Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η πίτα του Παλληνιακού και οι βραβεύσεις (φωτο)

Αριστερά ο δημοσιογράφος και μέλος του Παλληνιακού, Γιάννης Μαραζιώτης που παρουσίασε την εκδήλωση, στο κέντρο ο Πατέρας Κυριάκος που ευλόγησε την πίτα και δεξιά ο πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Μερτύρης, σε μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση της ομάδας επί των ημερών του.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Παλληνιακός το Σάββατο (8 Φεβρουαρίου) σε μια λαμπερή εκδήλωση σε κέντρο της Παλλήνης.


Τα μέλη και οι φίλοι έδωσαν βροντερό παρών,με τον πρόεδρο του συλλόγου, Παναγιώτη Μερτύρη να εύχεται καλή χρονιά και να σημειώνει:
«Θέλω να σας ευχαριστήσω και εγώ από την πλευρά μου για την παρουσία σας και να σας ευχηθώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Κάνοντας έναν πρόχειρο απολογισμό του Παλληνιακού, θέλω να πω πως ο Σύλλογος έχει καταφέρει φέτος να έχει υποδομές με 182 παιδιά και με επιτυχίες σε τέσσερα τμήματα, τα οποία έχουν περάσει στους τελικούς στις Ακαδημίες. Αυτά είναι τα Τζούνιορ, οι Παίδες, οι Παμπαίδες και οι Έφηβοι.
Οι επιτυχίες είναι πολλές φέτος για τον σύλλογο και σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση. Θέλω φυσικά να ευχαριστήσω τον κορμό της ομάδας, που είναι οι ποδοσφαιριστές μας, καθώς επίσης και τον προπονητή της, κύριο Κιούρκο.
Κι εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο για την προσφορά του στον Σύλλογο, που είναι όλα τα απογεύματα στο γήπεδο. Για να δημιουργηθεί άλλωστε αυτό το φαινόμενο του Παλληνιακού, μίας ομάδας με 72 χρόνια ιστορία, χρειάζεται εθελοντική προσφορά. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους διοικητικούς συμβούλους του Παλληνιακού».
Ο Παλληνιακός πραγματοποίησε και πέντε βραβεύσεις. Την παρουσίαση έκανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαραζιώτης και στις παρουσιάσεις των βραβεύσεων ανέφερε:
Για τον Γιάννη Παναγιώτου: «Μέσα στο έτος η οικογένεια του Παλληνιακού έγινε φτωχότερη. Είδε έναν πολύ δικό της άνθρωπο, να μετακομίζει στην γειτονιά των αγγέλων. Γιατί σίγουρα εκεί βρίσκεται ο καλάγαθος και σε όλους αγαπητός, Γιάννης Παναγιώτου. Υπήρξε ποδοσφαιριστής, γενικός αρχηγός και φυσικά πρόεδρος του συλλόγου την σπουδαία περίοδο 2000-2005 όπου πανηγυρίστηκαν οι δύο άνοδοι από την Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ σε Β’ και Α’. Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο. Η οικογένεια του Παλληνιακού αποτίνει σήμερα φόρο τιμής στον αξέχαστο Γιάννη Παναγιώτου».
 Για τον Αναστάσιο Μπαϊράμογλου: «Οι παλαιότεροι θα τον θυμούνται σίγουρα με το παρατσούκλι «Μπαρζόφ». Τα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του βλέπετε, θύμιζαν κατά πολύ εκείνα του βούλγαρου άσου της ΑΕΚ την δεκαετία του 90’. Ο Παλληνιακός έχει την τιμή σήμερα να βραβεύει ένα εκλεκτό και πολύ αγαπητό μέλος της οικογένειάς του, τον Αναστάσιο Μπαϊράμογλου, τον παλαίμαχο άσου του συλλόγου μας, που την δεκαετία του ‘90 στόλισε με την παρουσία του την ομάδα μας».
Για τον Θεόδωρο Λάκκο: «Υπήρξε επί σειρά ετών γενικός αρχηγός του Παλληνιακού και για περισσότερα από 10 χρόνια σε επίσημη θέση στο συμβούλιο της ομάδας μας. Η προσφορά του στον σύλλογο τεράστια και όλοι στον Παλληνιακό είμαστε χαρούμενοι που σήμερα τιμούμε και τον κύριο Θεόδωρο Λάκκο».
Για την Βανέσσα Μαραγκού: «Θα συνεχίσουμε την εκδήλωσή μας με τις βραβεύσεις που έχουμε ετοιμάσει. Τον περασμένο Οκτώβριο, στην αναμέτρηση παίδων της ομάδας μας με την αντίστοιχη της Θύελλας Ραφήνας στο γήπεδο της Παλλήνης, ο ποδοσφαιριστής μας Καλτσουκαλάς, έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο και τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του. Το παιδί υπέφερε μετά το χτύπημά του, αλλά για καλή του τύχη, πέραν της ιατρικής φροντίδας που πήρε από τον γιατρό της αναμέτρησης, η παρουσία στο ματς της Βανέσσας Μαραγκού, αποδείχθηκε αν μη τι άλλο ανακουφιστηκή για τον νεαρό αθλητή. Η διαιτητής που για όσους δεν γνωρίζουν είναι και διασώστρια και καθηγήτρια πρώτων βοηθειών έσπευσε αμέσως πάνω από το παιδί, εγκατέλειψε την σφυρίχτρα της και την ιδιότητά της εκείνη τη στιγμή και ανέλαβε δράση. Φρόντισε το τραυματισμένο παιδί, έδεσε το χέρι του, του τοποθέτησε κολάρο, του έδωσε φάρμακα για να μην πονάει, τον ετοίμασε στο φορείο, τον μετέφερε στο ασθενοφόρο. Έκανε δηλαδή όλα όσα ήταν απαραίτητα για το παιδί. Ο Παλληνιακός σήμερα βραβεύει την Βανέσσα Μαραγκού για την προσφορά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σίγουρα το περιστατικό με τον άτυχο νεαρό παίκτη του συλλόγου μας».
Για τον Νηρέα Γέρακα: «Είμαστε υπερήφανοι διότι στον δήμο μας υπάρχει ένας αθλητικός σύλλογος στολίδι. Που πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες του και στις πρώτες ομάδες. Η αγωνιστική ομάδα του πόλο εξάλλου έχει γεμίσει με τρόπαια τα γραφεία του συλλόγου, όπως φυσικά και πάρα πολλοί αθλητές στα υπόλοιπα αγωνίσματα. Ένας σύλλογος στολίδι για την περιοχή μας λοιπόν ο Νηρέας, αξίζει της προσοχής και του χειροκροτήματός μας».
Μπορείτε να δείτε το ΒΙΝΤΕΟ της εκδήλωσης ΕΔΩ, αλλά και σχετικό φωτορεπορτάζ στο «pallinipress.blogspot.gr»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου