Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ο Μερτύρης έφερε τον… Σαβιόλα του Παλληνιακού!!!

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Παναγιώτης Μερτύρης με τον Ηλία Βασιλό! Η μεταγραφή του 19χρονου σέντερ φορ αποτελεί προσθήκη που ήδη έχει προκαλέσει πάταγο στην κατηγορία!

Τον… σταυρό τους κάνουν αυτές τις ώρες έμπειροι παράγοντες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ανασηκώνουν αμήχανα τους ώμους τους σε ένδειξη απορίας, εξαιτίας αυτής της μεταγραφικής βόμβας του Παλληνιακού και του προέδρου του, Παναγιώτη Μερτύρη.

Και δεν υπερβάλλουμε καθόλου! Όσοι γνωρίζουν τον ποδοσφαιριστή και τις αρετές του, καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά για ποιον λόγο η συγκεκριμένη προσθήκη αποτελεί μεγάλη έκπληξη-επιτυχία. Ο Βασιλός είχε τα προσόντα να έπαιζε από φέτος κιόλας (αν και μόλις 19 ετών) όχι μονάχα στην Football League 2, αλλά ακόμα και στην Football League.

Με κλειστά μάτια τον έπαιρναν αρκετοί σύλλογοι και οι προτάσεις που έφτασαν στα χέρια του ήταν ουκ ολίγες. Το ότι προτίμησε τον Παλληνιακό, αποτελεί μια τεράστια προσωπική επιτυχία του προέδρου του, ο οποίος έδειξε από την πρώτη στιγμή της διαπραγμάτευσης, το πόσο πολύ ήθελε τον παίκτη αυτόν στο ρόστερ του Παλληνιακού.

Και σε αυτές τις υποθέσεις, όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ξέρουν πολύ καλά, πως τεράστιο ρόλο στην τελική απόφαση του κάθε παίκτη, παίζει το πόσο πραγματικά σου δείχνει μια ομάδα ότι σε θέλει.

Το είπε άλλωστε και ο πολύς (αν και βραχύς)… Σαβιόλα αυτές τις μέρες κατά τον ερχομό του στον Ολυμπιακό. Και μπορεί να συνιστά… υπερβολή να συγκρίνουμε τον αργεντινό σούπερ σταρ με τον νέο αστέρα του Παλληνιακού, αλλά δεν είναι καθόλου υπερβολή αν γράψουμε, πως ο Ηλίας Βασιλός, θα είναι φέτος ο… Σαβιόλα της κατηγορίας!

Αλήθεια το προσέξατε ότι όλα τα γράμματα στο «Βασιλός», υπάρχουν και στο όνομα… «Σαβιόλα»; Τυχαίο;;;

4 σχόλια:

  1. Χαμηλά την μπάλα μην πάθουμε κανένα κάζο σαν το περσινό.Τώρα το ότι θα στηριχτούμε στα δικά μας παιδιά μάλλον πάει περίπατο και για φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποναει μανα μου ποναει δεν ειναι τιποτα αδελφε θα σου περασει σε αυτες τις περιπτωσεις το καλυτερο φαρμακο ειναι ο χρονος και να αποβαλεις την κακια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είσαι πολύ άσχετος με το άθλημα για να γράφεις αυτά που γράφεις.Εγώ αναφέρθηκα στο ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες δηλώσεις γιατί δεν βοηθάν την ομάδα και τίποτε άλλο.Και όσων αφορά το δεύτερο για τα δικά μας παιδιά δεν το είπα εγώ αλλά ο σύλλογος το είπε.Αν έχεις να απαντήσεις κάτι πάνω σε αυτό έχει καλώς.

      Διαγραφή
  3. πισω εχει η αχλαδα την ουρα κυριε μερτιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή