Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά το Κύπελλο!

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος δίνει την Κυριακή (15.00) ο Παλληνιακός στην έδρα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Στο μυαλό όλων πρέπει να υπάρχει μόνο αυτό το ματς και μετά τα 90 λεπτά να σκεφτούν τον ημιτελικό της Τετάρτης για το Κύπελλο της  ΕΠΣΑΝΑ.

Ο Παλληνιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα του στο χορτάρι. Οι Παλληνιώτες την προηγούμενη εβδομάδα με εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησαν στο γήπεδό τους με 3-1 της Μάχης Μαραθώνος και ανέβηκαν έτσι στην 10η θέση με 20 βαθμούς. Ωστόσο, παραμένουν στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και για αυτό θέλουν βαθμούς άμεσα για να… ξεμπερδεύουν με την ουρά της βαθμολογίας.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα με 38 βαθμούς και στο -6 από την πρωτοπόρο Θύελλα Ραφήνας. Ωστόσο, στα τελευταία παιχνίδια της η ομάδα του Αγίου Στεφάνου δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά, καθώς μετράει τρεις ήττες και μόλις μία νίκη. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε μάλιστα εκτός έδρας με 1-0 από τον Κεραυνό Κερατέας, ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει ο Παλληνιακός την Τετάρτη στο Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ.

Ο Παλληνιακός δεν πρέπει να φοβηθεί τον αντίπαλό του ούτε φυσικά και την βαθμολογική τους διαφορά. Οι Παλληνιώτες οφείλουν να εμφανίσουν το καλό τους πρόσωπο και πάλι και να είναι συγκεντρωμένοι. Αν κάνουν αυτά τα δύο, όλα γίνονται.

Η ομάδα της Παλλήνης θέλει βαθμούς για να… ξεκολλήσει οριστικά από τις τελευταίες θέσεις, αλλά και ένα θετικό αποτέλεσμα για να αποκτήσει καλή ψυχολογία ενόψει του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου