Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Απαντήσεις και εξηγήσεις για τον Παλληνιακό από τον κ. Κολόκα

Με αφορμή τα πολλά σχόλια αναγνωστών που έγιναν στο blog μετά το ισόπαλο ματς με τον Νικολακάκη (0-0), ο πρώην ταμίας στου Παλληνιακού και επί σειρά ετών μέλος του δ.σ. Τάσος Κολόκας, τοποθετήθηκε με δικό του σχόλιο στο palliniakosclub εξηγώντας γιατί αποχώρησε από τον σύλλογο ενώ ταυτόχρονα σήκωσε ασπίδα σε διοίκηση και προπονητή.
Χαρακτήρισα ανέφερε:

λοι γράφετε σαν ανώνυμοι, καλό θα ήταν να υπάρχει ένα όνομα για να μπορεί να σας απαντήσει κάποιος από την διοίκηση. Τα ίδια λέγατε και για την περσινή διοίκηση. Ούτε το περσινό συμβούλιο λειτουργούσε όπως θα έπρεπε για διάφορους λόγους και επειδή οπό τα παραπάνω γραφόμενα βλέπω ότι είστε όλοι γηπεδικοί αυτό το ξέρετε πολύ καλά. Σε ότι με αφορά κανείς δεν με ξήλωσε και επειδή ο σύλλογος έπρεπε να λειτουργήσει έγινε το πλέον σωστότερο .Κανείς δεν με ανάγκασε να παραιτηθώ ΑΠΛΑ δεν μπορούσα να ανταποκριθώ τις ανάγκες του συλλόγου που ήταν πολλές. ΑΦΗΡΗΜΕΝΑ υπάρχουν προβλήματα με τις ακαδημίες δεν λέει τίποτε.

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ στον σύλλογο και μιλήστε με τους υπεύθυνους των ακαδημιών και να είστε σίγουροι οτι θα λυθούν. Για την πρώτη ομάδα δεν θα μιλήσω θα μιλήσει για μένα ο χρόνος, έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή. Υπάρχουν και καλύτεροι παίχτες και καλύτεροι προπονητές αλλά τόσα χρόνια πού είμαι στην ομάδα κανείς από εσάς δεν έβαλε έστω και ένα ευρώ. Παράδειγμα θα φέρω την συνεστίαση του συλλόγου ,την περσινή χρονιά είχε μεγάλη επιτυχία,ΑΛΛΑ έγινε χωρίς παλληνιώτες . Και τέλος έτσι έκρινε η διοίκηση αυτό έκανε Εχει την στήριξή μου και οι φίλοι του προέδρου πού βοηθούν την ομάδα σε κάθε στιγμή. Οσο για τον πρόεδρο θα πω μόνοι αυτό ,είναι ότι καλύτερο για τον σύλλογο και μην προδικάζετε καταστάσεις χωρίς να γνωρίζετε έχει αποδείξει αν αγαπάει τον σύλλογο η όχι ΚΟΛΟΚΑΣ ΤΑΣΟΣ

3 σχόλια:

  1. Εγώ λοιπόν θα επιμείνω ως ανώνυμος για δικούς μου προσωπικούς λόγους. Δίνετε μεγάλη σημασία στο ποιος λέει κάτι και όχι στο εάν αυτά που λέει είναι αλήθεια. Σέβομαι τους παίκτες μεγάλους και μικρούς, τους Προπονητές, τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ όμως επειδή δεν μιλάμε αφηρημένα για προβλήματα στις Ακαδημίες και επειδή πληρώνουμε κάθε μήνα το τριαντάρι καλό θα ήταν να σεβόμασταν και τους μικρούς παίκτες όπου παίζουν με μπάλες του Jumbo, χωρίς παγούρια και αναγκάζονται να στέκονται στην ουρά για να πιουν νερό στην άθλια βρύση, μερικοί χωρίς ρούχα ακόμη κλπ. Όσο για την συνεστίαση οι Παλληνιώτες το μάθανε από το blog κατόπιν εορτής. Τουλάχιστον οι μη ημέτεροι. Εάν γράψω επωνύμως την επομένη φορά, τα παιδιά θα παίρνουν αρκετές μπάλες για την προπόνησή τους ή τρεις jumboμπάλες πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστος Αναστασίου9 Οκτωβρίου 2013 στις 11:19 π.μ.

      Εδώ και τουλάχιστον 10 ημέρες διατέθηκαν στα τμήματα των ακαδημιών 30 μπαλες Νο4,30 μπάλες Νο 5, 15 μπαλες Νο3, αλλάχθηκαν τα δύχτια στα μεσαία τέρματα(περιμένουμε και δύχτια για τα μικρά 5Χ5 και τα μεγάλα στο πλαστικό), διατέθηκαν διακριτικά προπόνησης καθώς και ρούχα σε όσους παράγγειλαν και πλήρωσαν. Όσον αφορά τα παγούρια εάν είχες έρθει να βρείς κάποιον απο τους υπεύθυνους των ακαδημιών θα σε ενημέρωναν ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά καθαρά πρακτικό και θέμα υγιεινής. Εξηγούμαι: Τα παγούρια για να πίνουν μικρά παιδιά καθημερινώς, κάποιος πρέπει να τα πλένει και να τα γεμίζει. Ποιός? Εκτός και αν θεωρείς σωστό να πίνουν 150 παιδιά απο τα ίδια παγούρια. Άρα το πλέον πρακτικό είναι αυτό που είπαμε στα παιδιά δηλαδή να φέρνουν απο το σπίτι τους ένα παγούρι ή μπουκάλι με νερό για την ατομική τους χρήση. Για όλα τα θέματα υπάρχει λύση και την βρίσκεις αν έχεις καλή διάθεση, μετά απο συζήτηση.Όσον αφορά το τριαντάρι(δεν είναι όλα 30ντάρια αλλά και 20άρια και 15άρια) εφόσον πληρώνονται, καλύπτουν οριακά τα έξοδα των ακαδημιών (αμοιβές προπονητών, διαιτητών, ιατρών, μετακινήσεις, έκδοση δελτίων, προμήθεια αθλητικού υλικού κ.α.), ενώ πρέπει να γνωρίζεις ότι όσοι απο την διοίκηση ασχολούνται με τις ακαδημίες το κάνουν αφηλοκερδώς αφιερώνοντας μεγάλο κομμάτι του ελεύθερου χρόνου τους. Είμαστε καθημερινά στο γήπεδο, όπως και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών κύριος Κατσίμπρας για να σας ακούμε και να συζητάμε μαζί σας για τα πάντα.
      Με εκτίμηση
      Χρήστος Αναστασίου

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ με κάλυψες, πάντως οι μπάλες αν και δεν είναι μόνο τρεις αλλά πολλές, είναι για πέταμα. Δεν κάνουν ούτε για σχολική εκδρομή όχι για ποδοσφαιρική ομάδα. Είδα ότι κυκλοφορούν και 6 παγουράκια για 25 παιδιά. Δεν υπάρχει πια θέμα υγιεινής; Καλύτερα 25 παγούρια παρά 6. Καλή επιτυχία πάντως και να θυμάσαι Χρήστο ότι η κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων. Μη ξεχνάς ότι ο Παλληνιακός ανήκει σε όλους μας, όμως όσοι δεν είναι στο ΔΣ μια δυνατότητα έχουν μόνο. Την δημόσια, καλοπροαίρετη έστω και ανώνυμη κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή