Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Νέο καρέ τερμάτων από Παλληνιακό (0-4 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου)

Τι κι αν τα πόδια είναι ακόμα βαριά από την προετοιμασία, τι κι αν το ρόστερ έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι και αναζητείται άμεση προσαρμογή και η ομοιογένεια, ο φετινός Παλληνιακός του Σωκράτη Κιούρκου δείχνει να πατάει από νωρίς γερά στα πόδια του.

Το δεύτερο καρέ τερμάτων στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας, είναι η πρώτη απόδειξη πως αν μη τι άλλο, παραγωγικά, κάτι καλό συμβαίνει... Κι ας είναι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Το 0-4 μέσα στο σπίτι του (την Τετάρτη), μόνο χαμόγελα μπορεί να προσφέρει στους ανθρώπους της Παλλήνης. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου η εστία τους (ένα δοκάρι στο δεύτερο μέρος η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων).

Ταχύτητα

Το νέο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του Παλληνιακού σε σχέση με πέρσι, είναι η ταχύτητα στην ανάπτυξή του. Πέρσι είχαμε συνηθίσει κάπως πιο παγωμένο παιχνίδι. Με την μπάλα να μένει στα πόδια περισσότερη ώρα. Φέτος από τα πρώτα τεστ, η ομάδα δείχνει να τρέχει πιο πολύ, αλλά και να δοκιμάζει εκτέλεση και στο τρανσίσιον.

Σε αυτό έχουν βοηθήσει τα μέγιστα οι γρήγοροι εξτρέμ Μπερέτης και Κοβάνης και φυσικά ο εξαιρετικός και δεινός σκόρερ Ηλίας Βασιλός. Ο φετινός σταρ της Παλλήνης σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα. Τρία είχε βάλει στην πρώτη τεσσάρα το Σάββατο. Συνολικά δηλαδή σε δύο αγώνες έχει σκοράρει τα πέντε από τα οχτώ τέρματα! Ανυπομονούμε λοιπόν για τη συνέχεια!!!

Πως έπαιξε

Ο Σωκράτης Κιούρκος παρέταξε και σήμερα τον Παλληνιακό με το αγαπημένο του 4-3-3. Η καλή κυκλοφορία της μπάλας και το διάβασμα του παιχνιδιού στο ανοιχτό γήπεδο ήταν από τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας. Τερματοφύλακας ήταν ο Χριστοφιλέας και στην άμυνα οι Χριστοφιλέας, Αλβανός (δεξιά), Κούσης (αριστερά), Μπλιάμπλιας και Καλούδης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ ήταν οι Δημητρακάκης και Κούνας και δεκάρι ο Δαραμούσκας. Την επιθετική τριάδα αποτέλεσαν οι οι Μπερέτης (αριστερά), Κοβάνης (δεξιά) και Βασιλός (κορυφή).


Τα γκολ

Τον πρώτο λόγο στο σκοράρισμα είχε και πάλι ο Ηλίας Βασιλός. Στο 14' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο 33' απέδειξε ότι μπορεί να γίνει και ιδανικός δημιουργός καθώς συνδυάστηκε υπέροχα με τον Κούνα και ο τελευταίος έκανε το 2-0. Το τρίτο τέρμα για τους Παλληνιώτες ήρθε στο 60' από τον Βασιλό και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Σιάσιος στο 75'.


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Κούσης, Μπλιάμλιας, Καλούδης, Δημητρακάκης, Κούνα, Ζαραδούκας, Μπερέτης, Κοβάνης, Βασιλός. 

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Κοκκινάκης Σιάσιος, Πανακούλιας, Λάσσα.


*Το επόμενο φιλικό με τον Νικολακάκη το Σάββατο (18.00) στην Παλλήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου