Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ομάδα με ποιότητα και χαρακτήρα!



Ο Παλληνιακός μπορεί στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑΝΑ να ηττήθηκε με 1-0 από τη Μάχη Μαραθώνος, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να απογοητεύεται, καθώς η συνέχεια αναμένεται καλύτερη, αφού οι δυνατότητες της ομάδας είναι σίγουρα μεγαλύτερες.

Το άσχημο αποτέλεσμα της Κυριακής αποτελεί απλά μία «κακή παρένθεση» για το σύνολο της Παλλήνης, το οποίο τόσο στα φιλικά του καλοκαιριού όσο και στο ματς της πρεμιέρας, έδειξε πως μπορεί να πάει ψηλά.

Στα φιλικά ο Παλληνιακός… πέταγε στα περισσότερα ματς, ενώ στην πρεμιέρα παρότι έμεινε με δέκα παίκτες, άντεξε και πήρε τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Νέα Μάκρης.

Οι Παλληνιώτες, που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έκαναν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, έχουν δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία και θέλουν χρόνο για να φανεί η δουλειά τους. Ο Παλληνιακός έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές του, αλλά και παίκτες με χαρακτήρα, οι οποίοι μπορούν να πάρουν τα κρίσιμα ματς….

Η ομάδα έχει όλα τα «φώτα» για να κάνει μία εξαιρετική χρονιά και αυτό που χρειάζεται είναι την στήριξη στα επόμενα παιχνίδια.

Διοίκηση, ομάδα και κόσμος θα είναι μία «γροθιά»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου