Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ισοπαλία με γκολ στο 96’... νεύρα, κόκκινη και διαιτησία!

Με πολλά νεύρα  στην εξέδρα, με φωνές για την διαιτησία, αλλά και ένα γκολ του Βασιλού στο 96’, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Παλληνιακού με το Κορωπί (1-1) το μεσημέρι του Σαββάτου.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Θα «χτίσει» νέο σερί!


Ο Παλληνιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 15.00 εντός έδρας το Κορωπί, με εξαιρετική ψυχολογία, καθώς προέρχεται από το μεγάλο «διπλό» με 2-1 κόντρα στον Νικολακάκη στο Μενίδι.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Στο Μενίδι για να ξεκινήσει... νέο σερί!


Ο Παλληνιακός την Κυριακή στις 15.00 αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Νικολακάκη και θέλει μόνο νίκη για να αποδείξει πως η ήττα της προηγούμενης εβδομάδας ήταν μία... κακή παρένθεση.

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Σπουδαίο διπλό για τα Juniors!

Την εντυπωσιακή τους πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ συνέχισαν την προηγούμενη Κυριακή τα Juniors του Παλληνιακού.

Ο νόμος του Μέρφι και ήττα για τον Παλληνιακό!

Θύμα του νόμου του… Μέρφι έπεσε ο Παλληνιακός, που το απόγευμα του Σαββάτου γνώρισε την πιο βαριά ήττα της χρονιάς, χάνοντας εντός έδρας (3-0) από τη Μάχη Μαραθώνα για την 17η αγωνιστική της Α” ΕΠΣΑΝΑ.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Επιστροφή στις νίκες!

Να... ξεχάσει την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας και να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο νέο σερί νικών θέλει το Σάββατο ο Παλληνιακός που υποδέχεται τη Μάχη Μαραθώνος στις 15.00. Στο γήπεδο για να στηρίξουμε την ομάδα!

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ποδαρικό με το... αριστερό και ατυχία ο Παλληνιακός!

Ποδαρικό με το αριστερό στο 2014 για τον Παλληνιακό, καθώς έχασε εκτός έδρας από τον Εθνικό Νέας Μάκρης με 2-1 και έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών. Οι Παλληνιώτες ήταν άτυχοι, έχασαν αρκετές ευκαιρίες και τελικά δέχθηκαν γκολ στο 90′.

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Στο 2014 με το… δεξί και χωρίς «Άγιο Βασίλη» διαιτητή!

Η αγωνιστική δράση στην ΕΠΣΑΝΑ δεν σταματάει καθόλου και την Κυριακή ο Παλληνιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό Νέας Μάκρης. Οι Παλληνιώτες θέλουν να συνεχίσουν το σερί και να ξεχάσουν τον διαιτητή της προηγούμενης εβδομάδας και την άδικη ισοπαλία στο Μαρκό…

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014