Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Με πάθος και ψυχή στο ντέρμπι!

Το ματς της χρονιάς είναι χωρίς αμφιβολία αυτό του Σαββάτου (15.30) για τον Παλληνιακό εντός έδρας με τον Γέρακα. Με νίκη θα πάρουν… περισσότερους από τους τρεις βαθμούς.

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα πάει στο αυριανό ντέρμπι με τον Γέρακα ο Παλληνιακός, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει… αναγεννημένος! Οι Παλληνιώτες έχουν την ισοπαλία εκτός έδρας χωρίς σκορ με τον Αήττητο Σπατών, την εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στον Ωρωπό και το τεράστιο «διπλό» με 1-0 μέσα στο Μαρκό. Με αυτά τα αποτελέσματα όχι μόνο βγήκαν από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά… σκαρφάλωσαν και στην 12 θέση με 27 βαθμούς, έναν περισσότερο δηλαδή από τον αυριανό τους αντίπαλο.

Για αυτό λοιπόν, η νίκη για την ομάδα της Παλλήνης σε αυτό το ντέρμπι είναι… μονόδρομος. Με ένα ακόμα τρίποντο ουσιαστικά «ξεμπερδεύει» σε μεγάλο βαθμό με την παραμονή, καθώς πλέον θα αφήσει πίσω του τα σενάρια υποβιβασμού.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γέρακας μετά από δύο σερί νίκες, την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε μέσα στην έδρα του με 2-1 από τον Κεραυνό Κερατέας και υποχώρησε και πάλι σημαντικά στην βαθμολογία. Οι Γερακιώτες είχαν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, ωστόσο το αποτέλεσμα δυσκόλεψε πάρα πολύ την προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή, ενώ δεν αποκλείεται και να τους πείσμωσε για την συνέχεια.

Ωστόσο, αν ο Παλληνιακός  εμφανιστεί όπως στα τελευταία παιχνίδια, θα μπορέσει να πάρει αυτό που θέλει. Ο Σωκράτης Κιούρκος και οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί πολύ καλά για το συγκεκριμένο παιχνίδι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Άλλωστε, ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο θα δώσει… άλλον αέρα στους Παλληνιώτες.


Σου άρεσε το άρθρο του "Palliniakos Club"; Κάνε  LIKE στην σελίδα μας στο Facebook!


Ζήσε το απόλυτο ταξίδι στην αρχαία Ελλάδα! Δημιούργησε την αυτοκρατορία σου και γίνε εσύ ο βασιλιάς των Βασιλέων…

Φτιάξε ΤΩΡΑ την ομάδα σου και γίνε ο καλύτερος μάνατζερ ποδοσφαίρου!!!Κάνε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου