Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Επειγόντως κάντε… ηλεκτροσόκ στον Παλληνιακό!

Ο Παλληνιακός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στον Άρη Βούλας και πίκρανε τους φίλους τους. Η ήττα (0-1) πριν λίγες ώρες μέσα στην Παλλήνη «πόνεσε» τους γηπεδούχους και είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ… επειγόντως στην ομάδα για να συνέλθει και να πατήσει ξανά στα πόδια της.
Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, αλλά και ποδοσφαιριστές καλούνται να βρούνε τις απαντήσεις στα προβλήματα, να ακούσουν τα καμπανάκια που χτυπούν δυνατά και να διαχειριστούν την κατάσταση με σοβαρότητα και ηρεμία, έτσι ώστε να δοθούν οι κατάλληλες λύσεις και να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.
Οι προϋποθέσεις υπάρχουν άλλωστε από κάθε άποψη αφού στον σύλλογο υπάρχει εμπειρία σε όλα τα επίπεδα και οι άνθρωποι που βρίσκονται στην οικογένεια του Παλληνιακού, από την κορυφή ως την βάση του, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Όσο για το ματς; Ο Παλληνιακός φανέρωσε την γνωστή του φετινή αδυναμία. Δεν δημιουργεί σοβαρές ευκαιρίες για γκολ και εκ των πραγμάτων δεν απειλεί τον αντίπαλο. Με την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα η ομάδας της Παλλήνης (7 γκολ σε 10 ματς), σίγουρα θα πρέπει να βρει γιατρειά στο πρόβλημα αυτό, ειδάλλως δεν μπορεί α ευελπιστεί σε αγωνιστική «ανάσταση».
Κακός ο Παλληνιακός, εκνευριστικός κατά διαστήματα, προβλημάτισε έντονα. Πόσο μάλλον, όταν δεν μπορείς μέσα στο σπίτι σου να επιβληθείς στον προτελευταίο της βαθμολογίας.
Το δοκάρι του Σιάσιου σε πλασέ του στο 4’ ήταν ότι καλύτερο μπορούμε να βρούμε για τον Παλληνιακό από το παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες καθώς από εκεί και πέρα, το απόλυτο σκοτάδι.
Με γιόμες και στημένα προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να απειλήσουν αλλά λίγα πράγματα, με τον Άρη Βούλας να φτάνει σε μια νίκη, που λογικά τόσο εύκολα δεν θα την περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του!
Το τέρμα που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Άρη ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το έκανε ο Κούσης) στο 35’.
Γενικότερα οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος και ίσως δικαιολογημένα να νιώθουν άτυχοι που δεν πέτυχαν κι άλλα γκολ.
Στην επανάληψη οι Κοβάνης και Βασιλός βρέθηκαν δύο φορές σε θέση για γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η εικόνα της ομάδας του Κιούρκου ήταν πάντως και στο δεύτερο μέρος άσχημη.
Δεν χρειάζεται να γίνει περαιτέρω ανάλυση του ματς για την ομάδα της Παλλήνης. Πολλά μπορούν να γραφούν, αλλά δεν έχει σημασία. Το συμπέρασμα είναι πως ο Παλληνιακός ήταν κάκιστος και πως χρειάζεται… ηλεκτροσόκ!!!
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Λεφτάκης, Κούσης, Μπούρας (77’ Γεωργιάδης), ακραίοι, Αλβανός Μπλιάμπις στόπερ, στα χαφ ο Πανακούλιας, Δαραμούσκας, Σιάσιος, και μπροστά οι Βασιλός, Μπερέτης (65’ Κούνας), Κοβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου