Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Χρήστος Αναστασίου: «Δεν φοβάμαι, μου αρέσουν οι δυσκολίες»!

Ο νέος πρόεδρος του Παλληνιακού, Χρήστος Αναστασίου
μιλάει αποκλειστικά στο "Ζω Παλλήνη".
Διαβάστε αύριο (31/7) στο «Ζω Παλλήνη» την πρώτη μεγάλη και αποκλειστική συνέντευξη του νέου προέδρου του Παλληνιακού, Χρήστου Αναστασίου, στον Γιάννη Μαραζιώτη.



Ο νέος πρόεδρος του Παλληνιακού, Χρήστος Αναστασίου, μιλάει αποκλειστικά στο “Ζω Παλλήνη”.
Τι λέει ο νέος επικεφαλής του συλλόγου για την αλλαγή φιλοσοφίας που επιβάλλεται να υπάρξει στον σύλλογο, για τους στόχους, για τον προκάτοχό του, Παναγιώτη Μερτύρη και την «υπόσχεση» που έδωσε ο τελευταίος, για τις ακαδημίες, το ρόστερ, τον προπονητή Σωκράτη Κιούρκο και άλλα πάρα πολλά!

Παρουσιάζουμε ένα μικρό απόσπασμα από τα όσα μας είπε ο Χρήστος Αναστασίου:


  • «Ο κύριος Μερτύρης, θεώρησε ότι μετά από 6 χρόνια παρουσίας του στον Παλληνιακό έκλεισε ένας κύκλος και ήρθε η ώρα να ανοίξει ένας νέος. Αυτή ήταν η απόφαση του και δεν θα μπορούσε να μην γίνει σεβαστή απ’ όλους μας. Έτσι οδηγηθήκαμε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση και εκλογές».
  • «Φέτος θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε το μοντέλο λειτουργίας κυρίως της ανδρικής ομάδας στηριζόμενοι σε παιδιά προερχόμενα από τις Ακαδημίες μας τα οποία θα πλαισιωθούν από 5-6 πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές».
  • «Δεν νιώθω ούτε εγώ ούτε τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. φόβο και ανασφάλεια αντίθετα όλους μας διακατέχει μεγάλος ενθουσιασμός και πίστη στην επιτυχία. Σίγουρα αυτό το εγχείρημα είναι δύσκολο αλλά η ανταπόκριση και η ενθάρρυνση -παρότρυνση που εισπράττω από την συντριπτική πλειοψηφία των μελών και των φίλων, με γεμίζουν πίστη και ενθουσιασμό».
  • «Ο Παλληνιακός είναι στο DNA της οικογένειας μου».
  • «Η επόμενη ημέρα έχει ήδη βρει τον Παλληνιακό σίγουρα ενωμένο, με αρκετά νέα μέλη, τα οποία προέρχονται από τους γονείς των ακαδημιών, αλλά και από το άνοιγμα προς την κοινωνία της Παλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου