Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Τρένο οι νέοι νίκησαν και το Κορωπί (3-1)


Τρένο η ομάδα νέων του Παλληνιακού στην εκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος. Νίκησαν και το Κορωπί σήμερα το μεσημέρι και… ποιος να τους σταματήσει! Τέσσερα στα τέσσερα για τους πιτσιρικάδες του Αργύρη Πούλου, που όχι απλά παίρνουν τα τρίποντα, αλλά τα συνδυάζουν με ωραίο ποδόσφαιρο, γκολ και θέαμα!

Σήμερα, λοιπόν, σειρά να πέσει θύμα τους, είχε το Κορωπί. 3-1 το τελικό αποτέλεσμα αντί για… 7-1 καθώς ήταν τόσες πολλές οι κλασσικές ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του Πούλου για να σημειώσουν κι άλλα τέρματα.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Παλληνιακός είχε την υπεροχή. Μπήκε δυνατά και στο 12’ ήρθε το γκολ, όταν μετά από γύρισμα αμυντικού ο τερματοφύλακας έπιασε την μπάλα με τα χέρια και ο διαιτητής καταλόγισε έμμεσο. Ο Κυριόπουλος το εκτέλεσε με πάσα στον Κανάκη κι εκείνος με ένα ξερό σουτ την έστειλε στον ουρανό των διχτύων για το 1-0.

Ο Παλληνιακός πίεζε για να πετύχει γρήγορα και δεύτερο γκολ, αλλά από στιγμιαία αδράνεια της άμυνας του στο 20’, το Κορωπί ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από εκείνο το γκολ και συνέχισαν να πολιορκούν τα αντίπαλα καρέ, έχοντας πολύ καλές ευκαιρίες στο 32’ με τον Μπούρα και στο 37’ με τον Κυριόπουλο, αλλά τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλο τέρμα.

Στην επανάληψη ο Παλληνιακός συνέχισε να προσπαθεί για το γκολ και έχανε ευκαιρίες τόσο με του Κυριόπουλο, όσο και με τον Βαρώνο. Στο 57’ πέρασε στο ματς ο Μαριέλης που ήταν κι εκείνος πάρα πολύ καλός και τελικά έμελλε να χριστεί και σκόρερ. Στο 62’ ο Κανάκης με τον Κυριόπουλο άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα, πάσα του τελευταίου στον Μαριέλη που μέσα από την περιοχή έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε και στην πλάτη αμυντικού και τελικά κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Ο Παλληνιακός όμως δεν είχε «χορτάσει» με το γκολ αυτό και συνέχισε να ασκεί πίεση χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά, στο 78’ λίγο έλειψε να ερχόντουσαν τα πάνω – κάτω όταν σουτ επιθετικού του Κορωπίου έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι!

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο 88’ όπου μπήκε και το κερασάκι στην τούρτα της νίκης των παικτών του Αργύρη Πούλου. Μετά από σέντρα του Καλφογιαννάκη η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι με τον Κανάκη να ευστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες του Παλληνιακού να πανηγυρίζουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, που τους κρατάει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η διαιτησία του Πολυδωρόπουλου με επόπτες τους Μαργαρίτη και Μαγουλάκη, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. 

 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χατζούδης, Σμυρλιάδη, Καραγιάννης, Μεσσάρης, Σταυρουλάκη, Σιλαίος (70’ Καλφακάκος), Κανάκης (90’ Θηραίος), Φώτο (57’ Μαριέλης), Αρμενάκης (86’ Καλφογιαννάκης), Κυριόπουλος, Μπούρας (37’ λ. τ. Βαρώνος).

2 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ? ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ? ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
    ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή