε και να βρούμε μια κοινά αποδεκτή λύση για το καλό του συλλόγου γράφεις ανώνυμα και πικρόχολα σχόλια για τον σύλλογο και για κάποιους ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά....

      Διαγραφή
    2. Εκτός από δειλός αφού γράφεις ανώνυμα είσαι και γελοίος γιατί κατηγορείς κατά αυτόν τον τρόπο ανθρώπους που και το θάρρος έχουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους αλλά και τις ικανότητες να αποδεικνύουν ψεύτες όλους αυτούς που παραμονεύουν για το λάθος για να βγουν να διατυμπανίσουν τη δήθεν αγάπη τους για την ομάδα και για να σε προλάβω δεν αναφέρομαι μόνο στον κ. Κιούρκο που προφανώς έχεις εμπάθεια μαζί του αλλά και σε όλους αυτούς που έχουν δώσει κομμάτι από την ψυχή τους στην ομάδα τα στοιχεία μου στη διάθεσή σου

      Διαγραφή
  5. Οτι τωρα ξαφνικα εφταιξε ο ανθρωπος που ανεβασε αυτη την ομαδα 2 κατηγοριες τοτε ειναι αξιο θαυμασμου..
    Πως μπορεις εσυ σαν "φιλαθλος" να κρινεις εναν ανθρωπο και τις ικανοτητες του χωρις να λαβεις υποψιν την πορεια του στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο ; γιατι αν δεν κανω λαθος..ως φιλαθλος και εγω, ξερω οτι οχι μονο ο Παλληνιακος αλλα και η Θυελλα Ραφηνας ηταν οι ομαδες που ηρθαν στην Α'Επσανα με τον κ.Κιουρκο στον παγκο..
    Αν μετα απο αυτο εχεις και αλλες αμφιβολιες για τις ικανοτητες του, τοτε ανελαβε εσυ τον Παλληνιακο αν εχεις τα λεφτα, που εχει ο προεδρος, για να τρεξεις την ομαδα και σταματα να σχολιαζεις απο τη μικρη οθονη του υπολογιστη σου..Ολα τα προβληματα εχουν λυσεις και αν η λυση στο φετινο προβλημα του Παλληνιακου ηταν η απομακρυνση των στενομυαλων και κακοβουλων "φιλαθλων" απο τη διοικηση και οχι μονο τοτε ολα θα κριθουν μετα το περας και αυτης της χρονιας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επι προσθετως στο παραπανω σχολιο θα ηθελα να θυμησω οτι η παραγκα του Π.( πρωην προεδρου ) ηταν η καλύτερη ομαδα στην ιστορια του Παλληνιακου με παιδια απο τις ακαδημιες του...Τα συμπερασματα δικα σας κυριε "φιλαθλε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οντως ο παλληνιακος αεβηκε δυο κατηγοριες, αλλα με ποδοσφαιριστες που αργοτερα επαιξαν α εθνικη..αν δεν ανεβεις απο την β κατηγορια με παιδια που μετα επαιξαν παοκ,αεκ εθνκικες κτλ ε τοτε..οσο για τα δυο χρονια θες να κανουμε μια γρηγορη αναδρομη?σε δυο σεζον ο παλληνιακος με σταθερη διοικηση, πανω απο 100 παιδια ακαδημια και μεγαλο μπατζετ καταφερε και τις δυο χρονιες να σωθει στα τελευταια παιχνιδια. και αν με αυτο το ροστερ θεωρουμε επιτυχια να παραμεινει η ομαδα τοτε τι να πω.η πορεια του καθενος μου ειναι πραγματικα αδιαφορη. τι κανει η ομαα τωρα με νοιαζει. αλλα το ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθει η λυση.φταινε οι παικτες..ας φαμε μερικους λοιπον για να πουμε οτι φταινε αυτοι. και ας συνεχισουμε να πινουμε καφεδες με τον μοναδικο προπονητη στην ιστορια που ενω η ομαδα του κανει προπονηση αυτος πινει καφε στην καφατερια του γηπεδου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκτος από άσχετος είσαι και συκοφάντης, προφανώς δεν σου έγινε η χάρη ώστε να επωφεληθούν τα φιλαράκια σου. Το ενθαρρυντικό βέβαια είναι ότι όταν κάποιος έχει τέτοιους εχθρούς σημαίνει ότι κάνει καλά τη δουλειά του. Αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το τι γράφεις αφού οι προθέσεις σου είναι ξεκάθαρες σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που δεν γνωρίζουν τα εσωτερικά της ομάδος, αλλά και μόνο το ότι αναφέρεις ως αρνητικό στοιχείο την εξέλιξη των παιδιών, που σωστά επωφελήθηκαν της καλής δουλειάς που έγινε εκείνη την περίοδο, δείχνει το μέγεθος της αμετροέπειας και δολιότητας των σχολίων σου.

      Διαγραφή
  8. ειδες να αναφερω ως αρνητικο την ακαδημια? ΞΑΝΑΛΕΩ λοιπον γιατι μαλλον δεν καταλαβες. Παρα το γεγονος οτι υπαρχουν ολες οι προυποθεσεις να ειναι ο Παλληνιακος μια ομαδα μοντελο, η πρωτη ομαδα σερνεται δυο χρονια και προσπαθει να σωθει ΧΩΡΙΣ να εχει εκμεταλευτει το γεγονος οτι υπαρχουν δικα της παιδια ετοιμα να προσφερουν. Το καλοκαιρι εκανε ενα σωρο μεταγραφες και τα μονα παιδια της ακαδημιας που ανεβηκαν στην πρωτη ομαδα ηταν αυτα που η ηλικια τα πηρε. εκτος απο εναν πιτσιρικα που παιζει στο κεντρο. κανενα αλλο παιδι δεν ανεβηκε πριν γινει 18 χρονων. Και επειδη με λες συκοφαντη, πες μου εσυ που ξερεις ποσες φορες βρεθηκε στο γηπεδο φετος ο κ. Κιουρκος να δει αγωνες της ακαδημιας(παιδικο-εφηβικο)? και οσο για την προπονησηθεωρω οτι οι ποδοσφαιριστες, που σιγουρα θα τους φαμε το καλοκαιρι και θα τους ριξουμε την ευθυνη, ξερουν αν ο προπονητης δουλεψε, σε ποσες προπονησεις την εβδομαδα ειχε συμμετοχη και δεν παρακολουθουσε απλα και σε ποσες προπονησεις περασε την περισσοτερη ωρα να κανει κουβεντουλες με διαφορους αλλους ενω η ομαδα εκανε προπονηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανωνυμε..προσλαμβανεσαι στο νεο τεχνικο τιμ του Παλληνιακου..τετοια ταλεντα δεν χανονται, πρεπει να αξιοποιουνται.. χα χα χα!

      Διαγραφή
    2. Κι εσυ επωνυμε εχεις παρει ηδη το πρωτο μισθο!!

      Διαγραφή
    3. Οπως μιλας σου μιλαω.. ανωνυμα.. και εγω δεν δινω λυσεις ουτε κανω προτασεις για την ομαδα..απλα κατακρινω κατι τυπους σαν εσενα !

      Διαγραφή
  9. ΓΙΑΒΡΟΥΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ30 Απριλίου 2013 στις 7:37 μ.μ.

    Ευθύνη για την πορεία της ομάδας μας έχουμε όλοι και τις αναλαμβάνουμε αλλά ως πρώην γενικός αρχηγός βλέποντας 30 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος 6 αγώνες κυπέλλου 10 φιλικά και χιλιάδες προπονήσεις ένα έχω να πω ΟΙ ΕΝΤΟΛΈΣ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΈΣΤΗΚΑΝ άρα τι φταίει βρείτε το.
    Εύχομαι η νέα σαιζόν να είναι αυτή η οποία θα θα αναδείξει την ομάδα μας και θα την πάει εκεί που της αξίζει. Καλό έργο και στον προπονητή μας και στο νέο Δ.Σ
    ευχαριστώ
    ΓΙΑΒΡΟΥΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδη η ομαδα πατωσε επειδη ολα πηγαν καλα αλλα φταινε οι κακοι παικτες. Θερμα συγχαρητηρια στον πρωην γενικο αρχηγο. Φαινεται πως την στηριξε την ομαδα...για αυτο μαλλον ειναι πρωην...ελπιζω του χρονου αν ξαναπατωσουμε, γιατι αυτο θα γινει με τετοιες νοοτροπιες, να μην ξαναψαχνουμε ποιος φταιει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΒΕΒΑΙΑ Η ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΕΛΗΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΜΦΗ ΠΡΟς ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 5ΧΡΟΝΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΗΛΗΚΙΑΚΑ ΕΓΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΣΗ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΤΟΝ ΚΟΒΑΝΗ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ . Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ Ο Κ. ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΘΙΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ . ΕΙΡΗΝΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!! ΓΙΑΒΡΟΥΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν εβγαλα χολη και θα προτιμουσα να κανουμε την συζητηση αυτη ιδιωτικα, αλλα ισως ειναι καλυτερα ετσι για να κρινει και ο κοσμος. Η αληθεια ειναι οτι δυστυχως οσοι ειμασταν φετος στην ομαδα εχουμε μεριδιο ευθυνης. Ποτε δεν μπορει να φταιει μονο ενας οταν μια ομαδα ξεκιναει για ψηλα και καταληγει πολυ χαμηλα. Στο κομματι του προπονητη ο καθενας μπορει να κρινει, διαφωνω και εγω με τα ανωνυμα σχολια αλλα ετσι ειναι το ποδοσφαιρο. Ο κοσμος μπορει να λεει οτι θελει και οσοι ασχολονται με τον χωρο δινουν εξετασεις καθε μερα και οταν τα πραγματα δεν ειναι καλα ειναι λογικο να ακουγονται διαφορα. Στις αποφασεις, η διοικηση εχει τα γενια και τα χτενια. Ελπιζω να παρθουν οι καταλληλες. Τελος, θα με βρεις απολυτα συμφωνο σε οτι λες για τα παιδια που αναφερεις. Τα ονοματα που αναφερεις δεν ειναι παικτες του Παλληνιακου, ειναι ο ιδιος ο Παλληνιακος. Το παρον και το μελλον του και η ιδια η ψυχη της ομαδας. Για αυτο και πρεπει να προστατευουμε τα παιδια χωρις να αφηνουμε υπονοουμενα. Επισης, τα παιδια αυτα φετος πηραν πολλα πραγματα και κερδισαν σαν ποδοσφαιριστες αλλα και ανθρωποι απο την συνεργασια τους με παιδια οπως ο Μπερτσιας, ο Ντρενοβα, ο Καρακασης η ο Σκεντουλι οποτε θα πρεπει να ειμαστε λιγο περισσοτερο προσεχτικοι οταν αναφερομαστε και σε αυτους. Το νοημα ειναι οσοι συνεχισουν στην ομαδα μας την επομενη σεζον να βρουν πραγματικα τι εφταιξε και να το διορθωσουν. Χωρις να βρουμε αποδιοπομπαιους τραγους και τα ριξουμε ολα σε αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε οτι αφορα την κριτικη που γινεται πιο πανω δεν νομιζω οτι πρεπει να ασχοληθουμε με το αν καποιος γραφει επωνυμα η οχι, αλλα με το γεγονος οτι πραγματικα η ομαδα δεν πηγε καλα και το οτι ο κοσμος κραζει αυτη την στιγμη θα πρεπει να μας προβληματισει

      Διαγραφή
  14. μερτυρης παναγιωτης2 Μαΐου 2013 στις 11:00 π.μ.

    παρακαλω ολους τους φιλους του παλληνιακου να σταματησουν τις αντιπαραθεσεις μεσω site γιατι αυτα μονο τον παλληνιακο δεν βοηθουν.ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ΄΄οΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ειναι μια τοσο μεγαλη και ιστορικη ομαδα,που και ολοι να φυγουν απο τον προεδρο ,τον προπονητη, τους παικτες η ομαδα θα ειναι εκει θα ζει και θα μεγαλουργει,οσοι πιστευουν το αντιθετο ειναι μακραν νυχτομενοι.καλα θα κανουν λοιπον καποιοι που παιζουν με την πορεια αυτης της ομαδας,οσο τουλαχιστον ειμαι εγω προεδρος μην το τολμησουν γιατι θα υποστουν τις αναλογες συνεπειες,με αυτη την ομαδα δεν εχει δικαιωμα να παιξει κανεις,ο νοων νοειτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή