Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Τελικά, πόσο βοήθησε η έδρα;


Βλέποντας κανείς τα στατιστικά του Παλληνιακού τώρα, αφού ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα, καταλαβαίνει πόσο πολύ βοήθησε η έδρα και ο κόσμος του. Πόσες νίκες και ήττες είχε η ομάδα στο γήπεδό της και πόσες εκτός; Πού πέτυχε τα περισσότερα γκολ;


Χωρίς συζήτηση, ο Παλληνιακός ήταν καλύτερος, πιο δημιουργικός και πιο αποτελεσματικός στην έδρα του. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από τους αριθμούς, οι οποίοι δείχνουν ξεκάθαρα πως η έδρα και η βοήθεια από τον κόσμο, έδωσαν φέτος στους Παλληνιώτες μία… έξτρα ώθηση!

Συγκεκριμένα, εντός έδρας ο Παλληνιακός είχε έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες, ενώ εκτός έδρας είχε τρεις νίκες, τέσσερες ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Επίσης, όσον αφορά τα γκολ εντός έδρας πέτυχε 18 και δέχθηκε 15, ενώ μακριά από την Παλλήνη βρήκε δίχτυα 13 φορές και μάζεψε την μπάλα από τα δικά του 20!

Τέλος, όσον αφορά τους βαθμούς, η ομάδα της Παλλήνης στην έδρα της μάζεψε 21 και εκτός 13! Από αυτά τα στοιχεία λοιπόν, φαίνεται πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια των φιλάθλων στην φετινή πορεία του Παλληνιακού.

Δείτε και τον σχετικό πίνακα παρακάτω…



1 σχόλιο:

  1. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΞΕΔΡΑ (ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΑΤΩΝ) ΙΣΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ, ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ-ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.
    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ(ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΛΠ)ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΙΒΕ ΚΛΑΜΠ!
    Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ(ΤΟ ΟΤΙ"Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ).
    ΜΟΝΟ ΕΣΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΣ/ΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο 12ΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΛΙΓΟΑΡΙΘΜΗ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ (!)ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ,ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ....
    ΚΑΛΔΑΡΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΔΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή