Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ η ενημέρωση των στατιστικών!


Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των στατιστικών στις καρτέλες των ποδοσφαιριστών και στην κατηγορία "αποτελέσματα".

2 σχόλια:

  1. Κε Πρόεδρε!
    Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας, στους συνεργάτες σας και στις αρχές που πρεσβεύετε, παρακαλώ πολύ όπως δεχθείτε ένα σχόλιο που μόνο σκοπό (τουλάχιστον προς το παρόν) έχει τη δημιουργική βελτίωση.
    Κε Πρόεδρε, τα πρωταθλήματα των Ακαδημιών ξεκίνησαν και όχι μόνο καμμία ενημέρωση, όχι μόνο καμμία αναφορά και μικρή έστω περιγραφή στις προσπάθειες των παιδιών ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ αλλά καμμία σημασία για το ΜΕΛΛΟΝ της ομάδας που ηγείστε.
    Κοιτάξτε το site της ομάδας ! Κάποιοι καμαρώνουν ότι ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ..... Θεέ μου πόση έλλειψη.........
    Κε Πρόεδρε! Κοιτάξτε το link ΒΑΘΜ. + ΑΠΟΤΕΛ. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, το λιγότερο που θα νοιώσετε θα ειναι ΠΙΚΡΑ! ότι θα νοιώσουν και δεκάδες αθλητές του συλλόγου και δεκάδες γονείς που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ !! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ.
    Κε Πρόεδρε ακόμα κι αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο θα έχετε χάσει την εμπιστοσύνη που δικαιούστε. Θα έχετε χάσει τη ΨΥΧΗ και το ΠΑΘΟΣ των πιθανών αυριανών αθλητών της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    Πριν είναι πολύ αργά δώστε τις εντολές που θα κάνουν το site ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ όχι μόνο του σήμερα αλλά και του αύριο.
    Δώστε στα παιδιά των ακαδημιών ότι ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ και δεν είναι μόνο στα λόγια λλά και στα έργα. Δώστε σελίδα ΑΞΙΑΣ

    Φιλικά
    Ένας Παλληνιώτης που σκέφτεται θετικά, αγαπάει την ομάδα και προτείνει να δοθεί ο χώρος που αναλογεί στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και περιμένω πολλά περισσότερα,
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την άμεση ανταπόκριση.

    Ο Παλληνιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή