Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ο Παλληνιακός είναι μία οικογένεια!

Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά το βράδυ του Σαββάτου για τον Παλληνιακό.

Έπειτα από πρωτοβουλία της διοίκησης και του προέδρου Παναγιώτη Μερτύρη, η «οικογένερια» του συλλόγου  συγκεντρώθηκε το βράδυ στην καφετέρια του γηπέδου και γλέντησε υπό τους ήχους λαικής μουσικής την οποίαν επιμελήθηκε ο άσος της ομάδας Δημητρακάκης.
Φυσικά, υπήρχε πολύ φαγητό και κρασί, καθώς άλλωστε η βραδιά ήταν με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα.
Βραδιά… σούβλας λοιπόν στον Παλληνιακό με αρνί, σουβλάκια, σαλάτες και ποτό…

14 σχόλια:

  1. Αν στον Παλληνιακό θεωρούν μόνο την αντρική ομάδα οικογένεια του χρόνου που δεν θα έχουν παιδάκια στις ακαδημίες και κόσμο στις εξέδρες να φωνάξουν τους συγγενείς τους στο γήπεδο.
    Υ.Σ Και φυσικά ο λόγος δεν γίνεται ούτε για το φαΐ ούτε για το κρασί άλλα για την νοοτροπία που επικρατεί σε ορισμένους ότι η ακαδημίες είναι μόνο για να πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ δεν ανήκει ούτε στον Πρόεδρο, ούτε στα μέλη του ΔΣ που άλλοτε δίνουν στο Σωματείο άλλοτε όμως κάνουν χαβαλέ τους προπονηταράδες ή πίνουν μπύρες. Ανήκει στους ποδοσφαιριστές του που χύνουν τον ιδρώτα τους στο χορτάρι. Και πάνω από όλους σε εκείνα τα παιδιά των Ακαδημιών, τους μικρούς Παλληνιώτες που δεν βλέπουν άλλες επιλογές από το χρώμα της φανέλλας του και της καρδιάς των, που χύνουν δάκρυα και ιδρώτα γι αυτήν την ομάδα, ενίοτε και αίμα στο πλαστικό και που καμμιά οικονομική απολαβή δεν έχουν (πληρώνουν κιόλας) αλλά ούτε καν ηθική επιβράβευση. Ούτε από τον Προπονητή τους, ούτε από την ομάδα, ούτε από τους Φαν της ομάδας, ούτε απο το σαιτ. Ούτε τα ονόματα πολλών από αυτά αναφέρονται ποτέ. Ούτε μια εκδήλωση δεν έγινε ποτέ γι αυτά. Και όμως συνεχίζουν και θα συνεχίζουν. Όπως θα συνεχίζουν και οι γονείς τους και ας μην προβλέπεται κερκίδα για το πλαστικό και ας αναγκάζονται να κάνουν τις κεραμιδόγατες για να βλέπουν τα παιδιά τους και ας μη προβλέπεται ούτε wc για το κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε λίγο υπομονή και θα τρίβεις τα μάτια σου φέτος ανώνυμε..... Μετά θα δώ με τι θα ασχολείσαι..
      Με εκτίμηση Γιώργος Λάιος

      Διαγραφή
  3. Θα κάνω υπομονή και αν όλα πάνε καλά θα ασχολούμαι με το να τρίβω τα μάτια μου. Γράφω ανώνυμα διότι και το όνομά μου να έγραφα πίστεψέ με δεν θα σου έλεγε τίποτε. Δεν είμαι μέλος του ΔΣ βλέπεις, ούτε ανήκω στην νομενκλατούρα των Παλαιοπαλληνιωτών του Παλληνιακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααχ, κόντεψα να το ξεχάσω. Όταν λένε ότι ο Παλληνιακός είναι μια οικογένεια μήπως εννοούν ότι για να προωθηθούν στην μικτή κάποια παιδιά πρέπει να φέρουν συγκεκριμένα οικογενειακά επώνυμα? Κάνετε μια αντιπαραβολή παιδιών που έχουν πάει στην μικτή από όλες τις κατηγορίες και ονομάτων. Τυχαίο ? δεν νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως το σωστό θα ήταν να μας πεις όλα τα ονόματα των παιδιών που κλήθηκαν στις μικτές(με την επισύμανση δίπλα παλαιοπαλληνιώτες ή νεοπαλληνιώτες)και πόσες συμμετοχές είχε το καθένα απο αυτά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Αν δεν το κάνεις απλά θα είσαι ένας κοινός συκοφάντης.----Γράφω ανώνυμα διότι και το όνομά μου να έγραφα πίστεψέ με δεν θα σου έλεγε τίποτε. Δεν είμαι μέλος του ΔΣ βλέπεις, ούτε ανήκω στην νομενκλατούρα των Παλαιοπαλληνιωτών του Παλληνιακού.-------

