Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Αυτός ο… τελικός, δεν χάνεται!


Ο Παλληνιακός με την ισοπαλία την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα του Αήττητου Σπατών έκανε το πρώτο βήμα και την Κυριακή το μεσημέρι (15.30) στο γήπεδό του με τον Ωρωπό, θα πάρει την βαθιά βαθμολογική ανάσα που τόσο πολύ χρειάζεται!

Οι Παλληνιώτες, που βρίσκονται στην 15η θέση και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη (προσωρινά), υποδέχονται στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της ΕΠΣΑΝΑ τον τελευταίο της βαθμολογίας Ωρωπό. Το ματς θεωρείται… τελικός και η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Παλλήνης, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα στο 0-0 με τα Σπάτα έδειξε σημάδια ανάκαμψης.

Σε αυτό το παιχνίδι θα λείψει ο τραυματίας Νίκος Μπερτσιάς, ωστόσο ο Σωκράτης Κιούρκος έχει τις λύσεις και το πλάνο για να «κατεβάσει» την ομάδα σωστά και να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο. Οι Παλληνιώτες δίνουν ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι τους μέχρι τώρα και η νίκη είναι μονόδρομος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ωρωπός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι τελευταίος εδώ και πάρα πολύ καιρός και με το -7 από τον Παλληνιακό, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα είναι η πρώτη ομάδα που θα υποβιβαστεί. Παρόλα αυτά, σε όλα τους τα παιχνίδια δίνουν το 100% και προσπαθούν για το καλύτερο. Αυτό θα κάνουν και αύριο, ωστόσο ο Παλληνιακός οφείλει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Ο Ωρωπός έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 59 γκολ παθητικό, αν και στα τέσσερα ματς που δεν είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του, πήρε βαθμό. Δύο φορές ισοπαλία (0-0) και δύο νίκη με 1-0.

Ελπίζουμε λοιπόν ο Παλληνιακός να μπορέσει να σκοράρει και να πάρει το τρίποντο, που θα τον φέρει και πάλι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη!!

1 σχόλιο:

  1. .....και η εξέδρα λοιπόν θα κάνει το καθήκον της.
    Φέρτε τους φίλους σας και περισσότερη φωνή αυτή τη φορά.
    Καλδάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή