Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

"Επιτέλους μπορώ να μην ντρέπομαι που αγάπησα τον Παλληνιακό"

Αναρτούμε σχόλιο που έφτασε στο email μας από τον κύριο Άγγελο Κυριόπουλο. Σχετίζεται με την απόφασή μας να ελέγχουμε από εδώ και πέρα τα σχόλια πριν ανάρτησης τους και νομίζουμε πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Διαβάστε:


Συγχαρητήρια για την απόφαση του ελέγχου των σχολίων  "πριν τη δημοσίευση".

Είχα αρχίσει να ανησυχώ και κυρίως να φοβάμαι να μπω στο blog της ομάδας μήπως και πέσω πάνω στη διάθεση του καθενός (και των δύο πλευρών ) να εκφράσει το κακό του εαυτό μέσα από ένα επικοινωνιακό και ενημερωτικό μέσο που ανήκει σε όλους μας και δεν είναι προσωπική του σελίδα.

Επιτέλους θα μπορώ να ενημερωθώ, να χαρώ με τις επιτυχίες, να στενοχωρηθώ με τις αποτυχίες, να ελπίζω για τα καλύτερα, να συμμετέχω αν χρειαστεί και κυρίως να ΜΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που αγάπησα το Παλληνιακό και τους ανθρώπους του, (μιας και πιστεύω πως κι αυτοί που βρίζουν τόσο χυδαία, Παλληνιακοί είναι).

Να ΜΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ νοιώθοντας πως ζούμε εμφύλιο, Να ΜΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να πω στους φίλους μου να διαβάσουν το blog και να θαυμάσουν τις προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα ενός Ερασιτεχνικού Σωματείου. Να ΜΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να πω στη μάνα μου να διαβάσει για την ομάδα που παίζει ο εγγονός της  Να ΜΗ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ γενικώς.

Συγχαρητήρια και πάλι!!!!!!!

Σχόλια ΝΑΙ!!! ύβρεις και υποβάθμιση της κοινωνίας και των παιδιών μας ΟΧΙ!!!

Άγγελος Κυριόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου