Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ο νόμος του Μέρφι και ήττα για τον Παλληνιακό!

Θύμα του νόμου του… Μέρφι έπεσε ο Παλληνιακός, που το απόγευμα του Σαββάτου γνώρισε την πιο βαριά ήττα της χρονιάς, χάνοντας εντός έδρας (3-0) από τη Μάχη Μαραθώνα για την 17η αγωνιστική της Α” ΕΠΣΑΝΑ.

«Ό,τι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει», αναφέρει το γνωστό αξίωμα και αν δούμε το πώς κύλησε η προετοιμασία στην εβδομάδα που προηγήθηκε, αλλά και όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, τότε δεν θα έχουμε καμία αμφιβολία, για τα περί επιβεβαίωσης του νόμου του Μέρφι, τον οποίον μνημονεύσαμε στον πρόλογό μας.
Οι Παλληνιώτες, λοιπόν, ξεκίνησαν στο ματς χωρίς τους ανέτοιμους Μπλιαμπλιά και Σιάσιο δυο ποδοσφαιριστές του κορμού. Στο 25′ αποχώρησε με πρόβλημα από το ματς και ο Καλούδης άλλος ένας παίκτης κορμού.
Μείων τρεις μάνι – μάνι λοιπόν και όπως και να το κάνουμε, δεν είναι ότι καλύτερο για έναν προπονητή, ασχέτως αν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους αντικαταστάτες τους. Δεν έχει να κάνει με την ποιότητα, αλλά με την συνοχή πλέον μιας ομάδας, όταν χάνεις τρεις παίκτες του κορμού σου ένα ματς.
Και σα να μην έφταναν οι αναποδιές αυτές, ήρθε και το γκολ δέκα λεπτά μετά την αναγκαστική αλλαγή. Στο 35′ λοιπόν έγινε το 0-1 από τον Μίχα!
Η ομάδα της Παλλήνης προσπάθησε στη συνέχεια να «συνέλθει», όμως στο 57′ ο Παπαδόπουλος έκανε το 0-2 ενώ στο 60′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Αλβανός (ο νόμος του Μέρφι συνέχισε να βρίσκει εφαρμογή…) και τα πράγματα έγιναν πλέον πολύ δύσκολα.
Με την ψυχολογία στο ναδίρ, ήρθε και ένα τρίτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους, στο 77′ από τον Καραλή (0-3), και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η δύσκολη ημέρα…
Βέβαια, οι κακοτυχίες, δεν σημαίνει ότι δικαιολογούν απόλυτα τους γηπεδούχουςκαθώς όλοι στον σύλλογο παραδέχονται πως πραγματοποίησαν μια άσχημη εμφάνιση. Θα μπορούσε να τα κατάφερνε καλύτερα ο Παλληνιακός σε αυτόν τον αγώνα και όλοι στα αποδυτήρια το αναγνωρίζουν-παραδέχονται.
Κακές παρενθέσεις βέβαια πάντα θα υπάρχουν στις ομάδες. Άλλωστε, οι Παλληνιώτες προέρχονταν από καλά παιχνίδια και σημαντικές επιτυχίες τον τελευταίο μήνα. Όπως και να έχει η αναμέτρηση ανήκει στο παρελθόν και πλέον όλοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται το επόμενο ματς.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:
 Χριστοφιλέας, Μπούρας, Τσανακτσής, Αλβανός, Πανακούλιας, Κούνας (60′Μητσιάρας), Δαραμούσκας, Καλούδης (25′ λ.τρ. Κούσης), Βασιλός (66′ Σιάσιος), Γεωργιάδης, Κοβάνης.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Κατούντας, Τσέλα, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Καραλής, Μπούκουρι (73′ Χατζηλίας), Νταής (86′ Χατζηπέτρος), Παιδής, Μίχας, Ελευθ. Παπαδόπουλος (81′ Καρακοζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου