Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ - ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3-0 (JUNIOR) (Έγινε ένσταση από τον Παλληνιακό για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών του Αχιλλέα)


Οι μικροί του Παλληνιακού αν και γνώρισαν την ήττα από τον Αχιλλέα, θεωρείται βέβαιο ότι κατά την εκδίκαση της  ένστασης που κατέθεσαν, θα κατοχυρωθεί ο αγώνας υπέρ τους. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο προπονητής Παναγιώτης Χριστοφιλέας βλέποντας ότι οι αντίπαλοι είχαν στην αποστολή τους παιδιά  μεγαλύτερης ηλικίας απ’ ότι προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος, ζήτησε έλεγχο ταυτοπροσωπίας για τρεις αντίπαλους ποδοσφαιριστές.
Από τον έλεγχο που έκανε ο διαιτητής και όπως προκύπτει από τα όσα αυτούσια σας μεταφέρουμε από το φύλλο αγώνος "έγινε ένσταση από την ομάδα του Παλληνιακού για τους ποδοσφαιριστές Βαλλιάνο - Μπάρδη - Παπουτσάκη,  εξετάζοντάς τους διαπίστωσα ότι ο Παπουτσάκης Α. είναι στη φωτογραφία ξανθός ενώ στην πραγματικότητα είναι καστανός και ερωτηθής δεν γνώριζε την ημερομηνία γέννησής του.
Οι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές γνώριζαν όλα τα στοιχεία και ταίριαζαν όλες οι φωτογραφίες".
Το δελτίο του Ποδοσφαιριστή Παπουτσάκη κρατήθηκε και θα εξετασθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης. Αξιοπρόσεκτο είναι ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα, ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι. Όπως γίνεται αντιληπτό ο αγώνας δεν διεξήχθη επί ίσοις όροις, παρ’ όλα αυτά  οι πιτσιρικάδες του Παλληνιακού αγωνίστηκαν και απέσπασαν το χειροκρότημα των φιλάθλων για την προσπάθεια και την απόδοσή τους.
Δυστυχώς τέτοια φαινόμενα αντικανονικής συμμετοχής παιδιών είναι πολύ συνηθισμένα και πρέπει η Ένωση να λάβει σοβαρά μέτρα για την αποφυγή τους. Ο Παλληνιακός είναι περήφανος για τις Ακαδημίες του και ουδέποτε χρησιμοποίησε ή προτίθεται να χρησιμοποιήσει αθέμιτα μέσα που δεν ταιριάζουν στο "ευ αγωνίζεσθαι", που είναι το πρώτο που πρέπει να διδάσκονται τα παιδιά μας.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τζεμπέλίκος, Σωφρονιάδης, Δεμέναγας, Καραμπιέτ Σ. Καραμπιέτ Χ. Λάϊος , Βασιλακόπουλος, Κύτταρης, Σταμούλης, Χονδρογιάννης, Φλαμπουρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου