Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ο Μαργιέλης σέρβιρε και ο Κυριόπουλος τα έβαζε! (Παλληνιακός – Παμπαιανικός 2-1)


Ζευγάρωσαν τις νίκες τους στο πρωτάθλημα οι Νέοι του Παλληνιακού. Επικράτησαν σήμερα το πρωί εντός έδρας του Παμπαιανικού 2-1 και με την εμφάνισή τους, πιστοποίησαν και σε αυτό το παιχνίδι, ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Αν ήταν λίγο πιο προσεχτικοί και στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να είχαν και μεγαλύτερο σκορ, αλλά ικανοποίηση υπάρχει έτσι κι αλλιώς, για διπλό λόγο: Αφενός επειδή ανέτρεψαν το σκορ όταν βρέθηκαν πίσω 0-1, αφετέρου γιατί κατάφεραν να το διαχειριστούν ορθά στην επανάληψη όταν πιέστηκαν από τους αντιπάλους τους και να πάρουν τους τρεις πόντους. Δύο γκολ ο Κυριόπουλος και δύο ασίστ ο Μαργιέλης, αν μη τι άλλο, ο φορ του Παλληνιακού και ο μέσος του, απέδειξαν πως συνεργάζονται άψογα! Πάρα πολύ καλοί ήταν και οι Μπούρας, Κανάκης Μέσσαρης, χωρίς πάντως να υστερεί γενικότερα κανένα παιδί. Όλοι τους ήταν σοβαροί και προσηλωμένοι στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, όταν στο 17’ καλό σουτ επιθετικού τους, απομάκρυνε αρχικά ο Χατζούδης, αλλά η μπάλα στρώθηκε σε άλλον αντίπαλο ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία παίρνοντας το ριμπάουντ να την σπρώξει στην εστία του Παλληνιακού για το 0-1.

Η αντίδραση όμως των παικτών του Αργύρη Πούλου ήταν άμεση. Στο 20’ μετά από πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Μαργιέλη, η εξαιρετική κεφαλιά του Κυριόπουλου έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Πάρα πολύ ωραίο γκολ. Τον βρήκε στο κέντρο της άμυνας και το κάρφωσε με δυνατή κεφαλιά!

Ο Παλληνιακός συνέχισε να υπερέχει και στο 33’ έκανε το 2-1 πάλι με τον Κυριόπουλου ύστερα από μια εξαιρετική κάθετη του κορυφαίου για τον Παλληνιακό Μαργιέλη!

Κάπως έτσι πήγαν στο ημίχρονο οι δύο ομάδες. Στην επανάληψη έπεσε αρκετά ο ρυθμός του παιχνιδιού. Παρ όλα αυτά δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν φάσεις. Ο Παλληνιακός είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τους Μπούρα και Κυριόπουλο, αλλά δεν κατάφερε να αυξήσει το σκορ.

Κατάφερε όμως να διαχειριστεί το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους όταν ο Παμπαιανικός αύξησε την πίεσή του και έτσι έφυγε με το 2-1 από το γήπεδο. Μια πολύ σημαντική νίκη.

Διαιτητής ήταν ο Λάμπρος με βοηθούς Αντωνίου, Μπαλάνγκα. Πολύ καλή κρίνεται η διαιτησία.

Πως έπαιξε ο Παλληνιακός

Για τον Παλληνιακό τερματοφύλακας ήταν ο Χατζούδης και στην άμυνα οι Σταυρουλάκης (δεξιά), Μέσσαρης, Σιλέος, Γαβρίλης (αριστερά). Αμυντικά χαφ ήταν οι Κανάκης και Μαργιέλης, με τον Φότο δεκάρι. Στην επίθεση βρέθηκαν οι Μπούρας (δεξιά), Αρμενάκης (αριστερά) και Κυριόπουλος (κορυφή).
 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χατζούδης, Σταυρουλάκης, Μέσσαρης, Σιλέος, Γαβρίλης (38’ Νικολόπουλος (77’ Μπινιάρης)), Κανάκης, Μαργιέλης, Φότο, Μπούρας (65’Σμυρλιάδης), Αρμενάκης, Κυριόπουλος.

5 σχόλια:

  1. Πολύ καλό το ρεπορτάζ και η ενημέρωση. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ?
    Ελπίζω να συνεχισθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστουμε πολυ για την υποστηριξη ελπιζω να συνεχιστει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητηρια στα παιδια και καλη συνεχεια τους ευχομαι!! εξαιρετικο αρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, στα παιδιά μας, στον Αργύρη, στην διαιτησία και στο ρεπορταζ. Συγχαρητήρια σε όλους τους παράγοντες της νίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή