Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Φουλ» για την δεύτερη σερί νίκη!

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Δόξας Κορωπίου την προηγούμενη εβδομάδα, ο Παλληνιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή τα Γλυκά Νερά (15.00) για την 14η αγωνιστική της ΕΠΣΑΝΑ και θέλει να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα.

Αν και αγχώθηκε πολύ την προηγούμενη Κυριακή, ο Παλληνιακός επικράτησε 1-0 της Δόξας Κορωπίου εντός έδρας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς είχε πλησιάσει επικίνδυνα τις τελευταίες θέσεις. Ωστόσο, με 13 βαθμούς μόνο ασφαλείς δεν μπορούν να νιώθουν οι Παλληνιώτες και για αυτό θέλουν αύριο άλλο ένα τρίποντο για να... ξεμπερδεύουν με αυτά και να βάλουν στόχο για ψηλότερα.

Για να συμβεί όμως αυτό και να έρθει το «διπλό», θα πρέπει η ομάδα της Παλλήνης να παίξει εξίσου καλή ή και καλύτερα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και επ' ουδενί να μην παρουσιάσει τα σημάδια των προηγούμενων αγωνιστικών, όπου αγνοούσε τη νίκη για έξι εβδομάδες.

Στην αντίπερα όχθη, τα Γλυκά Νερά έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 20 βαθμούς και βρίσκονται στην έκτη θέση, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα με το 2-1 στην έδρα του Κεραυνού Κερατέας, διέκοψαν το αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών. Παρόλα αυτά, η αντίπαλος του Παλληνιακού έχει δείξει αρκετές αδυναμίες στο γήπεδό της, όπου στα τελευταία τέσσερα ματς έχει τρεις ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία!
Αν οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου παρουσιάσουν το πραγματικό τους πρόσωπο, αυτό που έχουμε δει σε κάποια παιχνίδια πρωταθλήματος και στο Κύπελλο, τότε έχουν πολλές πιθανότητες να πανηγυρίσουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου