Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Η νέα διοίκηση του Παλληνιακού!

Μετά τις εκλογές της προηγούμενης εβδομάδας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παλληνιακού συνεδρίασε και ήρθε σε σώμα.

Η νέα σύνθεσή του έχει ως εξής:

Πρόεδρος  - Μερτύρης Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος - Ζάβρας Γιώργος
Γενικός Γραμματέας - Τσαρούχας Γιάννης
Γενικός Αρχηγός - Διονυσίου Ζήσης
Ταμίας - Μπούρας Κωνσταντίνος
Έφορος - Καρανίκας Απόστολος
Υπεύθυνος Ακαδημιών - Κάλανδρος Παναγιώτης
Υπεύθυνος Τύπου - Λάιος Γιώργος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων - Αναστασίου Χρήστος


Σύσταση σε σώμα 08/05/2013

3 σχόλια:

  1. Από την σύνθεση του συμβουλίου φαίνεται ξεκάθαρα ότι η πρόθεση του προέδρου για ανανέωση πραγματοποιήθηκε βάζοντας τέλος σε όσα ακούγονταν για ανακύκλωση των ίδιων προσώπων. Τα 5 απο τα 9 μέλη είναι νέα και τοποθετήθηκαν σε θέσεις που τους δίνουν το περιθώριο να συμμετέχουν ενεργά στην διοίκηση. Η συγκρότηση του συμβουλίου σωστά έγινε απο νωρίς δίνοντας την άνεση του σωστού προγραματισμού της νέας χρονιάς. Οι νέοι σύμβουλοι έχουν την όρεξη, κάποιοι απο αυτούς και την πείρα, οπότε προσδοκούμε κάτι καλύτερο για του χρόνου. Οι παλαιοί με επικεφαλής τον πρόεδρο θα είμαστε δίπλα τους στηρίζοντας τους χωρίς όμως να παρεμβαίνουμε στο έργο τους, για το οποίο άλλωστε και θα κριθούν.
    θεωρώ ως δεδομένο ότι η συμμετοχή όλων μας στο Δ.Σ. γίνεται απο αγάπη και διάθεση προσφοράς στον σύλλογο.
    Η ομόφωνη απόφαση του νέου συμβουλίου στην ανανέωση της συνεργασίας με το προπονητικό τιμ της ανδρικής ομάδας κο Κιούρκο και κο Πούλο δείχνει την αποφασιστικότητα στο να κλείσουν τα θέματα του αγωνιστικού προγραμματισμού άμεσα. Επειδή όμως Παλληνιακός δεν είναι μόνο η ανδρική αμάδα μεγάλη βάση θα δοθεί στις ακαδημίες οι οποίες πρέπει και θα λειτουργούν στα πρότυπα των ακαδημιών των ομάδων της Super Leage.
    Τα πρώτα δείγματα απο τις προθέσεις του νέου συμβουλίου είναι θετικά και αναμένεται η συνέχεια.
    Όπως είπα και παραπάνω το συμβούλιο ασκεί βάση καταστατικού την διοίκηση και θα κριθεί βάση των πεπραγμένων του κατά την διάρκεια της θητείας του.Y
    Υπάρχουν όμως και τα μέλη όπως και οι φίλοι του συλλόγου που λογικά έχουν απαιτήσεις απο το νέο Δ.Σ. Δεν πρέπει όμως να λησμονούν ότι έχουν και υποχρεώσεις. Πρέπει να είναι δίπλα στο συμβούλιο και όχι απέναντι περιμένοντας στο πρώτο λάθος να πετροβολήσουν. Λάθη θα γίνουν (μόνο όσοι δεν προσπαθούν ή δεν δουλεύουν δεν κάνουν λάθη), αλλά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί εκεί να τα διορθώσουμε. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά αν είμαστε όλοι μαζί και δεν αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.
    Μπορουμε για παράδειγμα να διεκδικήσουμε καλύτερες γηπεδικές υποδομές:
    Α) αποδυτήρια (δεν είναι δυνατόν με 160 παιδιά ακαδημίες και 30 ανδρική ομάδα να χρησιμοποιούμε τα υπάρχοντα μόνο αποδυτήρια τα οποία δεν επαρκούν ούτε για την ανδρική ομάδα)
    Β) χρήση γηπέδων (παρατηρήθηκε όλη την προηγούμενη χρονιά δυσκολία στην σωστή εκτέλεση των προπονήσεων λόγω ανεξέλλεγκτης παρουσίας κοινού στο ταρτάν του γηπέδου)
    Γ) αξιοποίηση του χώρου κάτω απο τις κερκίδες
    Δ) κερκίδες στο γήπεδο (πλαστικό)
    Ε) επισκευή και σωστή συντήρηση του φυσικού χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο
    Ζ) τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στην κερκίδα
    Μπορούμε με την μαζική παρουσία στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας να βοηθήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά και να στείλουμε το μύνημα (προς πολλούς αποδέκτες) ότι είμαστε πολλοί άρα και υπολογίσιμοι.
    Μπορούμε οικονομικά, όσο μπορεί ο καθένας,(πληρώνοντας την συνδρομή του ως μέλος, το εισητήριο στον αγώνα, την συμμετοχή στην ετήσια χοροεσπερίδα ή σε άλλες εκδηλώσεις) να βοηθήσουμε.
    Η δύναμη μιας ομάδας πηγάζει απο την ιστορία της και απο τον κόσμο της.
    Το κάλεσμα είναι πρός όλους.
    Φέρτε τα παιδιά σας τους φίλους σας τους γνωστούς σας, γνωρίστε τους τον Παλληνιακό.
    Ο Παλληνιακός έχει ιστορία 74 ετών, ιστορία που γράφτηκε απο τους αθλητές και τα μέλη του. θεωρώ τιμή μου να τον υπηρετώ και θα τον υπηρετώ απο όποια θέση μου ζητηθεί.
    Χρήστος Αναστασίου (Berlusconi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι η επόμενη χρονια να ειναι καλύτερη για την Παλληνη γιατι το άξιζει από κάθε άποψη!Αυτοκριτικη και προσπάθεια!!Καλη τύχη στο νέο συμβούλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πολιτική και η τακτικές αυτής της αγαπημένης μας ομάδας είναι γνωστές.
    74 χρόνια να προωθούμε τα γνωστά μας παιδιά.
    Μακάρι η νέα διοίκηση να συνεχίζει με νέα μυαλά, αλλά δεν όσο και να το θέλω δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή