Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Πείθει στην άμυνα, χωλαίνει στην επίθεση

Ο Παλληνιακός έχασε 1-0 από τον ΑΟ Κορωπίου πληρώνοντας για ένα ακόμη ματς την αδυναμία του να δημιουργήσει σοβαρές φάσεις στα αντίπαλα καρέ

Μπορεί η άμυνα του Παλληνιακού να τα πηγαίνει καλά στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος (σε 4 ματς έχει δεχθεί 2 τέρματα και η γενικότερη παρουσία της είναι απόλυτα πειστική), αλλά αν δεν έρθουν τα γκολ στην επίθεση, δεν πρόκειται να υπάρξουν αποτελέσματα. Σε 4 ματς μετράει μόλις ένα τέρμα στο ενεργητικό του ο Παλληνιακός και η ομάδα καλείται να βρει λύσεις μπροστά.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, οι Παλληνιώτες έκαναν την δεύτερή τους ήττα στο πρωτάθλημα, χάνοντας 1-0 εκτός έδρας από τον από τον ΑΟ Κορωπίου και πλέον βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς.


Πάταγε καλά ο Παλληνιακός, ακυρώθηκε γκολ στο Κορωπί

Το ματς «άναψε» από πολύ νωρίς καθώς στο 4' ακυρώθηκε τέρμα των γηπεδούχων ως επιθετικό φάουλ. Ο πάγκος αντέδρασε έντονα, με τον αντίπαλο προπονητή να ωρύεται, αλλά η ουσία ήταν πως γκολ δεν υπήρξε και η αναμέτρηση συνεχίστηκε.

Στο 14' οι γηπεδούχοι ξεχύθηκαν από τα δεξιά, έγινε και η παράλληλη σέντρα, αλλά πρώτος στην μπάλα πετάχτηκε αμυντικός του Παλληνιακού και έδιωξε σε κόρνερ, βάζοντας τέλος σε μια φάση που ήταν πολύ επικίνδυνη!

Στο 37' ο Βασιλός από το ημικύκλιο της περιοχής έπιασε ένα καλό σουτ, αλλά η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα χωρίς να τον αγχώσει τελικά ιδιαίτερα.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Παλληνιακό όμως να στέκεται καλύτερα στο ματς (ιδιαίτερα ως το 30'), αλλά να πληρώνει την αδυναμία του να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά.


Πάτησε γκάζι το Κορωπί

Στην επανάληψη το Κορωπί πάτησε το γκάζι και ο Χριστοφιλέας χρειάστηκε να αποδείξει για μια ακόμη φορά, πόσο αποτελεσματικός είναι στο ένας εναντίον ενός. Στο 51' καλό φάουλ των γηπεδούχων, απέκρουσε ο πορτιέρο του Παλληνιακού και στο 54' έκλεισε καλά την εστία του σε τετ-α-τετ με αντίπαλο επιθετικό, αναγκάζοντάς τον να πλασάρει άστοχα (πάνω από τα δοκάρια).

Στο 56' νέο τετ-α-τετ για το Κορωπί ο Χριστοφιλέας έδιωξε και αυτή τη φορά εντυπωσιακά, γλιτώνοντας σίγουρο γκολ!


Ο... επιμένων νικά!

Οι γηπεδούχοι όμως δεν σταμάτησαν να ασκούν πίεση και τελικά ο... επιμένων νικά: Στο 71' έπειτα από φάουλ έξω από την περιοχή, ο Μπλιάμπλιας πηδάει να διώξει, αλλά η μπάλα τον προσπερνάει και βρίσκει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του παίρνοντας τροχιά προς την μικρή περιοχή, όπου εκεί πετάχτηκε αντίπαλος και με το δικό του κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 83' ο Κοβάνης ξέφυγε από τα αριστερά γύρισε παράλληλα την μπάλα αλλά δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία για να δημιουργήσει επικίνδυνη κατάσταση.

Στο 84' ο Μπλιάμπλιας πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά ήταν σε πολύ πλάγια θέση και η εκτέλεσή του έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα.

Στο 87' νέα ενστικτώδη απόκρουση του Χριστοφιλέα σε τετ-α-τετ αποσόβησε τον κίνδυνο! Σημειώνουμε, ότι από το 80' και έπειτα, ο Σωκράτης Κιούρκος ρίσκαρε βάζοντας τον Γεωργίου στην επίθεση και βγάζοντας τον Μπούρα από την άμυνα. Ο προπονητής του Παλληνιακού έπαιξε τα ρέστα του για την ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονταν το γεγονός ότι είχαν μείνει μόνο τρεις στην άμυνα και έβγαζαν φαρμακερές κόντρες.

Στις καθυστερήσεις ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Κορωπίου το εκτέλεσε άσχημα ο Μπερέτης και δεν βγήκε τίποτε...

Η διαιτησία του Βλάχου, με βοηθούς τους Τσαλίκογλου και Χριστοδούλου, δεν είχε το σοβαρό λάθος.

Πως έπαιξε

Ο Σωκράτης Κιούρκος εμπιστεύτηκε κάτω από τα δοκάρια τον Χριστοφιλέα και μπροστά του στην άμυνα βρέθηκαν οι Μπούρας (δεξιά) Αλβανός, Καλούδης, Κούσης (αριστερά). Αμυντικός χαφ ο Μπλιάμπλιας, κεντρικός χαφ ο Δαραμούσκας, δεκάρι ο Σιάσιος και στην επίθεση οι Κοβάνης (αριστερά), Μπερέτης (δεξιά) και Βασιλός (κορυφή).


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας (80' Γεωργιάδης), Κούσης, Αλβανός, Καλούδης, Μπλιάμπλιας, Δαραμούσκας, Κοβάνης, Σιάσιος (65' Κούνας), Μπερέτης, Βασιλός.

Στον Πάγκο: Λεφτάκης, Κοκκινάκης, Καβαδίας, Δημητρακάκης, Τσανατσκής.


39 σχόλια:

  1. Το χάσαμε το κορμί πατριώτη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγησαν τα πολυβόλα. Τελικά είχαν δίκιο όσοι διέλυσαν την περσινή ομάδα... Αυτοί έφταιγαν... ΞΥΠΝΑΤΕ πριν πέσει η ομάδα. Αφήστε τις πελατειακές σχέσεις και πάρτε έναν άνθρωπο στον πάγκο που να έχει ιδέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να φταίει και ο προπονητής μωρέ ?
    Τόσο ξέρουν τα παιδιά , τόσο παίζουνε.
    Καλή και η Β κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πως πειθει στην αμυνα οταν στα τελευταια ματς ο καλυτερος παιχτης ειναι ο τερματοφυλακας μονο εσυ το ξερεις.....και μας εγραφες για πρωταθληματα και σαβιολες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενω περσι με τους παικταραδες μας εβγαλε τα ματια η ομαδα. αληθεια στις ποσες αποτυχιες ξεκιναει καποιος να σεβεται τον εαυτο του και αποχωρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσκασε μυτη και η σωστη κριτικη..πες μας ρε μεγαλε την γνωμη σου για ποδοσφαιρο και τι κανει ο προπονητης και ασε τις βρισιες. πες γιατι παει απο το κακο στο χειροτερο η ομαδα με αυτον τον προπονητη και με οτι παικτες και να εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως κατά τύχη έχεις κανέναν να προτείνεις; Λέω μήπως....

      Διαγραφή
  7. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ,
    ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΒΙΟΛΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ,ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ? ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΤΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 7 ΓΚΟΛ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ . ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΒΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τις καλές ομάδες φίλοι μου τις κάνουν οι καλοί παίκτες,
    οι προπονητές κάνουν τα συστήματα και το πως θα λειτουργήσουν
    στον εκάστοτε αγώνα. Ο Παλληνιακός αν δείτε τους
    αγώνες του λειτουργεί μόνο με 12 ή 13 παίκτες?
    Πως είναι δυνατον να λειτουργήσει έτσι η ομάδα ?
    Εκτός αν εθελοτυφλείτε και τα βλέπετε όλα φορώντας παροπίδες,
    Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΥΣΤ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6-9 είστε στο γήπεδο ΓΙ αυτό δεν γράφεται σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα.. είναι οι ίδιοι που σφίγγουν το χέρι στον πρόεδρο, στον προπονητή, χαιρετάνε με χαρά τους παίχτες, βγαίνουν και δηλώνουν τη στήριξή τους στην ομάδα κτλ.

      Διαγραφή
  11. Τελικά σας ενοχλεί ο προπονητής, ο πρόεδρος, οι παίχτες, ο δημοσιογράφος, ο διαιτητής, το σύστημα, το μυαλό που ΔΕΝ έχετε? δεν έχω καταλάβει ακόμα..περιμένετε πως και πως ενα κακό αποτέλεσμα της ομάδας για να βγείτε και να γράψετε... γιατι για να πείτε ούτε λόγος.. μόνο ανώνυμα μέσα απο τα μπλογκ ξέρετε.. τσούζει που δεν περνάει το δικό σας ε? Λυπάμαι ειλικρινά για τον κόσμο που έχει η ομάδα. Να δω πότε θα το κλείσετε το ρημάδι σας..Αλλά όταν το κλείσετε θα είμαι εκεί να γελάω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. an i omada se 2-3 agwnhstikes tha exei alla apotelesmata ti tha peite???tha to voulwsete kai den tha vgeite na peite k bravo!!komplexikoi....

      Διαγραφή
    2. και εσυ εισαι παλιοξεφτιλας αλλα δεν το κανουμε θεμα... σπιτι αγορι...ξυδι και μετα τσαγακι για χαλαρωση..αιντε γιατι εχουμε και καλυτερες δουλειες απο το να βλεπουμε τους κομπλεξισμους σου ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ..ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!

      Διαγραφή
  12. Εμένα με ενοχλεί που η ομάδα χάνει συνέχεια χωρίς να παίζει ποδόσφαιρο.Εχανε και παλαιότερα αλλά έπαιζε ποδόσφαιρο.Εσένα δεν σε ενοχλεί που κινδυνεύει να πέσει?Εκτός και αν έχεις τόσα πολλά χρήματα που τα σκορπάς χωρίς λόγο κάθε χρόνο.Εκτός και αν δεν πληρώνει εσύ και πληρώνει τόσα λεφτά κάθε χρόνο.Σαν συμβούλιο δεν σας προβληματίζει τίποτε? Αν εσείς τα βλέπετε όλα καλά εγώ δεν μπορώ να το δω έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. DIMOSIOGRAFE ESI FTAIS GIA THN PARAPANO KATASTASI ME AFTA POY GRAFEIS. GI AFTO DOULEVIS STIN ESSPESSO KAI OXI SE KAMIA SOVARI EFIMERIDA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε ζώα, όταν έκθέσατε την ομάδα με τόσα φιλικά και όλοι είδανε κάτι παιχτάκια να βάζουν 15 γκολ, βρήκανε και τον τρόπο αντιμετώπισης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η ευθυνη βαραινει καθαρα τον προεδρο που διελυσε την ομαδα για να κρατησει τον φιλο του στον παγκο. Ο ιδιος ο προπονητης ειναι πλεον φανερο οτι δεν εχει σεβασμο ουτε για την ομαδα ουτε για τον εαυτο του αφου καθεται εκει ενω η ομαδα τρωει σφαλιαρες απλα και μονο για τα φραγκα.μαγκια του απο μια αποψη αφου ο προεδρος τον αφηνει καθεται και αυτος και τα παιρνει. ως ποτε ομως θα παρακαλαμε για να μην πεσει η ομαδα? καποια στιγμη ας ερθει καποιος που να γνωριζει να δουλεψει την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρήστος Αναστασίου15 Οκτωβρίου 2013 στις 4:21 μ.μ.

    Αγαπητοί φίλοι,

    Από τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα με την μορφή ανώνυμων σχολίων κάτω από τις αναρτήσεις, κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι για όλα φταίει ο προπονητής και ο πρόεδρος ενώ για να το πετύχουν ερμηνεύουν, προφητεύουν, απαξιώνουν, κατακρίνουν, προπονητολογούν.
    Εγώ με την σειρά μου θέλω να επισημάνω κάποια πράγματα :
    1) Ουδέποτε ο πρόεδρος είπε ή άφησε να εννοηθεί ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα, αλλά αντιθέτως έθεσε στόχο την παραμονή στην κατηγορία με ταυτόχρονη προώθηση παιδιών από τις ακαδημίες.
    2) Και στις 4 πρώτες αγωνιστικές οι 9 στους 18 παίκτες της αποστολής είναι παιδιά του Παλληνιακού προερχόμενα από τις ακαδημίες ενώ προοδευτικά θα είναι περισσότεροι. Ήδη βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας με σκοπό την άμεση επανένταξη τους παιδιά όπως ο Ντάφι και ο Ορέστης, ενώ θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα παιδιά τα οποία λόγω υποχρεώσεων στο σχολείο αδυνατούν να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις.
    3) Η ομάδα μας και τις 4 πρώτες αγωνιστικές αγωνίσθηκε στην ουσία εκτός έδρας λόγω του γνωστού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας. Την 1η αγων. στην Ανθούσα (με 1 προπόνηση στο συγκεκριμένο γήπεδο), την 2η στον Μαραθώνα, την 3η στον Γέρακα (χωρίς προπόνηση), την 4η στο Κορωπί. Αυτό δεν είναι πρόβλημα?
    Κανένας όμως από την ομάδα, παίκτης ή προπονητής δεν βγήκε να παραπονεθεί. Αντίθετα έχουν να αντιμετωπίσουν κακόβουλη κριτική η οποία γίνεται τις περισσότερες φορές με εμπάθεια.
    4) Έχουμε σε 4 (εκτός έδρας) αγώνες 4 πόντους και μένουν άλλες 26 αγωνιστικές γιατί κάποιους τους έχει πιάσει πρεμούρα να φύγει ο πρόεδρος και ο προπονητής?
    5) Μετά την 5η αγωνιστική θα έχει δικαίωμα να αγωνισθεί και ο Στάθης Πανακούλιας (εκτίει ποινή από πέρυσι). Είναι ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος και υπολογίζουμε πολύ σε αυτόν.
    Αγαπητοί φίλοι, αφήστε στην άκρη τις όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις και στηρίξτε την ομάδα και την προσπάθεια που κάνει, στηρίξτε τα δικά μας παιδιά καθώς και τα υπόλοιπα που την πλαισιώνουν.
    Σταματήστε να αναλώνεστε σε πικρόχολα σχόλια γιατί δεν κάνετε καλό στο σωματείο.
    Μην βάζετε τις όποιες προσωπικές αντιπάθειες πάνω από την ομάδα.
    Δείξτε εμπιστοσύνη στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές, ενθαρρύνεται τους με θετικά σχόλια και τα αποτελέσματα θα έρθουν.
    Άλλωστε και αυτοί να νικήσουν θέλουν.
    Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι, αρχής γεννωμένης από το προσεχές παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άγιο Στέφανο.
    Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα με στόχο την νίκη επί του μέχρι τώρα αήττητου (έχει 4 στα 4) πρωτοπόρου της κατηγορίας μας.

    Με εκτίμηση,
    Χρήστος Αναστασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν κατάλαβα καλά περιμένουμε το παιχνίδι με τον Αγιο Στέφανο και ανάλογα το αποτέλεσμα θα υπάρξουν εξελίξεις ?Λάθος παιχνίδι κατά την άποψη μου έβαλες για μιά καινούργια αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κ. Χρήστο Αναστασίου.
    Απλά να θυμίσω πως και πέρυσι είχαμε δυο ήτττες από Μάχη Μαραθώνα και Κορωπί 1-0 και 4-2 αντίστοιχα.
    Θεωρώ πως εφέτος η ομάδα είναι ποιό ισσοροπημένη και πιστεύω θα φανεί στη συνέχεια και με την είσοδο
    του Πανακούλια αλλά και την επάνοδο του Χάρη Γεωργιάδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΟΝΟ
    ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΑΚΑ Ή ΤΟ ΠΟΛΥ
    ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΟΥΣΑ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ? ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ?
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΕΑΜΑ
    ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ
    Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ
    ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ.
    Ο ΠΡΟΠΟΜΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΒΙΟΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1. ο σαβιολα βαφτηστικε απο καποιους ετσι.ειναι ενα 19χρονο παιδι που φυσικα χρειαζεται δουλεια(απο ποιον ομως) και στηριξη.
    2. οι παικτες που ηρθαν κανουν αυτο που μπορουν. ας καποιος ποδοσφαιριστης ειναι κακος η μετριος ευθυνεται αυτος που τον εφερε οχι ο ιδιος.
    3. αυτος που επελεξε να ερθουν οι φετινοι ειναι αυτος που απετυχε περσι με παικταραδες και τελικα τους εδιωξε ολους
    το γεγονος οτι η ομαδα δεν εχει προπονητη στην ουσια παρα ενα φιλο στον παγκο, καιει τους παικτες που δεν βελτιωνονται, υποθυκευει το μελλον της ομαδας αφου τα νεαρα παιδια δεν δουλευουν και ξεκαθαρα πλεον δεν επιτρεπει στην ομαδα να λειτουργησει αγωνιστικα αφου την εγκλωβιζει στην ανυπαρξια του. 50 παικτες τα τελευταια χρονια ολοι κακοι και λιγοι ηταν και η ομαδα με τον ιδιο προπονητη αποτυγχανει συνεχεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να μας πείς τι θεωρείς αποτυχία του προπονητή :
      Α) το ότι τα 2 προηγούμενα χρόνια δεν πήραμε το πρωτάθλημα?
      Β) το ότι η ομάδα υποβιβάσθηκε?
      Γ) το ότι δεν δόθηκαν ευκαιρίες σε νέα παιδιά?
      Δ) το ότι ανέβασε το μπάτζετ σε παίκτες?
      Ε) το ότι η ομάδα έφθασε πέρσι στον ημιτελικό του κυπέλου και αποκλείσθηκε στα πέναλτι παίζοντας 60 λεπτά με 10 παίκτες ενώ είχε αποκλείσει Αγιο Στέφανο,Δόξα Κορωπίου,Ολ.Λαυρίου,Αστέρα Βάρης.
      Ερώτηση : μήπως τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα έπαιρνε πρωτάθλημα-κύπελο, έβγαζε παίκτες απο τις ακαδημίες, πήγαινε στους 4 του κυπέλου και είχε μικρότερο μπάτζετ?
      Απάντηση : Ρωτήστε αυτούς που έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια διοίκηση.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ ΡΕΕΕΕ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΤΟ ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΦΕΡΝΕΙ..ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΣΕ ΟΤΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ.. ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ..ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ..ΑΔΑΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ! ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ..

      Διαγραφή
    3. Περσι η ομαδα σωθηκε τελευταια στιγμη και χρωσταει και μερικες χαρες για αυτο... αλλα ας πουμε για καλο της κουβεντας οτι ηταν καλη χρονια. Αφου πετυχε περσι γιατι διωξαμε 10 παικτες κ πηραμε αλλους?

      Διαγραφή
    4. 1. εισαι αστειος που λες για τα ανωνυμα ενω απαντας και εσυ ανωνυμα..
      2.εσυ μεγαλε που με λες καραγκιοζη εχεις κατι να απαντησεις για αυτα που γραφω η απλα βριζεις? εχεις να μας πεις γιατι εφυγε ολο το ροστερ αφου πετυχε η ομαδα περσι? εχεις να μας πεις πως σωθηκε η ομαδα στο τελος με ηρωικες νικες και οχι μονο....να δειξει εργο ο προπονητης και να μεινει 200 χρονια. προς το παρον παει απο αποτυχια σε αποτυχια και ον κραζουν γελωντας ολοι οσοι ασχολουνται με το τοπικο ποδοσφαιρο ενω απορουν με την σταση του προεδρου. αν εχεις φιλε να πεις κατι για αυτα να ακουσουμε την γνωμη σου. αν οχι μπορεις να συνεχισεις να βριζεις? γιατι ετσι οπως το παμε θα την πληρωσει ο σαβιολα και κανα αλλο 19χρονο παιδι οπως την πληρωσαν περσι οι υπολοιποι παικτες

      Διαγραφή
    5. grapse epwnuma kai tha grapsw kaigw epwnuma...kai sou apantaw gt apanthsa apla eisai ligo alafrhs kai den katalavaineis pws ta lew....akou na deis!poios eipe pws perusi i omada petuxe??se auto kai se ola ta alla sou apanthsa polu apla oti me mpatzet diplasio apo fetos swthike sto telos kai asto pws!!fetos as afhsoume na deixei ti mporei i omada kai vlepoume ti tha poume!oi alloi den nomizw na gelane gt pisteuw oti polloi tha thelane na einai se mia omada pou plhrwnontai olh sthn wra tous uparxei organwsh kai paei legontas!! oso gia to saviola pou lete den ftaiei o proponhths mono....morei na ftaiei kai to idio to paidi!!mporei akoma na mhn exei vrei ta pathmata tou!!katse k tha doume...stamata na krazeis gt se exoume varethei kai s'ena kai kana duo allous pou mpainete kai asxoleiste me malakies sunexeia!!oxi pws ephreazetai kanenan gt k perusi ta idia kai xeirotera kanate apla na lete pragmata pou isxuoun!!alla ti lew gia na ta lete auta eiste asxetoi apo mpala!!opote as to afhsoume...kalo sas vrady!

      Διαγραφή
  22. Ο κ. ΣΑΒΙΟΛΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. an o saviola den kanei, den mporei h den goustarei autos pou apofasizei na ton vgalei kai na mpei kana allo paidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. με λυπη παρακολουθω ολα τα παραπανω γραφομενα ,οσοι εχουν περασει απο το Παλληνιακο εχουν βαλει ενα μικρο λιθαρακι στην ομαδα , ολοι εχουν προσφερει, καλυτερα να σταματησει αυτος ο κατηφορος και απο τις δυο πλευρες δεν κανει καλο σε κανενα, κανει κακο στην ομαδα που και οι δυο πλευρες αγαπατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εσυ που γραφεις για σαβιολα;μηπως μπωρεις να μου πεις πιοσες μπαλιες πηρε για να βαλει γκολ; δεν φταιει ενας μονο φτανε και αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. vazei mesa o proponitis mikra paidia apo tis akadimies lete den exei i omada batzet den vazei paidia apo tis akadimies sas ftene oi misthoforoi ! an kapoios den vlepei tin diafora pou exei i omada se kathe paiznidi einai axios tis miras tou ! i kakia ksexilizei apo padou ! kade kai ligo koumado stin tsepi tou proedrou re paidia ! peite tou posa lefta tha dosei kai pou ! ade ! to kathe kafeneio kathete kai sxoliazei ! kathe argosxolos rixnei mia xoli kai feugei ! kaneis omos apo esas den einai akxios san ton proedro na erthei na parei tin omada !

    gatakiaaa ade geia !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εκεί καταντάει η ομάδα αν διώχνετε παικταράδες σαν τον Αναγνωστόπουλο με 15 γκολ κάθε σεζόν στο πρώτο δοκάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή