Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

3 στα 3 οι Νέοι του Παλληνιακού κέρδισαν και την Δόξα Κορωπίου (2-3)!

Καλπάζουν οι νέοι του Παλληνιακού! Νίκη με συγκλονιστικό φινάλε πέτυχαν πριν από λίγες ώρες στο Κορωπί απέναντι στην Δόξα και έτσι έκαναν το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας με το καλημέρα, ότι φέτος δεν… αστειεύονται!
Ο Αργύρης Πούλος όπως φαίνεται δεν δημιούργησε μονάχα μια καλή ομάδα, αλλά ένα σύνολο που εκτός από το να παίζει καλά, ξέρει να παίρνει και τα αποτελέσματα. Πάρα πολύ σημαντικό καθώς ξεκάθαρα, τα αποτελέσματα είναι εκείνα που φτιάχνουν και την ψυχολογία και «λύνουν» τα πόδια τον παικτών.

Σε παιχνίδι γκραν γκινιόλ λοιπόν, οι νέοι του Παλληνιακού πέτυχαν σπουδαία νίκη (3-2) σε ένα γήπεδο – χωράφι και αυστηρώς ακατάλληλο για αγώνες καθότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Ίσως θα έπρεπε να πάρουν τα μέτρα τους οι άνθρωποι της Δόξας και να διορθώσουν την κατάσταση.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ και συγκεκριμένα στο 35’, αλλά η αντίδραση του Παλληνιακού ήταν άμεση. Στο 37’ ο Κυριόπουλος έπειτα από πάσα του Μπούρα, μπήκε από τα αριστερά, ξεπέρασε και τον προσωπικό του αντίπαλο και μέσα από την περιοχή με ωραίο σουτ έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη ο Κυριόπουλος στο 50’ έβαλε μπροστά τον Παλληνιακό. Ο Κανάκης έκανε την κάθετη μπαλιά και ο γκολτζής της Παλλήνης από το σημείο του πέναλτι δεν αστόχησε (1-2).

Στο 85’ η Δόξα έφερε το ματς στα ίσα. Ύστερα από αδυναμία της άμυνας του Παλληνιακού έκανε το 2-2, όμως η τελευταία κουβέντα άνηκε στους φιλοξενούμενους. Στο 90’ μετά από βαθιά μπαλιά του Βαρώνου, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Κυριόπουλου, στρώθηκε στον Μπούρα, κι εκείνος με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-3 χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στον Παλληνιακό η οποία συνοδεύτηκε φυσικά από έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η αρμάδα του Αργύρη Πούλου έχει πάρει για τα καλά μπροστά και αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, τότε σίγουρα άμεσα θα θέσει βασική υποψηφιότητα για να τερματίσει εκείνη στην κορυφή. Ακόμα βέβαια είναι πολύ νωρίς, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι θετικότατα. Η ουσία είναι πως παίζουν καλό ποδόσφαιρο και το σημαντικότερο, δείχνουν να έχουν μάθει να αποσπούν και τα αποτελέσματα!



Πως έπαιξε ο Παλληνιακός



Ο Αργύρης Πούλος παρέταξε την ομάδα με το κλασσικό 4-3-3 που παίζει από την αρχή της περιόδου. Τερματοφύλακας ήταν ο Χατζούδης, έχοντας στην άμυνα μπροστά του τους Σταυρολούκη και Οικονόμου στα άκρα και τους Μεσάρη, Σιλαίος στα σέντερ μπακ. Αμυντικοί χαφ ήταν οι Καλφακάκος και Μαργιέλης με τον Κανάκη  μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού. Στην επίθεση είχαμε τους Μπούρα και Μπινιάρη στα άκρα και τον Κυριόπουλο κορυφή.



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χατζούδης, Σταυρολούκης, Οικονόμου, Μέσαρης, Σιλαίος, Καλφακάκος (90’ Καλπογιαννάκης) Μαργιέλης, Κανάκης (65’ Αρμπεντίνος), Μπούρας, Μπινιάρης (60’ Βαρώνος), Κυριόπουλος (91’ Θηραίος).

3 σχόλια: