Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Μεγάλη ανατροπή από τους Παμπαίδες (Δόξα Αγίας Άννας - Παλληνιακός 1-2)!


Η ομάδα των παμπαίδων συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα στους τρείς πρώτους μήνες του 2012. «Θύμα» της αυτή την φορά η Δόξα Αγίας Άννας την οποία είχαν κερδίσει και στον πρώτο γύρο μέσα στην Παλλήνη με σκορ 9-1.

Το ευρύ σκορ του πρώτου γύρου δεν επηρέασε τα παιδιά του Παλληνιακού τα οποία αντιμετώπισαν το παιχνίδι με σοβαρότητα και τελικά αποζημιώθηκαν παίρνοντας το τρίποντο μέσα στο Μενίδι.
Από την άλλη μεριά η ομάδα της Αγίας Άννας παρουσιάστηκε τελείως διαφορετική απ’ ότι στον πρώτο γύρο έχοντας στο ρόστερ της πολλά νέα πρόσωπα γεγονός που προβλημάτισε και δυσκόλεψε την ομάδα του Παλληνιακού στο πρώτο ημίχρονο, η λήξη του οποίου βρήκε τους μικρούς της Παλλήνης πίσω στο σκορ με 1-0.
Η ανάπαυλα του ημιχρόνου έδωσε το περιθώριο στα παιδιά του Παλληνιακού να ανασυνταχθούν ενώ ο κόουτς Τόλης Αλβανός με τις αλλαγές στο σχήμα που πραγματοποίησε έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση και την μεγάλη ανατροπή.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Παλληνιακού να βρίσκεται συνεχώς στην επίθεση. Στο 5’ πέτυχε γκολ με τον Αναστασίου φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια και στο 75’ πήρε την νίκη με τέρμα που σημείωσε ο Μέξης.
Το 2ο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στον Παλληνιακό που έχασε σωρεία ευκαιριών με τους Τζεβελεκάκη, Κιούλο, Αναστασίου, Φιλιππαίο, Ντούκα, Μέξη.
Η άμυνα με Γκαλιούρη, Κιούρκο στην μέση, Καφρίτσα δεξιά, Παππά αριστερά δεν άφησε να δημιουργηθεί σχεδόν καμία φάση μπροστά στην εστία του Παλληνιακού.
Στο κέντρο ο Μακρής σαν αμυντικό χαφ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φέτος, ο Τσιώλης σταθερή αξία όπως πάντα, έκοβε και μοίραζε, ο Αναστασίου ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο σαν αριστερό χαφ και με το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε έδωσε το σύνθημα της μεγάλης ανατροπής η οποία επιτεύχθηκε χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μέξης. Στην επίθεση ο Τζεβελεκάκης ο οποίος και αυτός ανέβασε την απόδοση του στο 2ο ημίχρονο συνέχισε το σερί των καλών εμφανίσεων του και ήταν διαρκής απειλή για τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι Φιλιππαίος και Τάσιος προσπάθησαν και βοήθησαν και αυτοί όπως και οι Κιούλος, Ντούκας, Λιάσκος, Πεινιρτζής, που πέρασαν αλλαγή.
Οι δύο τερματοφύλακες Αφεντάκης και Τζεμπελίκος έπαιξαν από ένα ημίχρονο και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αφεντάκης (Τζεμπελίκος), Τάσιος (Κιούλος), Παππάς (Λιάσκος), Γκαλιούρης, Καφρίτσας, Μακρής, Τσιώλης (Πεινιρτζής), Κιούρκος, Φιλιπαίος (Μέξης), Τζεβελεκάκης (Ντούκα), Αναστασίου.

2 σχόλια:

  1. ΟΜΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΜΕ ΜΕ ΝΙΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε ρε barcha ομαδαρα εμαθα οτι κερδισατε και τον Αγιο Στεφανο παρολο που βρισκομε στην αγγλια για επαγγελματικο θεμα κερδισατε για αλλη μια φορα

    ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή