Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

«Καλό ταξίδι Γιάννη, η οικογένειά «σου» στον Παλληνιακό»



Τον χαμό του πρώην προέδρου και πρώην ποδοσφαιριστή, Γιάννη Παναγιώτου θρηνεί η οικογένεια του Παλληνιακού.


Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Η οικογένεια του Παλληνιακού εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή και προέδρου του συλλόγου, Γιάννη Παναγιώτου. Ο Γιάννης «έφυγε» από κοντά μας την Τετάρτη (15/7), σε ηλικία 59 ετών, προδομένος από την επάρατη νόσο.
Διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας μας την περίοδο 2000-2005, όταν και πανηγυρίστηκαν οι δύο σπουδαίοι άνοδοι του κλαμπ από την Γ’ ΕΠΣΑΝΑ σε Β’ και εν συνεχεία σε Α’, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του συλλόγου μας την δεκαετία του ’80.

Ήταν από τα πλέον αγαπητά μέλη της οικογένειάς μας και η απουσία του θα στοιχίσει πολύ. Θα μας λείψει ο δυναμικός του χαρακτήρας, οι ιδέες του για την βελτίωση της ομάδα σε όλα τα επίπεδα, η συντροφιά του στην εξέδρα και στο καφενεδάκι τα απογεύματα, η πάντα εποικοδομητική κριτική που ασκούσε, ακόμα και οι μουρμούρες του κάποιες φορές, που όμως βοηθούσαν στο να βελτιωθεί ο σύλλογος και να προοδεύει.

Ο Γιάννης Παναγιώτου δεν θα μας συντροφεύει πια στην διαδρομή μας στον Παλληνιακό. Θα μένει όμως για πάντα «ζωντανός» στη θύμησή μας. Η ανάμνησή του θα μας μελαγχολεί, αλλά θα μας δίνει και δύναμη για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην αγαπημένη μας ομάδα. Στην αγαπημένη του ομάδα.

Καλό ταξίδι Γιάννη, η οικογένειά «σου» στον Παλληνιακό, θα σε θυμάται με πολύ αγάπη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει. Θερμά συλλυπητήρια και στην οικογένεια του εκλιπόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου