Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Πήραν το ντέρμπι οι Παίδες του Παλληνιακού!


Μία μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισαν οι Παίδες «1» του Παλληνιακού κόντρα στην Ατλαντίδα στο ντέρμπι της κατηγορίας που διεξήχθη στην Παλλήνη.

Με τη νέα τους αυτή επιτυχία, οι μικροί του Παλληνιακού συνέχισαν την εξαιρετική τους πορεία, καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές είναι αήττητοι με 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Όσον αφορά το ματς, η Ατλαντίδα ξεκίνησε κάπως καλύτερα και στο 10' είχε και δοκάρι, ωστόσο στην συνέχεια και μέχρι το ημίχρονο υπήρξε ισορροπία. Στην επανάληψη οι Παλληνιώτες μπήκαν πιο δυνατά, κέρδισαν τη μάχη του κέντρου και στο 67' ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Πάντζιος με εξαιρετική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ με το αριστερό πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και σκόραρε για το 1-0.

Το γκολ αυτό ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των παιδιών του Παλληνιακού, οι οποίοι συνέχισαν να πιέζουν στα επόμενα λεπτά, με αποτέλεσμα στο 74' να κάνουν και το 2-0 με ξερό σουτ του Καμπάνη από την περιοχή! Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι μέχρι το φινάλε ήταν να μειώσουν με «τραβηγμένο» πέναλτι στο 88'. Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι, καθώς ο διαιτητής σταμάτησε λανθασμένα με οφσάιντ τον Παπαδόπουλο στις καθυστερήσεις. Ελαφρυντικό πάντως για αυτή την υπόδειξη του ρέφερι, αλλά και κάποιων άλλων στο ματς, το γεγονός ότι δεν είχε βοηθούς...

Ο Αργύρης Πούλος παρέταξε τους: Κούμπη, Ρασιαρμό, Κιούρκο, Κονιδάρη, Γαλιούρη, Λιάσκο (70' Καρφίτσας), Καμπάνης, Τσιώλης, Πάντζιος, Παπαδόπουλος, Τζεβελεκάκης (60' Νικολόπουλος).



3 σχόλια: