Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Απορρίφθηκε η πρόταση του Παλληνιακού για αναβολή της αγωνιστικής!


Η ΕΠΟ εξαφάνισε την ποινή της Δόξας Κορωπίου και όρισε να γίνει κανονικά το παιχνίδι (που είχε χάσει στα χαρτιά μετά από τιμωρία της ΕΠΣΑΝΑ για προπηλακισμό) με τον ΑΟ Κορωπίου, εξέλιξη που υποχρέωσε τον Παλληνιακό να ζητήσει αναβολή της αγωνιστικής. Ωστόσο, η πρότασή του δεν πέρασε στο συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής και οι αναμετρήσεις θα γίνουν κανονικά.


Το θέμα της αναβολής της αγωνιστικής έθεσε με παρουσία εκπροσώπων του ο Παλληνιακός, ο οποίος υποστήριξε ότι έχει έννομο συμφέρον να διεξαχθεί πρώτα η συνάντηση Δόξας Κορωπίου – Α.Ο. Κορωπίου και μετά να πραγματοποιηθεί το ματς Δόξας Κορωπίου – Παλληνιακού, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή το απόγευμα.


Ύστερα από εκτενή συζήτηση του θέματος και τοποθέτηση όλων των μελών του Δ.Σ. αποφασίσθηκε η διεξαγωγή όλων των αγώνων της 28ης αγωνιστικής κανονικά όπως είχαν αρχικά ορισθεί στις 4.30.

Επιπλέον, ορίσθηκε η διεξαγωγή του αγώνα Δόξας Κορωπίου – Α.Ο. Κορωπίου για την ερχόμενη Τετάρτη 4/3, ώρα 4.30’ μ.μ. στο ουδέτερο γήπεδο Νέας Μάκρης, ώστε να εκτίσει την ποινή της η Δόξα Κορωπίου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μπορεί αυτή τη στιγμή η Δόξα να βρίσκεται σε ισοβαθμία και μία θέση κάτω από τον Παλληνιακό, ωστόσο έχει και ένα ματς λιγότερο…

«Δίνουν συγχωροχάρτι στην Δόξα»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Παπαμακάριος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:
«Για μια ακόμη φορά η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ προκάλεσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα και την φίλαθλη κοινή γνώμη. Με την απόφασή της να μειώσει την ποινή της Δόξας Κορωπίου, δίνοντάς της επί της ουσίας συγχωροχάρτι, καταργεί τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου και την έννομη τάξη, ενώ αμφισβητεί -γεγονός πρωτόγνωρο και δίχως προηγούμενο- τους θεσμούς.

Ο προπηλακισμός μου από τους ανθρώπους της Δόξας Κορωπίου δεν θίγει εμένα προσωπικά αλλά το κύρος του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ, όπως και κάθε άλλης Ένωσης. Αποτελεί δε ευθεία απειλή κατά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ειδικότερα. Κάθε "φίλαθλος" πλέον, μπορεί να επιτίθεται ελεύθερα κατά οποιουδήποτε παράγοντα, με την άδεια της Αστυνομίας και της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αρκεί να έχει την οικονομική ευχέρεια να πληρώσει το πρόστιμο. Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου