Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ισοπαλία με γκολ στο 96’... νεύρα, κόκκινη και διαιτησία!

Με πολλά νεύρα  στην εξέδρα, με φωνές για την διαιτησία, αλλά και ένα γκολ του Βασιλού στο 96’, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Παλληνιακού με το Κορωπί (1-1) το μεσημέρι του Σαββάτου.

Από την αρχή του ματς υπήρχε ένταση με τον διαιτητή, με τους Παλληνιώτες να έχουν σοβαρότατα παράπονα για συγκεκριμένες φάσεις, ενώ στην εξέδρα οι οπαδοί των φιλοξενούμενων σε ορισμένα σημεία ξεπέρασαν τα όρια, καθώς πέταξαν μέχρι και γλάστρες στον πάγκο του Παλληνιακού!!!
Επίσης, το ματς διακόπηκε στο 81’ για τέσσερα λεπτά λόγω των… γαλλικών της εξέδρας της ομάδας του Κορωπίου στον διαιτητή, ενώ όπως αναφέρει και το φύλλο αγώνα μετά την λήξη του ματς: «Οπαδοί με διακριτικά της ομάδας του ΑΟ Κορωπίου, έσπασαν με κλωτσιές την πόρτα δίπλα στα αποδυτήρια και μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο, βρίζοντας τους διαιτητές»!
Ένταση υπήρχε όμως και στον αγωνιστικό χώρο, όπου δεν έλειψαν οι δυνατές μονομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12’ με προσπάθεια του Μινάι, φάση στην οποία η ομάδα της Παλλήνης «φωνάζει» για οφσάιντ! Στην συνέχεια το ματς έγινε πιο «σκληρό», με αποτέλεσμα στο 43’ το Κορωπί να μείνει με δέκα παίκτες, μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε ο Λούτζι για ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα στον Σιάσιο.
Η κατάσταση δεν ηρέμησε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, αν και εκεί τουλάχιστον υπήρξε καλύτερο θέαμα και περισσότερες φάσεις. Το Κορωπί είχε δύο καλές στιγμές στο 55’ και στο 60’, με τον Χριστοφιλέα να επεμβαίνει σωτήρια στην δεύτερη, ενώ στο 64’ η σέντρα του Μινάι κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Παλληνιακός από την πλευρά του απάντησε άμεσα, καθώς στο επόμενο λεπτό (65’) πέτυχε γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Βασιλός κινήθηκε πολύ ωραία, έκανε και το σουτ, ο Δαρμούσκας πετάχτηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής το ακύρωσε θεωρώντας πως ο δεύτερος παίκτης ήταν εκτεθειμένος. Οι Παλληνιώτες ωστόσο δεν τα παράτησαν, κυνήγησαν το ματς μέχρι το φινάλε και παρά τις διακοπές που υπήρχαν, κατάφεραν να πετύχουν γκολ στο 96’ με τον Βασιλό και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας!
Με την ισοπαλία αυτή ο Παλληνιακός έφτασε τους 29 βαθμούς και έμεινε μόνος στην 7ηθέση, ενώ το Κορωπί έπεσε τρίτο, καθώς έφτασε τους 40 και στο -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Κούσης, Κοκκινάκης (80′ Μητσιάρας), Πανακούλιας, Μπούρας, Σιάσιος, Δαραμούσκας, Βασιλός, Μπερέτης, Κοβάνης (56′ Γεωργιάδης).
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Φύτρος, Ματσάγγος, Πριονίδης, Λούτζι, Μουρούτης, Αλεξίου, Κάρο (90′ Ζορμπάς), Καραΐνδρος, Μινάι (93′ Γούλας), Χαρίσης (83′ Σπηλιόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου