Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Μέγα πάθος Μερτύρη για τις ακαδημίες του Παλληνιακού!!!

Μέγα πάθος από τον Παναγιώτη Μερτύρη για τις ακαδημίες του Παλληνιακού! Ο πρόεδρος της ομάδας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι πρωταρχικός του στόχος είναι να στελεχώσει σε επαγγελματικά πρότυπα τα τμήματα υποδομών του συλλόγου καθώς πιστεύει ακράδαντα, ότι εκεί ακριβώς βρίσκεται και το μέλλον της ομάδας. Και το έργο του κρίνεται ήδη επιτυχημένο αφού η αναγέννηση των τμημάτων τα δύο τελευταία χρόνια είναι ολοφάνερη.


Ρεπορτάζ από τον Γ. Μαραζιώτη.


Αλλά ο πρόεδρος του Παλληνιακού δεν σταματάει σε αυτό που ήδη έχει καταφέρει. Το πάθος του για την ακαδημία είναι πολύ μεγάλο και όλα δείχνουν ότι από φέτος θα έχουμε και πιο σπουδαία πράγματα στον Παλληνιακό! Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα προσωπικό στοίχημα του προέδρου!

Μάλιστα, στις 17 του μήνα θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση γονέων για το πώς θα λειτουργήσουν από εδώ και πέρα οι υποδομές. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συγκεντρωθούν στο Οινοποιείο Πέτρου (20.00), όπου μεταξύ των άλλων, θα υπάρξει και η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας του κυρίου Μιχάλη Κατσίμπρα.

Αποτελεί έναν απόλυτα καταρτισμένο τεχνικό, ο οποίος κρίνεται ιδανικός για το συγκεκριμένο πόστο, καθώς η εμπειρία του σε μικρές ομάδες και με νεαρούς αθλητές, είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Το έργο του τα τελευταία χρόνια είναι αξιομνημόνευτο και όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητές του, τόσο στο τεχνικό κομμάτι, όσο και σε εκείνο της προσέγγισης των νεαρών αθλητών (κάτι πάρα πολύ σημαντικό σε αυτές τις ηλικίες που ο προπονητής θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα και… παιδαγωγός).

Ο κύριος Παναγιώτης Μερτύρης εκτιμά ότι η προσθήκη του κυρίου Κατσίμπρα θα δώσει κι άλλους πόντους στην ακαδημία του Παλληνιακού και θα την βοηθήσει -σε συνεργασία με όλους τους άλλους ανθρώπους του συλλόγου που εμπιστεύεται απόλυτα- να… απογειωθεί!

Ο κύριος Γιάννης Τσαρούχας παραμένει γενικός γραμματέας στην διοίκηση ενώ πόστο θα έχει και ο κύριος Παναγιώτης Κάλανδρος ως γενικός υπεύθυνος της ακαδημίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον νέο τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών του Παλληνιακού, θα μάθουμε στην εκδήλωση στο Οινοποιείο Πέτρου στις 17 του μήνα. Όλα πάντως καταδεικνύουν, πως κάτι μεγάλο και διαφορετικό ετοιμάζεται από φέτος στον σύλλογο. Με τον πρόεδρο του Παλληνιακού να είναι ήδη υπερήφανος και ενθουσιασμένος με όσα έπονται…

Όπως και να έχει, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην οικογένεια του συλλόγου για την προσπάθεια που κάνει να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις ακαδημίες του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου