Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Εξηγήσεις από τον Γενικό Υπεύθυνο των Ακαδημιών



Μία ακόμα επίσημη τοποθέτηση από την διοίκηση του Παλληνιακού, με αφορμή τα σχόλια που γίνονται για τις Ακαδημίες στο «palliniakosclub.blogspot.gr» από τον Γενικό Υπεύθυνο, Χρήστο Αναστασίου.

Αναλυτικά εξηγούσε:


Εδώ και τουλάχιστον 10 ημέρες διατέθηκαν στα τμήματα των ακαδημιών 30 μπάλες Νο4,30 μπάλες Νο 5, 15 μπάλες Νο3, αλλάχθηκαν τα δίχτυα στα μεσαία τέρματα (περιμένουμε και δίχτυα για τα μικρά 5Χ5 και τα μεγάλα στο πλαστικό), διατέθηκαν διακριτικά προπόνησης καθώς και ρούχα σε όσους παράγγειλαν και πλήρωσαν. Όσον αφορά τα παγούρια εάν είχες έρθει να βρεις κάποιον από τους υπεύθυνους των ακαδημιών θα σε ενημέρωναν ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά καθαρά πρακτικό και θέμα υγιεινής.

Εξηγούμαι: Τα παγούρια για να πίνουν μικρά παιδιά καθημερινώς, κάποιος πρέπει να τα πλένει και να τα γεμίζει. Ποιός? Εκτός και αν θεωρείς σωστό να πίνουν 150 παιδιά από τα ίδια παγούρια. Άρα το πλέον πρακτικό είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά δηλαδή να φέρνουν από το σπίτι τους ένα παγούρι ή μπουκάλι με νερό για την ατομική τους χρήση.

Για όλα τα θέματα υπάρχει λύση και την βρίσκεις αν έχεις καλή διάθεση, μετά από συζήτηση. Όσον αφορά το τριαντάρι (δεν είναι όλα 30ντάρια αλλά και 20άρια και 15άρια) εφόσον πληρώνονται, καλύπτουν οριακά τα έξοδα των ακαδημιών (αμοιβές προπονητών, διαιτητών, ιατρών, μετακινήσεις, έκδοση δελτίων, προμήθεια αθλητικού υλικού κ.α.), ενώ πρέπει να γνωρίζεις ότι όσοι από την διοίκηση ασχολούνται με τις ακαδημίες το κάνουν αφιλοκερδώς αφιερώνοντας μεγάλο κομμάτι του ελεύθερου χρόνου τους. Είμαστε καθημερινά στο γήπεδο, όπως και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών κύριος Κατσίμπρας για να σας ακούμε και να συζητάμε μαζί σας για τα πάντα.

Με εκτίμηση
Χρήστος Αναστασίου

1 σχόλιο: