Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ο Χριστοφιλέας δεν άφησε να χάσει ο Παλληνιακός!



Νέα απώλεια βαθμών για τον Παλληνιακό καθώς χθες δεν κατάφερε να επιβληθεί εντός έδρας του Νικολακάκη, μένοντας στο 0-0. Η εικόνα της ομάδας της Παλλήνης ήταν μέτρια και μάλιστα αν δεν βρισκόταν σε εξαιρετική ημέρα ο Χριστοφιλέας, το πιθανότερο ήταν πως θα έφευγαν οι Παλληνιώτες από το γήπεδο και ηττημένοι.
Ο πορτιέρο του Παλληνιακού απέδειξε για μια ακόμη φορά πως αν βρεθεί στην μέρα του είναι ανίκητος καθώς σταμάτησε δύο απίστευτα τετ-α-τετ των αντιπάλων. Μια στο 40’ και μια στο 80’ δυο φάσεις που όλοι είπαν στην εξέδρα «το φάγαμε», αλλά ο Χριστοφιλέας είχε τελείως διαφορετική άποψη.

Άπλωσε το τεράστιο κορμί του και έκανε το τέρμα μπροστά από τους αντίπαλους επιθετικούς να μοιάζει με εστία του χόκει που πρέπει να την παραβιάσεις με μπάλα… ποδοσφαίρου! Εκπληκτικός ο Χριστοφιλέας ήταν όλα τα λεφτά χθες του Παλληνιακού και χάρη σε αυτόν η ομάδα απέσπασε έστω έναν βαθμό.

Βέβαια, αν είχε λίγη περισσότερη τύχη ο Παλληνιακός στις δικές του τελικές προσπάθειες, θα μπορούσε να έπαιρνε και το τρίποντο καθώς ο Νικολακάκης δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά καλώς ή κακώς οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν τις δύο κλασσικές ευκαιρίες για να αποσπάσουν τη νίκη.


Πέραν από αυτές τις δύο φάσεις, είχαμε χθες: Στο 16’ ένα αδύναμο σουτ του Κοβάνη καταλήγει εύκολα στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 27’ καλή φάση για τον Παλληνιακό όταν μετά από σέντρα του Μπερέτη ο Κοβάνης έπιασε καλή κεφαλιά, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο πορτιέρο του Νικολακάκη.


Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν ίδια του ματς με λίγες ευκαιρίες δηλαδή και παιχνίδι κέντρου. Στο 53’ από εκτέλεση κόρνερ του Μπερέτη έπιασε κεφαλιά ο Καλούδης και απέκρουσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Νικολακάκη! Στο 60’ λάθος εκτίμηση της άμυνας του Παλληνιακού έδωσε την ευκαιρία στους επιθετικούς του Νικολακάκη να δημιουργήσουν επικίνδυνη κατάσταση με ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά αστόχησαν. Στο 82’ ο Βασιλός έπιασε ένα καλό σουτ, αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Η διαιτησία του Λάμπρου με επόπτες τους Μίτταρη και Καπόγλη κρίνεται καλή.

Σε ρηχά νερά ο Βασιλός για δεύτερο σερί ματς, ενώ και ο Σιάσιος δεν κατάφερε να περάσει πάσες στους επιθετικούς της ομάδας.

Πως έπαιξε

Τερματοφύλακας ήταν ο Χριστοφιλέας και στην άμυνα είχε τους Μπούρα (δεξιά), Κούση (αριστερά), Αλβανό, Καλούδη στα στόπερ. Οι Μπλιάμπλιας και Δαραμούσκας ήταν αμυντικοί χαφ με τον Σιάσιο μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού. Στην επίθεση βρέθηκαν οι Μπερέτης (δεξιά), Κοβάνης (αριστερά), Βασιλός (κορυφή).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κούσης, Αλβανός, ΚαλούΔης, Μπλιάμπλιας, Δαραμούσκας (56’ Κούνας), Μπερέτης, Κοβάνης (78’ Δημητρακάκης), Σιάσιος (83’ Καββαδίας), Βασιλός (κορυφή).

Σον πάγκο έμειναν οι: Λευτάκης, Κοκκινάκης, Πολίτης, Μάρος. 

27 σχόλια:

  1. Ο έχων την ασυλία του Προέδρου ακόμα να παραιτηθει ΄΄
    μήπως και δει η ομάδα άσπρη μέρα.
    Δηλαδή πρέπει και φέτος να πιάσουμε τον πάτο
    του βαρελιού, Ελεος πια κε Πρόεδρε. Παροπίδες έχεις και
    δεν βλέπεις τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω εσείς που βλέπετε τα λέτε ε? παλιοξεφτίλες...συνεχίστε την καλή δουλειά στα καφενεία γιατί για εκεί είστε..

      Διαγραφή
  2. Ρε φίλε είσαι αφελής
    Γιατί να παραιτηθεί αφού τα κονομάει και έχει και
    την προστασία του προέδρου
    Αφού πέρσι δήλωνε οτι και να πέσει ο Παλληνιακός
    στη Β κατηγορία αυτός δεν προκειτε να σηκωθεί και να φύγει.
    Προφανώς θα φύγουν και οι δυό μαζί, αλλά μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την προηγούμενη χρονιά τους έφταιγαν κάποιοι παίχτες που "χαλούσαν" τα αποδυτήρια τους άλλαξαν όλους,τους έφταιγαν κάποιοι από το ΔΣ τους άλλαξαν όλους σχεδόν όλους (αλήθεια ο κ. Κάλανδρος που είναι μόνο σε φιέστες και γιορτές τον βλέπουμε).Θα μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι πρώτα,βλέπουμε και φέτος μια ομάδα χωρίς στόχο μες στο γήπεδο,χωρίς νεύρο και χωρίς καμιά διάθεση από τους "μισθοφόρους" να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Δεύτερον έναν "προπονητή" που δεν μπορεί ή δεν ξέρει να κοουτσάρει μια ομάδα ("φήμες" λένε ότι δεν έχει καν δίπλωμα προπονητή) που ενώ ήταν ο αρμόδιος για της μεταγραφές η ομάδα φαίνεται γυμνή ,απόδειξη στο ματς με την Μάχη και ενώ χάνεις 1-0 τελειώνεις με μια μόνο αλλαγή και στο ματς με τον Νικολακάκη η αλλαγές του είναι και η τρεις αμυντικοί,εκτός αν ήθελε επιθετικούς και δεν τους πήρε η διοίκηση.Τρίτον κ. πρόεδρε κατανοώ ότι δεν είστε γνώστης του ποδοσφαίρου και προσπαθείτε για το καλό τις ομάδας βάζοντας σε καιρούς δύσκολους τα ωραία σας λεφτά αλλά κάντε μου μια χάρη ή βάλτε στην διοίκηση ανθρώπους που ξέρουν από ποδόσφαιρο και όχι ανθρώπους που θα είναι στη λίστα τον υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ή παραιτηθείτε, μιας και θα το κάνετε σίγουρα μετά τις εκλογές είτε βγείτε δήμαρχος είτε όχι. κ.Πρόεδρε ανοίξτε τα αυτιά σας και θα ακούσετε τα παράπονα όχι μόνο των φιλάθλων για την πρώτη ομάδα μα και των γονέων για το μπάχαλο που υπάρχει και φέτος στις ακαδημίες,παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις για το αντίθετο,γιατί δυστυχώς θα απογοητευτούν πολλοί γονείς και δεν θα ξαναφέρουν τα παιδιά τους στον σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτους απο την κερκιδα που πρεπει να αλλαξουν να δω ποτε θα αξιωθουν να το κανουν..εσυ μαλλον κυριος εχεις διπλωμα...ΜΑΛΑΚΑ και πρωτης κατηγοριας απο οτι φαινεται...

      Διαγραφή
    2. Αν δεν μπορείς να αντικρούσεις την κριτική που κάνω μην βρίζεις γιατί δείχνεις πρώτον ότι είσαι τσιράκι του συλλόγου που σε ενοχλεί η κριτική και δεύτερον πιο ΜΑΛΑΚΑΣ από ότι εγώ. Φιλάκια.

      Διαγραφή
    3. Αποκαλείς τους παίκτες "Μισθοφόρους"
      Δεν νομίζω να ισχύει αυτό, τα παιδιά είναι ερασιτέχνες μην το
      ξεχνάμε αυτό, και επίσης καλοί παίκτες όλοι τους.
      Η ομάδα είναι καινούργια και θα πάει καλά σίγουρα.
      αλλά με την γκρίνια δεν νομίζω δεν βοηθάει..
      Πάνος Αλβανός

      Διαγραφή
    4. http://palliniakosclub.blogspot.gr/2013/01/blog-post_10.html

      Θεωρείς ότι αυτό το άρθρο αντικρούει όσα λες ή θες να σου βρώ κιάλλα ?

      Διαγραφή
  4. Φίλε την ομάδα την περσινή την διέλυσαν οι απ΄έξω κολητοί
    του προέδρου οι οποίοι στη συνέχεια προκάλεσαν εκβιαστικά
    και τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. για να πάρουν αυτοί
    την ομάδα στα χέρια τους και να κάνουν ότι θέλουν. ΄
    Αφού φάγανε ακόμη και τον κυρ-Νίκο που έκανε τα πάντα
    για την ομάδα και βάλανε μέσα ορισμέμους άσχετους αλλά κολητους
    του Προέδρου για να κάνουν δημόσιες σχέσεις.
    Όσο για τον προπονητή και το μέλλον της ομάδας λίγο
    τους ενδιαφέρει αρκεί να το παίζουν παράγοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω μαζί σου σε όλα.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΡΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    3. Φιλε ανώνυμε σε διαβεβαιώ πως προσωπικά ποτε δεν υσχυριστικα τον γνωστη του ποδοσφαίρου. Οσον αφορα τον κο Νικο πραγματικα ειναι εξαιρετικός και βοηθάει πάρα πολύ όλους μας.Σιγουρα δεν τα κάνουμε ολα σωστά αλλά πραγματικά προσπαθούμε. Οσον αφορά το πως βλέπεις το ποδόσφαιρο από την κερκίδα ειναι αποδεκτό αλλά καθως φαίνεται βλεπεις και πραγματα που δεν ισχύουν. Ελπιζω να αφήσεις την ανωνυμία και να έρθεις κοντά μας να βοηθήσει ς.Ζαβρας Γιωργος.

      Διαγραφή
  5. δωστε λιγο χρονο στην ομαδα ακομα στην αρχη ειναι.... μην κρινουμε απο τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλοι,
    Κάθε ομάδα θέλει στήριξη και υποστήριξη. Αν πραγματικά αγαπάτε την ομάδα μη βγάζετε χολή για ανθρώπους που αν μη τι άλλο προσπαθούν. Λίγο η πολύ δεν είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε εσείς, εμείς η όποιοι άλλοι, εκτός απ αυτούς που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Κριτική να κάνουμε αλλά όχι έτσι! Ακόμα κι αν έχουν κάποιοι δίκηο για το αγωνιστικό κομμάτι προς τι όλα τ άλλα; Ποιον θα βοηθήσους οι βολές κατά πάντων; Σίγουρα όχι τους παίχτες και συνεπώς όχι την ΟΜΑΔΑ.

    ΑΡΑ ας διαφυλλάξουμε ότι καλό υπάρχει και ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέσα από φιλικό και δημιοιυργικό δι΄λογο χωρίς ακρότητες και κυρίως χωρίς δημοσιεύματα άσχετα με τον αθλητισμό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
    Παράκληση: Μακτυά από αυτά που έφεραν τη χώρα ΕΔΩ που δεν θέλουμε να συνεχίσουν! Ας αποφύγουμε να δηλητηριάζουμε τις ψυχές μας και αυτές των άλλων.
    Ας αρχίσουμε να είμαστε πιο ΦΙΛΟΙ και να μη βλέπουμε παντού φαντάματα
    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι γράφετε σαν ανώνυμοι, καλό θα ήταν να υπάρχει ένα όνομα για να μπορεί να σας απαντήσει κάποιος από την διοίκηση.Τα ίδια λέγατε και για την περσινή διοίκηση.Ούτε το περσινό συμβούλιο λειτουργούσε όπως θα έπρεπε για διάφορους λόγους και επειδή οπό τα παραπάνω γραφόμενα βλέπω ότι είστε όλοι γηπεδικοί αυτό το ξέρετε πολύ καλά.Σε ότι με αφορά κανείς δεν με ξήλωσε και επειδή ο σύλλογος έπρεπε να λειτουργήσει έγινε το πλέον σωστότερο .Κανείς δεν με ανάγκασε να παραιτηθώ ΑΠΛΑ δεν μπορούσα να ανταποκριθώ τις ανάγκες του συλλόγου που ήταν πολλές. ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ υπάρχουν προβλήματα με τις ακαδημίες δεν λέει τίποτε.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ στον σύλλογο και μιλήστε με τους υπεύθυνους των ακαδημιών και ναείστε σίγουροι οτι θα λυθούν. Για την πρώτη ομάδα δεν θα μιλήσω θα μιλήσει για μένα ο χρόνος,έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή.Υπάρχουν και καλύτεροι παίχτες και καλύτεροι προπονητές αλλά τόσα χρόνια πού είμαι στην ομάδα κανείς από εσάς δεν έβαλε έστω και ένα ευρώ. Παράδειγμα θα φέρω την συνεστίαση του συλλόγου ,την περσινή χρονιά είχε μεγάλη επιτυχία,ΑΛΛΑ έγινε χωρίς παλληνιώτες . Και τέλος έτσι έκρινε η διοίκηση αυτό έκανε Εχει την στήριξή μου και οι φίλοι του προέδρου πού βοηθούν την ομάδα σε κάθε στιγμή. Οσο για τον πρόεδρο θα πω μόνοι αυτό ,είναι ότι καλύτερο για τον σύλλογο και μην προδικάζετε καταστάσεις χωρίς να γνωρίζετε έχει αποδείξει αν αγαπάει τον σύλλογο η όχι ΚΟΛΟΚΑΣ ΤΑΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ESY KYRIE POY APOKALEIS TOYS ALLOYS KARAGKIOZHDES
    DEN BLEPEIS POY EDO KAI TRIA XRONIA H OMADA EINAI
    STH METRIOTHTA, DEN BLEPEIS OTI STH DIOIKHSH PMHKAN
    OI KYRILEDES, DEN BLEPEIS OTI DEN PROSEXONTAI STO BAUMO POY PREPEI TA TMHMATA TVN AKADHMION, DEN BLEPEIS OTI OLA TA DIKA MAS PAIDIA EDO KAI PENTE XRONIA EINAI DIMIOYRGHMATA TOY koy ARGYRH POYLOY XARIS STHN
    POLY KALH DOYLIA TOY KAI SE PEIRAKSE H KRITIKH THS
    EKSEDRAS MH TYXON KAI SOY STENAXORHSOYME TON
    PROEDRO H TON PROPONHTH, H EKSEDRA FILE MOY EXEI
    KRISH KAI KRINEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΊΣ ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ Η ΕΞΕΔΡΑ ΕΊΣΤΕ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΊΑ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΤΙΟΥ

      Διαγραφή
    2. epeidh vlepw eisai kai ligo alafrhs....o koushs,mpouras,kovanhs,alvanos,dimitrakakis,kounas,kokinakis,kai o giannakis sto kentro mou duafeugei to epitheto einai paidia pou exoun summetoxes sthn omada i ektos an tous peis k autous misthoforous peidh pairnoun xartzhlhki,katse sta auga sou an theleis ela na mas vlepeis kai se 2-3 agwnhstikes i omada tha kanei orgia kai tha to deis kai sy!!oso gia ton proedro asto kalutera mhn milas gt einai kati parapanw apo entaxei se olous kai se ola....kai pistepse me thn axiopistia tou san anthrwpos kai san proedros den thn vriskeis se kamia omada sto erasitexniko podosfairo!!edw eimaste kai tha ta xanapoume...

      Διαγραφή
  9. Πόσα δεν ξέρετε.. Η μάλλον ξέρετε και δεν τα λέτε. Όταν ο Κιουρκος ανέβαζε την ομάδα 2 κατηγορίες με μικρά παιδιά που πήραν αργότερα μεταγραφές σε ομάδες που εισασταν; το ότι προσπάθεια έχει γίνει 3 χρόνια τώρα για τις ακαδημίες δεν το βλέπετε ; αλλά είστε τόσο ξεφτίλες που για να φάτε τη δουλειά ενός ανθρώπου πέφτετε τόσο χαμηλά και αν διαφωνείς πες το . Αν βέβαια δεν ξέρεις ΨΆΞΕ ΝΑ ΜΆΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ που έκανα την κριτική στην ομάδα,στον "προπονητή" και στον πρόεδρο να ξέρεις ότι δεν θέλω να φάω την δουλειά κανενός γιατί πρώτον δεν είμαι προπονητής (ούτε αυτός είναι) και δεύτερον δεν έχω δίπλωμα ( ούτε αυτός έχει). Όποιος από δω και πέρα μπορεί με επιχειρήματα να αντικρούσει την κριτική που κάνω και χωρίς να βρίζει αστό κάνει αλλιώς να το βουλώσει.

      Διαγραφή
    2. κυριε εξυπνε που ξερετε τι εχει και τι δεν εχει κανενας γιατι δεν ερχεστε εσεισ για προπονητης ? η μονο την συτα στις πορτες μπορειτε να κανετε με τοση εξυπναδα ??

      Διαγραφή
    3. http://anatolikiattikinews.blogspot.gr/2011/07/blog-post_4427.html

      Επιπλέον, πρόκειται για έναν άνθρωπο, γέννημα θρέμμα της ομάδας μας, καθ’ ότι έχει φορέσει και ως ποδοσφαιριστής τη φανέλα του Παλληνιακού ενώ έχει διατελέσει και προπονητής μας, οδηγώντας την ομάδα από την Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΑ στην Α’ κατηγορία!

      Αντέκρουσα τις απόψεις σου ?

      Διαγραφή
    4. Χαίρομαι που δεν απαντάτε τώρα. Τα φιλιά μου.

      Διαγραφή
  10. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ.
    ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΧΩΛΗ ? ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !

    ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ Η ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 4 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ! ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΥΠΟΨΗΝ ΜΟΥ Η ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΗΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΑΙΡΩ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΩ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ! ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ? ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΤΕ ?
    ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ! ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ! ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O PROEDROS EBLALE TA PAPAGALAKIA TOY NA
    KONTRAROYNE THN EJEDRA , E RE MAYRO
    POY UA FATE KAI TOTE NA DOYME POY UA PATE NA
    KRYFTHTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαθετε να τιματε τα παντελονια που φορατε και να μιλατε με το ονομα σας και μετα τα ξαναλεμε...που τα μαθατε ολα....να δω εναν να μιλησει και ολα θα ειναι καλα..γιατι ο ΜΕΡΤΥΡΗΣ, ο ΚΙΟΥΡΚΟΣ, ο ΚΟΛΟΚΑΣ παραπανω και ολοι οι σοβαροι ανθρωποι μιλανε με ονοματα ενω εσεις ΚΟΤΕΣ!

      Διαγραφή
    2. βρε μαθε να γράφεις πρωτα ελληνικά και μετά απάντα. η τουλαχιστον εσυ που θα ρίξεις και μαυρο ελα και λιγο στο γηπεδο ασχετε που εχει φαει 4 χρονια ο προεδρος να δινει μονο σε αυτην τη ομαδα !

      Διαγραφή