Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ήρθαν παίκτες που θα βοηθήσουν τον Παλληνιακό

Φωτογραφία του Δημήτρη Μπλιαμπλιά με 
τα χρώματα του Θρασύβουλου στην Α’ Εθνική!
Διαβάστε τα πάντα για τις τρεις πρώτες μεταγραφές. Παίκτης Α’ Εθνικής, η ομάδα που ανέβαινε αέρα τις κατηγορίες και ο… γείτονας!

Ο Παλληνιακός ξεκίνησε δυνατά τις μεταγραφές του ενόψει της νέας περιόδου, καθώς την Τετάρτη ανακοίνωσε μαζί την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Όπως σας γράψαμε, πρόκειται για τους Δημήτρη Μπλιάμπλια, Δημήτρη Σιάσιο και Δημήτρη Μπερέτη.

Ποιοι είναι όμως οι νέοι… Δημήτρηδες της Παλλήνης και ποια η καριέρα τους;

Ξεκινάμε από τον Μπλίαμπλια, ο οποίος αν και είναι μόλις 24 χρονών έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό! Ο ταλαντούχος στόπερ του Παλληνιακού πλέον, πέρυσι αγωνιζόταν στην Τριγλία Ραφήνας, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Λάρισα. Στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα του Θρασύβουλου, όταν έπαιζε Β’ και Α’ Εθνική, αλλά και των Εθνικού και Απόλλωνα. Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Αήττητο και στην Τριγλία.

Συνεχίζουμε με τον Σιάσιο, ο οποίος σε ηλικία 29 ετών έχει τα στοιχεία που χρειάζεται και ψάχνει κάθε ομάδα, εμπειρία και ποιότητα. Ο νέος μεσοεπιθετικός της ομάδας της Παλλήνης μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Φωστήρα, από όπου και αποκτήθηκε ως ελεύθερος, ενώ έχει παίξει επίσης σε Αθηναΐδα και Πέρα Κλουμπ. Μάλιστα, στον τελευταίο σύλλογο είχε θέση βασικού όταν αυτός ανέβαινε… αέρα τις κατηγορίες. 

Και κλείνουμε την τριάδα των μεταγραφών με τον Δημήτρη Μπερέτη. Για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά καθώς μας… ξέρει και τον ξέρουμε! Ο Μπερέτης μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Γέρακα και ως «γειτονάκι» ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και φυσικά τις απαιτήσεις του Παλληνιακού.


Αυτές είναι οι πρώτες τρεις μεταγραφές, με τους ανθρώπους της ομάδας της Παλλήνης να εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένοι για την έλευσή τους, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους πρόκειται για παίκτες που θα… δώσουν το κάτι παραπάνω στον Παλληνιακό!

Η… τριάδα βέβαια είναι μόνο η αρχή, καθώς υπάρχει και συνέχεια! 

4 σχόλια:

  1. από το εφηβικό υπάρχουν παίκτες που μπορούν....... η οι ακαδημίες είναι μόνο για τη χρηματοδότηση της Α ομάδας;

    Αν υπάρχουν θα αξιοποιηθούν η θα τους φάνε οι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με ποια παιδάκια θα κάνουν ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε ο Μπλιάμπλιας έπαιζε Εθνικό;;; Δεν θυμάμαι να τον είχα δει ποτέ! Μήπως γράφετε μπαρούφες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή