Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Σούπερ τα Τζούνιορ, 7-0 τον Διόνυσο εκτός έδρας!

Τα Τζούνιορ του Παλληνιακού συνεχίζουν τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις, καθώς για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος… σκόρπισαν εκτός έδρας με 7-0 τον Διόνυσο!

Τα «αστεράκια» της Παλλήνης για ακόμα ένα ματς όχι μόνο ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο, αλλά «απέδωσαν» στο γήπεδο την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες. Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας λοοιπόν, ως προπονητής των Junior, έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, καθώς οι μικροί προσέφεραν... γκολ και θέαμα. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο πως το ματς ήταν 6-0 από το ημίχρονο!

Όσον αφορά τους σκόρερ, τρία γκολ πέτυχε ο Χρήστος Καραμπιέτ, ένα ο Σέργιος Καραμπιέτ και τρία ο Δεμέναγας.

Έτσι έπαιξαν

Πρώτο ημίχρονο: Λουκάς τερματοφύλακας, δεξί μπακ ο Άρης Καραμπίνης στόπερ οι Στέργιος Καραμπιέτ και Λέκκας, αριστερό μπακ ο Ανδρέας Βασιλακόπουλος. Στο κέντρο ο Θωμάς Ρίζος, δεξιά ο Καραμπιέτ Χρήστος, αριστερά ο Παλαμάρης Γιώργος, και στην επίθεση ο Αδαμόπουλος Μάριος.

Δεύτερο ημίχρονο: Μάριος Αδαμόπουλος τερματοφύλακας, δεξί μπακ ο Κύτταρης, αριστερό μπακ ο Ντελής, στην άμυνα ο Μαμαλίγκας με τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, ο Παναγιώτης Ρίζος στο κέντρο, δεξί χαφ ο Ρετσινάς Νίκος, αριστερά ο Δεμέναγκας.

1 σχόλιο: