Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Με ψηλά το κεφάλι τελείωσαν τη χρονιά οι Τζούνιορ του Παλληνιακού!



Με ψηλά το κεφάλι ολοκλήρωσαν πριν από λίγες μέρες τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα τα Τζούνιορ του Παλληνιακού. Η ομάδα του κυρίου Οικονομίδη έχασε από το Κρυονέρι 2-0 και έμεινε εκτός συνέχειας της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος της ΠΣΑΝΑ, αλλά και μόνο ως εδώ που έφτασαν, αποτελεί πέρα για πέρα μια τεράστια επιτυχία της ομάδας!


Με μεγάλες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, με σπουδαία παιχνίδια, με ωραίο ποδόσφαιρο και με πάρα πολλά γκολ, τα πιτσιρίκια της Παλλήνης απέδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσουν και τις επόμενες χρονιές στις μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες του συλλόγου και γιατί όχι κάποια από αυτά, να κάνουν και μεγαλύτερη καριέρα.

Οι προπονητές τους πάντως τα πιστεύουν και εκτιμούν πως οι δυνατότητές τους είναι πολλές! Και με σύμμαχο το εξαιρετικό κλίμα στις ακαδημίες του Παλληνιακού και την τόσο καλή οργάνωση των τμημάτων, γιατί να μην υπάρχουν αυτές οι μεγαλύτερες βλέψεις…

Όπως και να έχει, η χρονιά για τα Τζούνιορ κρίνεται πέρα για πέρα επιτυχημένη και όπως λένε και στον σύλλογο: «και το πρωτάθλημα να κατακτούσαν τελικά, δεν θα μας έκανε κάποια εντύπωση αφού ήταν τόσο ικανά τα παιδιά μας φέτος»!!!

Από κοντά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου βρισκόταν και ο πρώτος προπονητής του Παλληνιακού, ο Σωκράτης Κιούρκος, με την καθοδήγησή του φυσικά να συντέλεσε κι εκείνη σημαντικά για τις επιτυχίες τους… Ο Σωκράτης Κιούρκος είναι πάντα παρών στις υποδομές του σωματείου καθώς ξέρει πολύ καλά, ότι εκεί ακριβώς κρύβεται και το μέλλον της ομάδας…

2 σχόλια:

  1. Τόση αβάντα στον κ.Κιούρκο ούτε ο Μουρίνιο να ήτανε για ρωτήστε και τους γονείς να σας πούνε αν τον ξέρουνε τον κύριο. Έλεος γιατί ορισμένοι νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο κ.Μαραζιώτη αφού δεν πατάτε στο γήπεδο πως γνωρίζεται για το τι γίνεται στην ομάδα. Άλλη φορά να ενημερωνόσαστε σωστά και μετά να γράφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη Δευτέρα ανώνυμε να ρωτήσεις αν τον ξέρουν τον κύριο ή όχι..Αλλά ξέχασα εσύ αυτά τα λες ανώνυμα οπότε όταν θα σε βλέπουν όλοι θα κάνεις την κότα.. Αν είσαι κιόλας εκεί να παρακολουθήσεις το τι έχει σκοπό να πεί ο Σύλλογος για τη νέα χρονιά αλλά μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα και έχεις βγάλει τα συμπεράσματα σου και για την επόμενη χρονιά και για όσες θα είναι ο Κιούρκος στον Παλληνιακό γιατί είναι προφανές ότι με αυτόν τα έχεις βάλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή