Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για το παιδί»

Στο κέντρο η Βανέσσα Μαραγκού στις εξέδρες του γηπέδου της Παλλήνης σε περσινό ματς. «Έκανα αυτό που έχω εκπαιδευτεί να κάνω», λέει στο «Ζω Παλλήνη» για τις πρώτες βοήθειες που προσέφερε στον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας παίδων του Παλληνιακού.
Μέλι στάζουν στον Παλληνιακό για την Βανέσσα Μαραγκού, την όμορφη διαιτητή που το Σάββατο στην αναμέτρηση των παίδων του Παλληνιακού με την Τριγλία Ραφήνα, προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Καλτσουκαλά όταν εκείνος έπεσε και έσπασε το χέρι του. Ο Παλληνιακός μάλιστα έβγαλε και σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση για την Βανέσσα.

Διαβάστε και τι λέει η ίδια!


Το «Ζω Παλλήνη» επικοινώνησε με την γοητευτική ξανθιά ρέφερι και της ζητήσαμε να μας περιγράψει τι ακριβώς συνέβη σε εκείνο το σημείο του αγώνα και πως έζησε τις στιγμές.
Και μας είπε η διαιτητής: «Ήταν στο 75′ της αναμέτρησης. Το παιδί γλίστρησε και είδα κατευθείαν το χέρι του που είχε γυρίσει. Σταμάτησα τον αγώνα και έτρεξε από πάνω του. Είδα ότι είχε βγει όλος του ο καρπός και κρεμόταν το χέρι του. Κάνω σήμα στον γιατρό να έρθει ενώ αμέσως μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι γονείς του μικρού, φοβισμένοι»

Η συνέχεια της συνέντευξης στο «ΖωΠαλλήνη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου