Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ένας... 23χρονος, ο «παλιός» των αποδυτηρίων του Παλληνιακού!


Ξέρετε ποιος θα είναι η παλιοσειρά του φετινού Παλληνιακού; Ο παίκτης με τα περισσότερα χρόνια στα αποδυτήρια του συλλόγου;



Η απάντηση έρχεται στο όνομα: Βαγγέλης Κοκκινάκης! Και μπορεί να βρίσκεται μόλις στα 23 του χρόνια, αλλά έχει κάθε δικαίωμα να καυχιέται πως φέτος θα είναι ο «παλιός» καθώς συμπληρώνει 14 χρόνια σε αυτόν!

Βέβαια το ρήμα «καυχιέμαι» με το όνομα Βαγγέλης Κοκκινάκης δεν πηγαίνουν εύκολα μαζί. Κι αυτό διότι ο νεαρός στόπερ, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, πως δεν είναι του χαρακτήρος του να το... παίρνει πάνω του για το οτιδήποτε. Ένας πραγματικός «στρατιώτης» αυτής της ομάδας, με αψεγάδιαστη συμπεριφορά όλα αυτά τα χρόνια.

Από το 2002 στον σύλλογο ο Βαγγέλης (στην ομάδα των τζούνιορ), έχει συνδέσει τα παιδικά, τα εφηβικά και πλέον τα ανδρικά του χρόνια, με τα αποδυτήρια και την φανέλα του Παλληνιακού. Με μια προσφορά μάλιστα, χωρίς κενά. Από το 2002 ως και σήμερα, 12 ολόκληρα χρόνια, ο Κοκκινάκης δεν έφυγε από το σωματείο και προσέφερε τις υπηρεσίες του όποτε οι προπονητές του το ζήτησαν.

Δεξιά στην φωτογραφιά (έχει βγάλει την φανέλα του) ο
Βαγγέλης Κοκκινάκης σε πανηγυρισμούς τέρματος του
πρώην συμπαίκτη του στον Παλληνιακό, Γιάννη Σκεντούλη.
Τα χρόνια πέρασαν λοιπόν και ο Βαγγέλης από τον «μικρό» της παρέας που κουβαλούσε τις μπάλες και τα ρούχα, μετατράπηκε στον «παλιό» των αποδυτηρίων!

Όχι βέβαια πως πρόκειται να το πάρει πάνω του... Τα είπαμε αυτά. Δεν είναι του χαρακτήρα του κάτι τέτοια. Είμαστε σίγουροι πως και τώρα αν του ζητηθεί, θα φέρει τις μπάλες στο γήπεδο και μάλιστα με πολύ μεγάλη χαρά.

Και φέτος πάντως, θα βρει σίγουρα μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές στο κλαμπ. Αλλά όπως και να το κάνουμε, ο τίτλος της «παλιοσειράς», δικαιωματικά πλέον του ανήκει. Του ευχόμαστε να γίνουν τα όνειρά του πραγματικότητα και ίσως αυτή η σεζόν, να αποτελέσει και την χρονιά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου