Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ο ωραίος Παλληνιακός… και ο άσχημος Παπάζογλου (1-1)!


Ο ρέφερι έσωσε τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου από σίγουρη ήττα στην Παλλήνη! Ακύρωσε καθαρό γκολ του Κοβάνη και απέβαλε… αστεία (!) τον Καλούδη.


Τα βρήκε σκούρα ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου απέναντι στα αποφασισμένα παιδιά του Παλληνιακού χθες το απόγευμα και υποχρεώθηκε στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια για φέτος. Μετά από τέσσερα σερί νικηφόρα ματς στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, η ομάδα με το ακριβότερο ρόστερ στην κατηγορία (που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο), όχι μονάχα δεν κατάφερε να κερδίσει στην Παλλήνη (1-1) αλλά θα πρέπει να αισθάνεται και πάρα πολύ ευχαριστημένη που μπόρεσε να φύγει με την ισοπαλία.

Ενδεχομένως να αξίζει να πει και ένα μεγάλο… «ευχαριστώ» στον ρέφερι Παπάζογλου καθώς και η δική του «συνεισφορά» ήταν καθοριστική στο να μην χάσουν και δικαίως στον Παλληνιακό «βράζουν» από χθες μαζί του.
Πέραν από την γενικότερη μέτρια παρουσία του, ο ρέφερι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς σε τρεις περιπτώσεις. Η μία ήταν στο τέρμα του Κοβάνη στο 57’ που το ακύρωσε λανθασμένα ως επιθετικό φάουλ (ενώ άφησε την φάση να εξελιχθεί και να σκοράρει ο επιθετικός του Παλληνιακού, έπειτα θυμήθηκε πως ο… Σιάσιος είχε κάνει επιθετικό φάουλ στην αρχή της προσπάθειας!!!) και οι άλλες δύο έχουν να κάνουν με τις κάρτες του Καλούδη. Την πρώτη κίτρινη την είδε ενώ δεν είχε συμμετοχή στη φάση (αντί να «κιτρινίσει» τον Τσανακτσή ο διαιτητής μπερδεύτηκε και «κιτρίνισε» τον Καλούδη!!!) και την δεύτερη την αντίκρισε για φάουλ στο πλάγιο άουτ σε φάση που δεν βρήκε καν… τον αντίπαλο!!! Και όταν έχεις δώσει ήδη μια άδικη κάρτα σε αυτόν τον παίκτη και τον τιμωρείς με κάρτα σε φάση στο… πλάγιο άουτ, αν μη τι άλλο, είναι υπερβολικό. Πώς να μην ωρύονται στον Παλληνιακό με τον ρέφερι λοιπόν;
Στη συγκεκριμένη φάση άλλωστε ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης (είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι με τον Βασιλό στο 68’). Εκτελέστηκε το φάουλ στο 74’, δημιουργήθηκε σύγχυση στην περιοχή και από κοντά ο Αθανόσπουλος έκανε το 1-1.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Παλληνιακός περιορίστηκε να αμύνεται με παίκτη λιγότερο και τελικά το σκορ δεν άλλαξε καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν την κλασσική ευκαιρία. Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τους γηπεδούχους με πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία και δικαίως… Γενικότερα πάντως ο Παλληνιακός έπαιξε πολύ πιο παθιασμένα σε σχέση με τα προηγούμενά του παιχνίδια και άφησε καλές εντυπώσεις ενόψει της συνέχειας. Ήταν… ωραίος ο Παλληνιακός χθες, αλλά έπεσε πάνω σε έναν… άσχημο Παπάζογλου που του στέρησε ότι δικαιούταν.
Το ματς

Ας δούμε όμως τι είχε συμβεί καθ’ όλη της διάρκειας της αναμέτρησης.
Στο 8’ ένα επικίνδυνο φάουλ του Βαζέχα από το ημικύκλιο της περιοχής η μπάλα χτύπησε στο τοίχος και δεν απειλήθηκε ο Χριστοφιλέας.

Στο 25’ καλή σέντρα του Μπερέτη από δεξιά και καρφωτή κεφαλιά του Κοβάνη, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο πορτιέρο του Ολυμπιακού.
Στο 34’ ο Ολυμπιακός είχε σουτ έξω από την περιοχή με τον Αθανασόπουλο και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι!

Στο 57’ ακυρώθηκε το γκολ του Κοβάνη, αλλά στο 68’ ο Βασιλός βρέθηκε την κατάληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο και άνοιξε το σκορ. Ο Κοβάνης ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης καθώς μπήκε από τα αριστερά, πέρασε και τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά το δυνατό του σουτ σταμάτησε ο τερματοφύλακας. Η μπάλα όμως δεν απομακρύνθηκε και ο επερχόμενος Βασιλός με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Μάλιστα δημιουργήθηκε και ένταση στην εξέδρα καθώς καμιά 50αριά φίλοι του Ολυμπιακού αντέδρασαν. Ευτυχώς όμως δεν είχαμε επεισόδια καθώς παρενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι.

Πως έπαιξε


Ο Σωκράτης Κιούρκος παρέταξε την ομάδα του με το κλασσικό 4-3-3 που χρησιμοποιεί και τους εξής ποδοσφαιριστές: Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Χριστοφιλέας και στην άμυνα μπροστά του οι Μπούρας (δεξιά), Αλβανός, Καλούδης, Τσανακτσής (αριστερά). Αμυντικοί χαφ οι Μπλιάμπλιας και Καβαδίας και δεκάρι ο Σιάσιος. Στην επίθεση οι Μπερέτης (δεξιά), Κοβάνης (αριστερά), Βασιλός (κορυφή).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:
Χριστοφιλέας, Μπούρας, Αλβανός, Καλούδης, Τσανακτσής, Μπλιάμπλιας, Καβαδίας )63’ Δημητρακάκης), Σιάσιος, Μπερέτης (88’ Μάρρος), Κοβάνης, Βασιλός.
Στον πάγκο: Λεφτάκης, Κοκκινάκης, Πολίτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
 Μανουσάκης, Λέκα (81' Κατσιγιάννης), Τσιούμας, Κολώνης, Μπερμπάντης, Στέλλας, Στεφανή (71' Γιουβανέλλης), Καρποντίνης, Φώσκολος, Βαζέχα (57' Σουσούνης), Αθανασόπουλος.

 
 

8 σχόλια:

  1. Ο αδιάφορος Αγιος Στέφανος μετά την ισοπαλία στην Παλλήνη έχει πίσω του στον 1 πόντο το Κορωπί. Ωραία αδιαφορία. Όσο για την κατηφόρα μάλλον συνεχίζεται για εσένα με τα σχόλια που γράφεις. Ισως περίμενες να χάσει ο Παλληνιακός εύκολα για να συνεχίσεις να ρίχνεις την χολή σου. Δεν σου έκατσε όμως. Περαστικά!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε τρεις αγωνιστικές φίλε, η ομάδα θα είναι τελευταία και
    τότε έλα να τα πούμε. φιλάκια ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι γνωστοί-άγνωστοι αρουραίοι ξαναβγήκαν από την τρύπα τους...περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι γνωστοί - άγνωστοι κύριοι ΄ισως να είναι αυτοί που πιθανόν
    να θέλουν να αναλαβουν τα ινία του Παλληνιακού. Ίσως να έχουν
    έτοιμο ΠΡΟΕΔΡΟ με γεναίο πορτοφόλι, έτοιμο Προπονητή
    έμπειρο και ικανό να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και ανθρώπος
    γύρο τους που να τους στηρίζουν. Το μέλλον θα δείξει κατά πόσο
    αυτή η διοίκηση θα αντέξει οικονομικά με έναν πρόεδρο που παραπαίει. Βλέπω να υπάρχουν μελλοντικές εξελίξεις που θα δημιουργήσουν αίσθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανατρίχιασα...μήπως είναι και άραβας πρίγκηπας κύριε Τσάκα....χα,χα,χα,χα... να σου πω ρε συ ο Μουρίνιο δεν φεύγει από την Τσέλσι τώρα πήγε...χα,χα,χα,χα....

      Διαγραφή
    2. ''Οι γνωστοί - άγνωστοι κύριοι ΄ισως να είναι αυτοί που πιθανόν
      να θέλουν να αναλαβουν τα ινία(ηνία) του Παλληνιακού. Ίσως να έχουν
      έτοιμο ΠΡΟΕΔΡΟ(Σαουδάραβα) με γεναίο(γενναίο) πορτοφόλι, έτοιμο Προπονητή(μάλλον εσύ)
      έμπειρο και ικανό να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και ανθρώπος(ανθρώπους)
      γύρο τους που να τους στηρίζουν. Το μέλλον θα δείξει κατά πόσο
      αυτή η διοίκηση θα αντέξει οικονομικά(εδώ γελάμε) με έναν πρόεδρο που παραπαίει(αλλά είναι εκεί και πληρώνει). Βλέπω να υπάρχουν μελλοντικές εξελίξεις που θα δημιουργήσουν αίσθηση.(αφού βλέπεις το μέλλον δεν μας δίνεις και κανένα σίγουρο στο τζόκερ???) ''

      Διαγραφή
  5. Μπράβο σου ρε καρντάσι, εσύ πρέπει να έχεις βγάλει το
    σχολαρχείο. Να σε πάρουνε εκεί στην ομάδα για σύμβουλο
    και για να διορθώνεις και κανα λάθος, α ρε δε βλέπετε τα
    χάλια σας. Α ? και για τους αριθμούς του τζόκερ οσονούπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για όλους εσάς που κάνετε κριτική στο Παλληνιακό (πρώην παράγοντες και πρώην ποδοσφαιριστές) σας βεβαιώνουμε οτι εμείς παλεύουμε για το καλό του Παλληνιακού διότι έχουμε τα παιδιά μας στην ομάδα και δεν ειναι δυνατόν να θέλουμε το κακό της ομάδας που αγωνίζονται. Επίσης μας εχει μάθει η ζωή οταν στηρίζουμε έναν άνθρωπο, Μερτύρης (πρόεδρος) Κιούρκος (προπονητής) να τους στηρίζουμε μέχρι το τέλος. Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε πως ο Μερτύρης ειναι ο Πέρεθ και ο Κιούρκος ειναι ο Μουρίνιο. Είναι όμως δύο άνθρωποι απο την πόλη μας που αγαπάνε αυτό που κάνουν, αλλα πάνω απ´ ολα αγαπάνε τα παιδιά μας....το ζούμε κάθε μέρα.......
    Γιώργος Λάιος - Α.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή