Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Έχωσε… τρία (για αρχή) ο Βασιλός!!!

Η φωτογραφία είναι από τον Κακλαμάνο Νίκο
Τι κι αν ήταν το πρώτο ματς της προετοιμασίας, τι κι αν τα πόδια είναι βαριά από τις σκληρές προπονήσεις, τι κι αν έπαιξε για σχεδόν 60 λεπτά, το όπλο του Ηλία, ήχησε τρεις φορές!!!
Μπαμ, μπαμ, μπαμ και χάρη στα τρία δικά του τέρματα και το ένα του Κοβάνη που μεσολάβησε, ο Παλληνιακός βρέθηκε μπροστά στο σκορ 4-1 μέχρι τα μέσα του δεύτερου μέρους.
Το ότι η ομάδα δέχτηκε τρία τέρματα από εκεί και πέρα και το πρώτο της φετινό φιλικό ολοκληρώθηκε στο 4-4 είναι μια ιστορία που χρίζει συζήτησης, αλλά που ενδεχομένως να μην πρέπει να μας προβληματίσει από τώρα κιόλας.
Βλέπετε, κάτι οι αλλαγές, κάτι η κούραση, κάτι και η κακή στιγμή για τον δεύτερο πορτιέρο του Παλληνιακού που έπαιξε στην επανάληψη και δέχτηκε δύο τέρματα με σουτ που δύσκολα θα πιάσουν ξανά στο πρωτάθλημα οι παίκτες της ομάδας του Κορωπίου (καλοζυγισμένα και από μακρινή απόσταση), είναι στοιχεία που έπαιξαν το ρόλο τους…
Ο Σωκράτης Κιούρκος θα κρατήσει τα συν και τα πλην. Άλλωστε είναι νωρίς για συμπεράσματα. Αλλά όπως και να το κάνουμε, κάποια πράγματα είναι ευδιάκριτα.
Όπως η εκτελεστική δεινότητα του Βασιλού, αλλά και η οργανωτική μαεστρία του Πανακούλια στη μεσαία γραμμή. Σταθερός ο χαφ του Παλληνιακού, με καθαρό μυαλό στο παιχνίδι του, βλέπει γήπεδο, έχει την ικανότητα να αυξομειώνει τον ρυθμό ανάλογα με το τι απαιτεί η κάθε στιγμή του αγώνα, διαθέτει και καλή μακρινή μπαλιά.
Επίσης φάνηκε με το καλημέρα και η διεισδυτικότητα του Μπερέτη στα άκρα της επίθεσης, αλλά και η δυναμική των Μπλιάμπλια και Καλούδη στα στόπερ. Θετικότατος και ο Μαργέλης ως δεξιός μπακ, γενικότερα οι μεταγραφές έδειξαν ότι και στοιχεία διαθέτουν για να ξεχωρίσουν, αλλά και ήδη αρχίζουν να προσαρμόζονται στα να δεδομένα.
Τα γκολ
Προηγήθηκε 3-0 ο Παλληνιακός στο πρώτο μέρος με τους Βασιλό, Κοβάνη και ξανά Βασιλό, για να μειώσει με πέναλτι η ομάδα του ΑΟ Κορωπίου. Στη επανάληψη με πέναλτι ο Βασιλός έκανε το 4-1 και ως το φινάλε ακολούθησαν τρία γκολ των φιλοξενούμενων.
Πως έπαιξε
Στο 4-2-3-1 του Κιούρκου, ο βασικός πορτιέρο ήταν ο Χριστοφιλέας και στην άμυνα οι Δημητρακάκης (αριστερά), Μπλιάμπλιας, Καλούδης, Μαργέλης (δεξιά). Στα αμυντικά χαφ οι Κούνας, Πανακούλιας, δεκάρι ο Σιάσιος και στα άκρα οι Κοβάνης και Μπερέτης (άλλαζαν θέσεις). Μοναδικός προωθημένος ο Βασιλός.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Δημητρακάκης, Μπλιάμπλιας, Καλούδης, Μαργέλης, Κούνας, Πανακούλιας, Σιάσιος, Κοβάνης, Μπερέτης, Βασιλός.
*Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν για τον Παλληνιακό και οι Λάσα, Σταυρουλάκης, Μπατζής, Κοκκινάκης Δαραμούσκας, Σπανός.

2 σχόλια:

  1. Η ομάδα θέλει σωστή αξιολόγηση και πολύ
    προσοχή στις επιλογές.
    Χρειάζεται μια μεταγραφή επειγόντος. Ξέρετε που και βρείτε τη σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό ιστορικό Γιάννη, εύχομαι να το διατηρήσεις μέχρι τέλους της σεζόν
    Από τους 17 που παίξανε χθές, οι 12 ήταν 'καινούργιοί'
    Μιά λίστα των καινούργιων με τον αριθμό φανέλλας και την ομάδα απόπου ήρθαν θα βοηθήσει στην αναγνωρισιμότητα
    Μπορείς?

    Φέτος φαίνεται ότι το κέντρο θα δέσει την ομάδα καλύτερα

    Εμείς απέξω θα βοηθήσουμε φέρνοντας κόσμο στο γήπεδο
    ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ?????
    (τέρμα το πριβέ κλάμπ του Παλληνιακού)
    Γιώργος Καλδής

    ΑπάντησηΔιαγραφή