      Διαγραφή
  5. Δεν μπορείς να το ψάξεις μόνος σου? Γιατί να στο πω εγώ? Εγώ είπα μόνο αυτά που ήθελα να πω. Περίμενες την δική μου επισήμανση για να καταλάβεις τι γίνεται? Και αν νομίζεις ότι είμαι κοινός συκοφάντης σημαίνει ότι σίγουρα δεν είσαι μέλος του ΔΣ, ούτε ανήκεις στην νομενκλατούρα των Παλαιοπαλληνιωτών του Παλληνιακού. Αλλιώς θα ήξερες ότι δεν είμαι συκοφάντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που μπορώ να βρώ όλα αυτά τα δεδομένα? Και εσύ αφού το έχεις ψάξει γιατί δεν τα γράφεις? Έτσι και αλλιώς παραμένεις ανώνυμος.

      Διαγραφή
  6. αγαπητέ φίλε σε προκαλώ να ερθεις εδώ και να δεις καποιες προπονησεις των παιδιων και να μας πεις εσυ που βλέπεις τις αδικίες οσο αναφορα τις κλησεις στις μικτες. Επισης για να ξερεις ο γιος μου δεν ειναι στην α ομαδα των προπαιδων στην μικτη οποτε δεν καταλαβαινω τα σχολια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν ξέρω αν ο γιος σου είναι στην α ομάδα ή στην β και δεν με πολύ νοιάζει και να σου πω να είναι γερό το παιδί και όχι στην προ εθνική αλλά και στην Εθνική αντρών να παίξει δεν έχω πρόβλημα ούτε με εσένα και φυσικά ούτε με το παιδί εγώ τα γράφω για την νοοτροπία που επικρατεί στον Παλληνιακό ότι αν δεν είσαι ή έχεις "γνωστούς" δεν πας μπροστά και μην μου πεις ότι η κλήσεις είναι τυχαίες δεν θα σε πιστέψω δεν μπορεί σε όλη την ομάδα με τόσα παιδιά συνέχεια να καλούνται 3 με 4 τα ίδια κάθε φορά.

      Διαγραφή
    2. καΛηνυΚΤΑ μεγΑΛΕ ΚΟΙΜΑΣΕ ΟρθΙΟΣ ΚΑΙ πΛΗΡωΝΕΙΣ ΞΕΝΟδΟχΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ξΕΡΕΙΣ ; ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.....

      Διαγραφή
    3. Θα περίμενα από εσένα τον μεγάλο γνώστη του ποδοσφαίρου να μου δώσει μία απάντηση με επιχειρήματα και όχι του τύπου που γράφεις παραπάνω.Αλλά επειδή μάλλον δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα καταφεύγεις σε τέτοιους χαρακτηρισμούς,εκτός και αν σε ενοχλεί η πραγματικότητα και δεν έχεις τι να πεις.Αν ο αθλητισμός με εμένα πάει πίσω που σχολιάζω τα γεγονότα όπως έχουν τότε με εσάς εκεί πέρα στην ομάδα πάει πίσω πολλά χρόνια ΜΕΓΑΛΕ

      Διαγραφή
    4. ΕΛΑ στιΣ προΠΟνηΣΕΙΣ ΤωΝ ΑκΑδΗμΙΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣυγΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕχΕΙΣ ΑΝΑφΕΡθΕΙ ΑΝ ΑξΙζΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΝ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ . ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΓΙΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟβΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΘΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕψΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ........... ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ. ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΝ Δ.Σ. ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ.

      Διαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΟΣ ο ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ο άλλος απορώ πως με τόσους μεγάλους που στηρίζουν τον Παλληνιακό έχει μείνει αυτός τόσο μικρός. Τι η Καλλονή των 1734 κατοίκων στην Α' Εθνική? Η Παλλήνη πόσους κατοίκους έχει? Γιατί δεν υποστηρίζεται η ομάδα από τους κατοίκους της πόλης μας? Τις πταίει ΜΕΓΑΛΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή