Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Δυνατότητες υπάρχουν, η τύχη λείπει...

Οι Παμπάδες του Παλληνιακού δεν ξεκίνησαν με το... δεξί στο πρωτάθλημα, ωστόσο κανείς δεν απογοητεύεται αφού η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλή και τα αποτελέσματά της θα τα δούμε πολύ σύντομα.

Τα «αστέρια» του Παλληνιακού, λοιπόν, παρότι στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι έχασαν εκτός έδρας από τον Αθέν Μάκρης με 5-1, έχουν δυνατότητες και σίγουρα στην συνέχεια θα δούμε κάτι καλύτερο. Άλλωστε υπήρχαν πολλές απουσίες και είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε να επιστρατευτούν πέντε (!) τζούνιορ γι αυτό το ματς.

Επίσης σημαντικό να αναφερθεί, είναι το γεγονός ότι οι αντίπαλοι αποδείχθηκαν απίστευτα εύστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες καθώς το σκορ μόνο αντιπροσωπευτικό της διαφοράς των δύο ομάδων δεν είναι. Η Μάκρη έπαιξε καλά, δίκαια πανηγύρισε τη νίκη, αλλά από την άλλη, είναι μια πραγματικότητα ότι και οι Παλληνιώτες στάθηκαν αξιοπρεπώς και τους αδικεί το τελικό σκορ.

Στην ομάδα της Παλλήνης πάντως δεν ανησυχούν αφού σύντομα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Έχουν ρίξει φέτος μεγάλο βάρος στις Ακαδημίες και ξέρουν πως με την δουλειά που γίνεται όλα θα πάνε καλά.

Για τον Παλληνιακό σε αυτό το παιχνίδι έπαιξαν: Ο Γιάννης Τζεμπελικος τερματοφύλακας, στο κέντρο της άμυνας ο Καφαντάρης και ο Σπυλιώτης, δεξιά ο Μάνος Λάιος και αριστερά ο Χατζηγιάννης. Στα χαφ ήταν οι Ντελης, Καλπογιαννάκης και μπροστά τους ο Σφακιανάκης.

Δεξιά στην επίθεση αγωνίστηκε ο Αδαμόπουλος, αριστερά ο Σάλτος και στην κορυφή ο Χατζηχρήστος. Επίσης έπαιξαν οι Απόστολος Λάιος και Ανδρέας Θεοχάρης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου