Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Νέα εποχή στον Παλληνιακό με δίδυμο προπονητών!

Ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες η νέα προσπάθεια στον Παλληνιακό, καθώς μετά την ανάληψη της προεδρίας του συλλόγου από τον κύριο Βαγγέλη Αλμπάνη, έχουμε και τις πρώτες εξελίξεις στο αγωνιστικό τμήμα.


Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, που πέρυσι ανέλαβε μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή μετά τον άδικο χαμό τουΣωκράτη Κιούρκου και την ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία, θα συνεχίσει στο «τιμόνι» του Παλληνιακού, ωστόσο δίπλα του στον πάγκο θα έχει πλέον και τον έμπειρο Γιώργο Φαράκο, που την προηγούμενη σεζόν τα πήγε εξαιρετικά με τον Παμπαιανικό, μέχρι να εμφανιστούν τα διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα και να έρθει η παραίτηση του.
Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου κύριο Αλμπάνη και συμφώνησαν για το νέο πλάνο, ενώ ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες κινήσεις για το ρόστερ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι περισσότεροι που ήταν στην περσινή ομάδα συμφώνησαν να συνεχίσουν στον Παλληνιακό, εκτός από τον Φελέκη που έφυγε για ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά και τον Νάκου που πάει στην Γερμανία για σπουδές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου